Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne büyük laflar etmiş ne de artist artist konuşmuş, atmasyon yapmayalım lütfen.
    Ünal karaman fedailiğini bırakın eğer ortada sıkıntılı bir durum varsa kabullenin
    TRABZONSPOR
    iyi ki varsın Eren Bülbül...
    İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

Ne büyük laflar etmiş ne de artist artist konuşmuş, atmasyon yapmayalım lütfen.
      Adam daha ne kadar mütevazi olabilir bilmiyorum.
      Taktik olarak adamla çatışıyorum ama kişilik olarak adam tam adam.

Artistlik falan. Garip olmuş.

Yorum

İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ünal karaman fedailiğini bırakın eğer ortada sıkıntılı bir durum varsa kabullenin
        yaptığın ithamlara örnek(ler) ver o zaman, ezbere laf çakmakla olmuyor.
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

2-0 kaybederiz. Sonra Ünal "hoca" milli takım arasında 5 gün izin verir. Fener ile berabere kalırız. Maçtan sonra da oyuncuların kilolu olduğunu söyler. Bizim taraftarda alkışlar.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

hic lafi evirip cevirmeye gerek yok.burak 11 baslarsa vurdugun gol olsun malatya.bize s... ceken adama dersini veremeyeceksek alinacak uc puana tukureyim.

Yorum

Erzurum ve Bursa maçlarını Ünal Hoca verdi.

Şu kaybedilen puanlara ben yanmayayım da kim yansın.

İçim içimi yiyor.

Bu sene Başakşehir hariç hepsi kötü

Bu kadro daha yukarılarda olmalı diyor Hoca. Evet ama senin hataların yüzünden

Yazık değil mi bize

Her hafta moralsiz mi dolaşacağız

Burak miadını doldurdu. Taraftar olarak bitirdim ben onu

Çift forvet oynaman için kanatların iyi olacak.

Nerede Nwakeme?
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

yaptığın ithamlara örnek(ler) ver o zaman, ezbere laf çakmakla olmuyor.

sezon başında yaptığı bir basın toplantısı var açın izleyin 30 haziran olabilir

mesela sefa akgün için ettiği büyük lafları burak yılmaz için neden demedi acaba. 18 yaşındaki çocuk için yüksek perdeden konuşurken söz konusu burak olunca neden bir şey yapmıyor

Ben her çıktığım maçı kazanmak için çıkarım isterse dünya karması olsun demişti. Forvet oyuncularını çıkartarak mı maç kazanacağını zannediyor.

En az gol yiyen, oyunun iki yönünü de iyi oynayabilen savunma disiplinini bilen, takım oyunu oynayabilen futbolcularla oynamak isterim demişti bunların hangisini yaptı

Oyun formatımız korkusuzluk ve göze hoş gelen futbol demişti Allah aşkına soruyorum bunların hangisini uyguladı
                TRABZONSPOR

Yorum

Bizim takımın sağı solu belli olmuyor.

Malatya ve Şikebahçeyi yenersek havaya gireriz.

3 haftadır kaçan puanların acısı içime oturdu.

Malatya galibiyeti bunu unutturur.

Yenilirsek KARAMAN gider, gitmeli de.

İnşallah kazanır çocuklar
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

mesela sefa akgün için ettiği büyük lafları burak yılmaz için neden demedi acaba. 18 yaşındaki çocuk için yüksek perdeden konuşurken söz konusu burak olunca neden bir şey yapmıyor

Ben her çıktığım maçı kazanmak için çıkarım isterse dünya karması olsun demişti. Forvet oyuncularını çıkartarak mı maç kazanacağını zannediyor.

En az gol yiyen, oyunun iki yönünü de iyi oynayabilen savunma disiplinini bilen, takım oyunu oynayabilen futbolcularla oynamak isterim demişti bunların hangisini yaptı

Oyun formatımız korkusuzluk ve göze hoş gelen futbol demişti Allah aşkına soruyorum bunların hangisini uyguladı
                    Evet. Bu süslü lafların uygulamasını saha içinde göremedik.

Sadece demagoji yapsın.
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adam daha ne kadar mütevazi olabilir bilmiyorum.
                      Taktik olarak adamla çatışıyorum ama kişilik olarak adam tam adam.

Artistlik falan. Garip olmuş.

Mütevaziliği çok yanlış öğrenmişsin
                      TRABZONSPOR

Yorum

İlk başta söylediklerin ile bunların alakası yok, uzatmanın manası da yok. Buradan laf anlatmaya çalışmak yoruyor.
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Mütevaziliği çok yanlış öğrenmişsin
                          Haddinden fazla mütevazi adam.
                          O kadar ki ezildi bazı futbolcuların altında. Özellikle Burak bu işte başı çekiyor.
                          Ama taraftar ve yönetim bu kadar adamı pışpışlarken, başkan durup dururken adamı kollayacak açıklamalar yaparken Ünal'a da kızmam.

Ünal'ın hocalığını Burak konusu kapatıldıktan sonra tartarım.
                          O güne kadar suçlu bana göre Burak'ı hocanın başına bela eden yönetim ve taraftardır.

Taraftar ilk işaret fişeğini attı, son maçta hocanın yanında durdu.
                          Zaten Burak'ın delirmesinin sebebi de bu.

Bundan sonra bu kriz nasıl yönetilecek görelim.

Eğer gereken şekilde Burak kızağa çekilirse her şey zaten zincirleme şekilde düzelir.

Bazı noktalar vardır üst eşiğinizi belirler. Siz her şeyi en üst şekilde dizayn edersiniz, ama zincirin bir halkası zayıfsa maksimum yapabileceğiniz iş o zayıf halkanın müsade ettiği kadar olur.

Halkayı koparıp atsınlar. Sonra muhakeme edeceğim.

Haaa, eğer hiçbir hamle yapmazlar, hiçbir şey olmamış gibi Burak önümüzdeki maça ilk 11 çıkarsa zaten topundan bir b.k olmayacağı ortaya çıkar.
                          Kulübün anahtarını versinler Burak'a.

Yorum

Ünal KARAMAN iyi insandır, adamdır, tamam.

Ama bize iyi Hoca lazım.

Oynadığımız oyunun karşılığı olan puanları alamadık diyor. Bu da tamam ama demek ki bu maçlarda hatan var.

Yazık oldu bile bile verilen canım puanlara
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

İlk başta söylediklerin ile bunların alakası yok, uzatmanın manası da yok. Buradan laf anlatmaya çalışmak yoruyor.

forum burası lafı burada anlatacaksın ki işe yarasın forum yoruyorsa yazmayacaksın. Okuduğunu anlamada sorunun varsa ilk yazdıklarımla son yazdıklarım arasındaki bağlantıyı kuramazsın. Neyse daha çok yormayayım...
                              TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Haddinden fazla mütevazi adam.
                                O kadar ki ezildi bazı futbolcuların altında. Özellikle Burak bu işte başı çekiyor.
                                Ama taraftar ve yönetim bu kadar adamı pışpışlarken, başkan durup dururken adamı kollayacak açıklamalar yaparken Ünal'a da kızmam.

Ünal'ın hocalığını Burak konusu kapatıldıktan sonra tartarım.
                                O güne kadar suçlu bana göre Burak'ı hocanın başına bela eden yönetim ve taraftardır.

Taraftar ilk işaret fişeğini attı, son maçta hocanın yanında durdu.
                                Zaten Burak'ın delirmesinin sebebi de bu.

Bundan sonra bu kriz nasıl yönetilecek görelim.

Eğer gereken şekilde Burak kızağa çekilirse her şey zaten zincirleme şekilde düzelir.

Bazı noktalar vardır üst eşiğinizi belirler. Siz her şeyi en üst şekilde dizayn edersiniz, ama zincirin bir halkası zayıfsa maksimum yapabileceğiniz iş o zayıf halkanın müsade ettiği kadar olur.

Halkayı koparıp atsınlar. Sonra muhakeme edeceğim.

Haaa, eğer hiçbir hamle yapmazlar, hiçbir şey olmamış gibi Burak önümüzdeki maça ilk 11 çıkarsa zaten topundan bir b.k olmayacağı ortaya çıkar.
                                Kulübün anahtarını versinler Burak'a.
                                SON CÜMLE kulüpteki HERŞEYİ ANLATIYOR.
                                Tebrikler kardeş.
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...