artık puanı, sıralamayı boşverip iyi oyuna odaklanmak uzun soluklu gidecek bir takım yapmaya çalışmak daha faydalı olur. bununla birlikte puanların da geldiğini göreceğiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Hafta sonu oynadığımız Bursaspor karşılaşmasında futbolcumuz Burak Yılmaz’ın yapmış olduğu eylemler dolayısıyla kendisine 500 bin TL idari para cezası verilmiştir.
Oyuncumuzla yapılan görüşmelerde kendisi de yaşadığı üzüntüyü dile getirmiş, maçı kazanma ve gol atma hırsının etkisinde kaldığını vurgulayarak camiamızdan ve tüm kamuoyundan özür dileyeceğini tarafımıza iletmiştir.
Bu anlamda; bazı basın – yayın organlarında yer alan haberlere itibar edilmemesini kamuoyuna saygıyla duyururuz.
Yorum
-
rıza, ersun zamanlarına göre çok daha diri, bilinçli, karakterli top oynadığımız kesin hem de neredeyse aynı kadroyla.
ve bunu yapan da ünal hoca.
ama ortaya koyduğu güzelliğin içine eden de o.
bunu aynı maç içinde yaptığı gibi farklı maçlarda da yapıyor ve hiç ders almıyor.
ibanez ısrarı ve onazi-kuco ikilisinden vazgeçince ilerlemeye açık, kendini geliştirebilecek bir hoca olduğunu düşünmeye başlamıştım. ama malesef.
yan top zaafımızı son maçlarda çözdü gibi. uzun sürede ve bedelini ödemiş olsak da buna çalıştığını düşünüyorum.
inşaallah malatya maçıyla hatalarını düzeltme adımını tekrar atacaktır.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
11 haftada 16 puan aldık. Zaten sene başında bunu demişti insanlar kümeden kasıt. Bu ortalama ile giderse 49 puan yapıyor. 40 puan zaten küme düşme barajı neredeyse
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Yönetim Burak'ı oynatıp oynatmama konusunda topu Ünal hocaya attı. Bu hafta göreceğiz artık hocanın aslında ne istediğini. Gözle görülür şekilde takımda oyun anlamında düzelme var. Fakat bazı net şeyler üzerinde oynamaması gerekiyor. Bu takım pas yapan oyuncuları bir arada oynattığında ciddi verim alınıyor. Pereria sosa Olcay Anthony hugo çok güzel işliyor. Akan ve paslı oyunda yusuf da forvet arkasında iyi iş çıkarıyor. Abdül de ha keza. Özellikle iç saha maçlarında. Hoca bu maç o bölgede kimi kullanır bilmiyorum ama inşallah geri kalanı bozmaz da biz de hocanın ne istediğini görmüş oluruz.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
Ben şuanki kadromuzun şampiyonluk için yeterli olduğunu düşünmüyorum. Hadi defans 4 lümüz oturmuş diyebiliriz. Ama geri kalan 7 oyuncumuzunda bir standartı yok. Hadi 3-4 oyuncunun performansı değişken olur tamam dersin ama geriye kalan 7 oyuncunun da 1 haftası 1 haftasını tutmuyor. Bunun dışında Amiri, kucka, yusuf gibi çok şey beklediğimiz ama sonradan oyuna girdiklerinde bile oyuna hiç bir etkisi olmayan, hatta daha çok takımı bozan oyuncular var. hepsini geçtim kendi sahamızda oynadığımız maçlarda rodrigez, onyekuru, quaresma, valbuena hatta yasin tarzında bir tane kilit açabilecek futbolcumuz yok. Defans yapan takımlar sosa-onazi ikilisini kilitledi mi takım kafası kesik tavuk gibi ne yaptığını bilmeden oynuyor.
Yani öyle mehmet demirkolun söylediği gibi bu ligin en iyi kadrosu bizde değil yani, Başakşehirin kadrosu defans hattını kalecisini geçtim, kanatları ile tokatlar bizi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstan
Yorum
-
Defansif bir strateji ve kontra atağa yatkın oyuncu grubu ile topun gerisine geçip 1-0 olsun bizim olsun oyunu oynamak tek şartımız
Aksi halde maçın senaryosu gün gibi ortada
Malatys Gs maçı çok iyi bir örnek mesela
Onur
Kâmil Toure Hosseini Novak
Perreira Olcay Onazi Sosa Amiri
RodallegaEn son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 06.11.2018, 19:41.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Kesinlikle. İdeal kadro budur. Olcay-JP ile sağ kanat çalışır. Nwakaeme ile sol kanat çalışır. Bizim ideal kadromuz bu sene budur net.İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-----------------Onur--------------------
JP ----Toure-----------Huseyin---Novak
-------------Onazi-----Sosa-------------
Olcay ----------Yusuf/Abdulkadir---Nwakaeme
-----------------Hugo/Burak-------------
Bu şekilde oynamamız gerekli.
Bu arada cezalımız var mı?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum