Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vallaha bu seneyi iyi degerlendiremedik tren kaçtı gitti çok basit puanlar kaybettik kötü oldu...
    Malatya ve Şikebahçe maçlarını kazanırsan her şey değişir. Bu ligin altından daha çok su akar.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Malatya ve Şikebahçe maçlarını kazanırsan her şey değişir. Bu ligin altından daha çok su akar.
      Kazanabilecek misin orası muamma işte Tabiki daha çok şey değişir bu ligde orası ayrı...
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor, eski futbolcularının teknik direktör olması için deneme tahtası değildir...

Şu mantığı anlayamıyorum...
        Hayır, yapmadığımız şey değil...

Hami, Ünal, Tolunay, Şota...

Hangisinden başarı geldi, başarı sinyalleri aldık...

Hangi antrenörler lisans pro lisans almak dışında kendilerini geliştirmiş...

Dünyanın futbol gerçeklerini, Avrupa futbolunu takip ediyorlar mı, dur bir dil öğrenip yurt dışında temaslar kurayım, akademilerde eğitim alayım vb. şeylere kafa yoruyorlar mı?

Bizim kıstaslarımız bunlar olmalıyken, sırf Trabzonspor'da top koşturdu diye gelsin antrenör olsun...

Oluyor zaten yahu, olmuyor mu?

Sonuç...

Osman hoca'nın lig tecrübesi yok bile(Süper lig)...

Bir zahmet , süper lig takımı çalıştırsın, bir canlı yayın hocası olsun, baskıyı hissetsin yok...

Önüne gelen antrenörlük yapmasın artık bizde...

Yahu sırf Trabzonlu diye Metin Diyadin bile bu kulübe antrenörlük yaptı...

Ne zaman akıllanacağız biz?

Nüfusunda, kütüğünde Trabzon'un T'si olan bir Allah'ın kulu şu kulübün kapısından girmemeli normal şartlarda...

Da kime anlatıyoruz...

Böyle gelmiş böyle gider...

O yüzden 30 yıl önceki başarılarla övünür, elimizden alınan şampiyonlukların peşinden bile gidemeyiz...
        Ne garip ben Hami'nin ve Ünal'ın gelmesini hiç istemedim,Tolunay ve Şota'nın başarılı olamayacağını çok iyi biliyordum,onlarında gelmesini istemediydim.
        Ama istediğim tek kişi var,Osman Özköylü.

Gerçekten enteresan,Osman Özköylü geçen yaz nerelerde hangi insanlarla futbol üzerine neler yapmış.

• Memento mori

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Devre arası kurtulsak iyi kakalarsak Beşiktaşa kakalarız
          Araplara satmayi neden düsünmüyoruz acaba?
          Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne garip ben Hami'nin ve Ünal'ın gelmesini hiç istemedim,Tolunay ve Şota'nın başarılı olamayacağını çok iyi biliyordum,onlarında gelmesini istemediydim.
            Ama istediğim tek kişi var,Osman Özköylü.

Gerçekten enteresan,Osman Özköylü geçen yaz nerelerde hangi insanlarla futbol üzerine neler yapmış.

http://www.tribundergi.com/haber/osm...oylu-avrupa-da
            Ünal'dan bağımsız konuşuyorum.

MRA döneminde de fikrim aynıydı, şimdi de aynı.
            İdealist insanlara bir şans verilmesi taraftarıyım.
            MRA ın en büyük şanssızlığı İHO denen yöneticilikle alakası olmayan adamla aynı döneme denk gelmesi.
            Kötü yönetimin altında iyi hocalık olma ihtimali yok zaten.

Toptan "eski Ts'li futbolculara karşı olmak" niye onu da anlamam.
            Kalitelisi var yetersizi var.

Genelleyip bir yere varılacağını da düşünmüyorum.

Liyakat sahibi herkes şansı hak eder.
            Trabzonlu diye çöp oyuncuların kadroya alınması ile, bu formayı giymiş diye kaliteli hocaların dışlanması arasında bir fark yok bence.

Tabi önce Ünal Hoca.
            Bence Burak meselesi dışında başarısız değil.
            Bu çıban patladığında ancak değerlendirebilirim.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

MRA ın en büyük şanssızlığı İHO denen yöneticilikle alakası olmayan adamla aynı döneme denk gelmesi.

Trabzonlu diye çöp oyuncuların kadroya alınması ile, bu formayı giymiş diye kaliteli hocaların dışlanması arasında bir fark yok bence.

Tabi önce Ünal Hoca.
              Kesinlikle MRA çok şanssız bir dönemde geldi,mesala Muharrem Usta ile olsa bugün ikisi de başımızdaydı.
              İkisini de yazık oldu,sonrasında Osmanlı ile iyi şeyler yapsa da motivasyon kaybı sürekli başarısızlık getiriyor ama bilmiyorum ama sadece transfer başarıları bile çok şey ifade ediyor,Ndiaye,Doukara,Umar Amiru,Mehdi Bourabia transferleri bile bir birikim göstergesi.Yaş belli bir noktaya gelince de istediğin ortam yoksa uğraşılmaz oluyor Hocalık.

Osman Özköylü için erken diyen arkadaşlar var,bilmiyorum belki de haklılardır ama o arkadaşlara soruyorum Ünal Karaman'ın gelebildiği yere kariyer ve başarı olarak 100 kat fazlası olan Osman Özköylü neden gelemesin?
              Emek verdiği için mi?Bu iş için araya torpil koymadığı için mi?
              • Memento mori

Yorum

Kesinlikle MRA çok şanssız bir dönemde geldi,mesala Muharrem Usta ile olsa bugün ikisi de başımızdaydı.
                İkisini de yazık oldu,sonrasında Osmanlı ile iyi şeyler yapsa da motivasyon kaybı sürekli başarısızlık getiriyor ama bilmiyorum ama sadece transfer başarıları bile çok şey ifade ediyor,Ndiaye,Doukara,Umar Amiru,Mehdi Bourabia transferleri bile bir birikim göstergesi.Yaş belli bir noktaya gelince de istediğin ortam yoksa uğraşılmaz oluyor Hocalık.

Osman Özköylü için erken diyen arkadaşlar var,bilmiyorum belki de haklılardır ama o arkadaşlara soruyorum Ünal Karaman'ın gelebildiği yere kariyer ve başarı olarak 100 kat fazlası olan Osman Özköylü neden gelemesin?
                Osman Hoca, öncelikli olarak Süper lig takımı çalıştırmalıdır...
                Aksi, düşünülemez bile...
                Süper lig tecrübesi olmayn bir hocanın, Trabzonspor'u çalıştırması kabul edilmemeli bile, biz bu konuyu burada tartışıyoruz!!!

Ayrıca, Trabzonspor'un başına gelecek teknik direktörün başarılı olabilmesi için, o teknik direktörün, başkandan daha popüler ve başkanın altında ezilmeyecek biri olmalıdır...

Çünkü, Trabzonspor başkanları, camianın kök salmış(malesef) profesyonellik dışı yaklaşım ve futbol geleneklerini savundukları için, dolayısıyla da kulüp olarak bir arpa boyu yol gidemediğimiz için, teknik direktörleri eziyorlar...

Başkan tarafından, yerell medya tarafından, taraftar ve sosyal medya tarafından ezilmeyecek bir antrenör olması lazım...

Aksi halde, "Burak'ı çıkardım, bir de Hugo'yu çıkarayım da ne şiş yansın ne kebap" mantığıyla çalışan adamlardan başarı bekleriz...
                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Kapanıp kontra çıkartmayı iyi beceriyor zaten 1461 ile yaptıkları bile yeter ama Konyada Kocamanın kurdurduğu teknik sistemlerin hiçbirini kullanmamış diye okudum twitter da. Söylendiği gibi ise üzerine birşey katamayacak ve bizim için yetersiz kalacaktır.

Abdullah Avcı en başta kontra çıkan iyi kapanan bir takım yönetiyordu şimdi kendi oyununu rakibe kabul ettiren topa sahip olmaya çalışan bir takım oynatıyor. MRA bu geçmişte başarısız olur.

Bize modern futbolu takip eden ve uygulayan bir hoca lazım.

Avcı, Kocaman bu ikiliden sonra Erol Bulut twitter da takip ettigim kadarıyla Yalcın Koşukavak. Artık maçtan sonra çıkıp iyi mücadele ettik diyen teknik direktörlerden gına geldi.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• hoca değişikliği saçmalığın daniskası...
                    BİZE HERYER TRABZON!!!
                    Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Osman Hoca, öncelikli olarak Süper lig takımı çalıştırmalıdır...
                      Aksi, düşünülemez bile...
                      Süper lig tecrübesi olmayn bir hocanın, Trabzonspor'u çalıştırması kabul edilmemeli bile, biz bu konuyu burada tartışıyoruz!!!

Ayrıca, Trabzonspor'un başına gelecek teknik direktörün başarılı olabilmesi için, o teknik direktörün, başkandan daha popüler ve başkanın altında ezilmeyecek biri olmalıdır...

Çünkü, Trabzonspor başkanları, camianın kök salmış(malesef) profesyonellik dışı yaklaşım ve futbol geleneklerini savundukları için, dolayısıyla da kulüp olarak bir arpa boyu yol gidemediğimiz için, teknik direktörleri eziyorlar...

Başkan tarafından, yerell medya tarafından, taraftar ve sosyal medya tarafından ezilmeyecek bir antrenör olması lazım...

Aksi halde, "Burak'ı çıkardım, bir de Hugo'yu çıkarayım da ne şiş yansın ne kebap" mantığıyla çalışan adamlardan başarı bekleriz...
                      Vermezler,standart Türkfutbol yöneticisi profili Osman Özköylü'ye SüperLig takımı vermez,bu kadar paranın döndüğü yerde iyi futbol,uzun vadeli proje veya bir Hoca'yı destekleme konusunda yeni tür yöneticiler lazım.
                      Göztepe Başkanı yapabiliyor,çünkü kulüp onun,normalde Fatih Tekke kovulmuş olmalıydı ama arkasında yine sahip olduğu kulüp başkanı var.
                      Bu işin dışına çıkan Malatyaspor başkanı oldu,ona da şaşırdım ve belki bir de Kayserispor başkanı yapabilirdi,onun da farklı bir bakış açısı var.
                      Anlatmaya çalıştığım Osman Özköylü'ye Trabzonspor'un şans verme oranı diğer tüm Süper lig takımlarından daha yüksek.

İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tabi önce Ünal Hoca.

Osmanlıspor'dan nefret ederim şahsen ama adamların bilinçli bir şeyler yapmaya çalışması hoşuma gidiyor,MRA gitmiş ve yerine Osman Özköylü gelmiş.
                      Burada savunduğum ve inandığım iki Hoca'nın Osmanlıspor'da halef-salef olması ne anlatmaya çalıştığımın bir bakıma özeti oldu.
                      En son sasone tarafından düzenlendi; 07.11.2018, 23:06.
                      • Memento mori

Yorum

• Futbol keyfimiz mi kaldı Ustadım
                        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                        Yükleniyor...
                        X