Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onur'dan bomba degajLara devam

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• cuma akşamı diye mi yoksa millet takıma küstü diye midir forum bile boş..

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben namus düşmanının Trabzonspor da işi yok diyorum hatta ilk kaza yaptığında kovulması gerekirdi satılması gerekirdi diyorum. Sporcunun zeki ahlaklisi lazim bize karektersiz birisi degil
        Namus düşmanı sözü çok ağır. Burak Yılmaz bizim futbolcumuz. Hangi namussuzluğu yapmış? Anlatırmısın?

Yorum

• Novak'a bak,helal olsun.Oyunu rakip alanda oynasak forvet gibi gol atar.
          • Memento mori

Yorum

• Top ele çarpmıyor mu
            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
            -------------
            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne kadar faul yapıyor bu malatyalılar ya her atagı kesiyorlar...
              Onların oyun taktiği böyle zaten

Yorum

• Ulan yine bitti Novak Bu adam gizli forvretimiz
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Abdulkadir ortada oynayınca kanatlardaki gibi dribling özelliğini kullanamıyor. Bunun eksikliğini çekiyoruz. Keza Nwakaeme'nin de Rodallega'ya daha yakın oynaması gerekiyor. Bu düzende ikisi de kayboluyor...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Hakem kart göstermediği sürece devam eder bu fauller.
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Namus düşmanı sözü çok ağır. Burak Yılmaz bizim futbolcumuz. Hangi namussuzluğu yapmış? Anlatırmısın?
                      nezi ağır arda namuzsusunu destekleyen kim benmi Burak mi adam evli kadına sulanıp onu destekliyen Burak. Benim arkadaşım öyle yapsa sen napiyorsun derim neyse bana göre namus düşmanı sana göre değil
                      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Yalnız takım stresli,rahat oyanmıyoruz.

Hadi be Rode,bunu atacaksın.
                        • Memento mori

Yorum

• Buyrun size Rodallega.

Yorum

• bu rodellega golcü diyenler daha maç izlemesin

Yorum

• Kaçar mı be arkadaş kaçar mı ya
                              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                              -------------
                              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• bu gol olmalıydı. derslik organizasyon, muazzam final pası, roda kötü bitirdi.
                                İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                                ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X