Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• artık puanı, sıralamayı boşverip iyi oyuna odaklanmak uzun soluklu gidecek bir takım yapmaya çalışmak daha faydalı olur. bununla birlikte puanların da geldiğini göreceğiz.

Yorum

• Hafta sonu oynadığımız Bursaspor karşılaşmasında futbolcumuz Burak Yılmaz’ın yapmış olduğu eylemler dolayısıyla kendisine 500 bin TL idari para cezası verilmiştir.
      Oyuncumuzla yapılan görüşmelerde kendisi de yaşadığı üzüntüyü dile getirmiş, maçı kazanma ve gol atma hırsının etkisinde kaldığını vurgulayarak camiamızdan ve tüm kamuoyundan özür dileyeceğini tarafımıza iletmiştir.
      Bu anlamda; bazı basın – yayın organlarında yer alan haberlere itibar edilmemesini kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Yorum

• Olmadık takımları yeniyoruz disimize göre bir rakip galip gelebiliriz diye düşünüyorum...
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• Ünal hoca yine saçma sapan değişikliklerle maçı verir. Malatya 2 Trabzon 1
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Cuma maçları bizi sevmez. Cuma maçlarını bende sevmem olası puan kaybı sonrası bir sonraki maça kadar asla zaman geçmez. Ama bu sefer kazanacağız. Malatyaspor'dan hiç çekinmiyorum.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• rıza, ersun zamanlarına göre çok daha diri, bilinçli, karakterli top oynadığımız kesin hem de neredeyse aynı kadroyla.

ve bunu yapan da ünal hoca.

ama ortaya koyduğu güzelliğin içine eden de o.

bunu aynı maç içinde yaptığı gibi farklı maçlarda da yapıyor ve hiç ders almıyor.

ibanez ısrarı ve onazi-kuco ikilisinden vazgeçince ilerlemeye açık, kendini geliştirebilecek bir hoca olduğunu düşünmeye başlamıştım. ama malesef.

yan top zaafımızı son maçlarda çözdü gibi. uzun sürede ve bedelini ödemiş olsak da buna çalıştığını düşünüyorum.

inşaallah malatya maçıyla hatalarını düzeltme adımını tekrar atacaktır.
              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• 11 haftada 16 puan aldık. Zaten sene başında bunu demişti insanlar kümeden kasıt. Bu ortalama ile giderse 49 puan yapıyor. 40 puan zaten küme düşme barajı neredeyse
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Abdulkadir sakat olduğundan Olcay sağda başlayacaktır. Solda ise muhtemelen hocanın sevdalısı Amiri oynar. Nwakaeme'nin başlaması sürpriz olur...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Yönetim Burak'ı oynatıp oynatmama konusunda topu Ünal hocaya attı. Bu hafta göreceğiz artık hocanın aslında ne istediğini. Gözle görülür şekilde takımda oyun anlamında düzelme var. Fakat bazı net şeyler üzerinde oynamaması gerekiyor. Bu takım pas yapan oyuncuları bir arada oynattığında ciddi verim alınıyor. Pereria sosa Olcay Anthony hugo çok güzel işliyor. Akan ve paslı oyunda yusuf da forvet arkasında iyi iş çıkarıyor. Abdül de ha keza. Özellikle iç saha maçlarında. Hoca bu maç o bölgede kimi kullanır bilmiyorum ama inşallah geri kalanı bozmaz da biz de hocanın ne istediğini görmüş oluruz.
                    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Ben şuanki kadromuzun şampiyonluk için yeterli olduğunu düşünmüyorum. Hadi defans 4 lümüz oturmuş diyebiliriz. Ama geri kalan 7 oyuncumuzunda bir standartı yok. Hadi 3-4 oyuncunun performansı değişken olur tamam dersin ama geriye kalan 7 oyuncunun da 1 haftası 1 haftasını tutmuyor. Bunun dışında Amiri, kucka, yusuf gibi çok şey beklediğimiz ama sonradan oyuna girdiklerinde bile oyuna hiç bir etkisi olmayan, hatta daha çok takımı bozan oyuncular var. hepsini geçtim kendi sahamızda oynadığımız maçlarda rodrigez, onyekuru, quaresma, valbuena hatta yasin tarzında bir tane kilit açabilecek futbolcumuz yok. Defans yapan takımlar sosa-onazi ikilisini kilitledi mi takım kafası kesik tavuk gibi ne yaptığını bilmeden oynuyor.

Yani öyle mehmet demirkolun söylediği gibi bu ligin en iyi kadrosu bizde değil yani, Başakşehirin kadrosu defans hattını kalecisini geçtim, kanatları ile tokatlar bizi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                      https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• Şampiyonluk için kadro yeterli, motivasyon ve inanç eksik.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• -----------------Onur--------------------

JP ----Toure-----------Huseyin---Novak

-------------Onazi-----Sosa-------------

Olcay ----------Yusuf/Abdulkadir---Nwakaeme

-----------------Hugo/Burak-------------

Bu şekilde oynamamız gerekli.

Yorum

• Defansif bir strateji ve kontra atağa yatkın oyuncu grubu ile topun gerisine geçip 1-0 olsun bizim olsun oyunu oynamak tek şartımız

Aksi halde maçın senaryosu gün gibi ortada
                            Malatys Gs maçı çok iyi bir örnek mesela

Onur
                            Kâmil Toure Hosseini Novak
                            Perreira Olcay Onazi Sosa Amiri
                            Rodallega
                            En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 06.11.2018, 19:41.
                            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                            -------------
                            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• ____________Onur_____
                              ___JP____Zargo____Hosseini___Novak
                              __________Sosa_____
                              _________________ Onazi
                              ___Abdülkadir______N'wakaeme________
                              __________Hugo_________ Ekuban
                              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                -----------------Onur--------------------

JP ----Toure-----------Huseyin---Novak

-------------Onazi-----Sosa-------------

Olcay ----------Yusuf/Abdulkadir---Nwakaeme

-----------------Hugo/Burak-------------

Bu şekilde oynamamız gerekli.
                                Kesinlikle. İdeal kadro budur. Olcay-JP ile sağ kanat çalışır. Nwakaeme ile sol kanat çalışır. Bizim ideal kadromuz bu sene budur net.

Bu arada cezalımız var mı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X