ben namus düşmanının Trabzonspor da işi yok diyorum hatta ilk kaza yaptığında kovulması gerekirdi satılması gerekirdi diyorum. Sporcunun zeki ahlaklisi lazim bize karektersiz birisi degil
Namus düşmanı sözü çok ağır. Burak Yılmaz bizim futbolcumuz. Hangi namussuzluğu yapmış? Anlatırmısın?
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Abdulkadir ortada oynayınca kanatlardaki gibi dribling özelliğini kullanamıyor. Bunun eksikliğini çekiyoruz. Keza Nwakaeme'nin de Rodallega'ya daha yakın oynaması gerekiyor. Bu düzende ikisi de kayboluyor...
Hakem kart göstermediği sürece devam eder bu fauller.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Namus düşmanı sözü çok ağır. Burak Yılmaz bizim futbolcumuz. Hangi namussuzluğu yapmış? Anlatırmısın?
nezi ağır arda namuzsusunu destekleyen kim benmi Burak mi adam evli kadına sulanıp onu destekliyen Burak. Benim arkadaşım öyle yapsa sen napiyorsun derim neyse bana göre namus düşmanı sana göre değil
Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum