İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir kere Mustafa Reşit Akçay'ı diğerleri ile aynı kefeye koyman haksızlık.O adamın tek şanssızlığı Türkiye'de doğmuş olması ve bu seviyelere çok geç gelmesi.
Bence onun bu saatten sonra en faydalı olacağı yer alt yapımız.
Osman Özköylü ismi bizde oynayan efsane futbolcular katagorisinde olanlar ile kıyaslanmayacak kadar farklı bir Hoca.
3.lig takımına da PTT takımına da aynı futbolu oynatır,bir oyun felsefesi vardır,rakibe topu göstermeden,oyunu rakibin sahasına yıkarak ve set oyunu oynatır.
En berbat kadrolarıyla bile bunu yapar,yapmıştır.
Mükemmel denebilecek bir kadro mühendisliği vardır.
Osman Özköylü'yü şimdi getirirsin ve Ünal Karaman'ın alacağı puanın en az iki katını alır,neden bundan eminim.Çünkü Ünal Karaman'ın en az 10 katı maç tecrübesi ve başarısı vardır.
Ama Osman Özköylü'yü görmek istiyorsan ona bir yaz transfer sezonu ve hazırlık kampı ve lig başında 5 maç kredi vereceksin.
Sonra bakalım kim yanılıyor....olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevre arasina kadar bela bizim olacak diyorsun....olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnsanlar hakkında araştırmadan,soruşturmadan ön yargı ile algı yaratmak kul hakkına girer.
Ogün Temizkanoğlu kim?Lemi kim?
Uzun yıllar Trabzonspor forması ve Milli futbolcu olmanın getirdiği torpille Milli Takımlar ve üst liglerde Hocalık yapan adamlarla,bunlara tenezzül etmeyip,3.liglerden takımları başarılı yaparak bu seviyelere gelen adamı bir tutma.
Bugün Göztepe'nin başında olan Bayram Bektaş'ın bile Hocalık yaptığı,Ünal Karaman'ın Trabzonspor gibi bir dev kadroyu süründürdüğü yerde Hocalığın ordinaryüsüdür.
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam Osman ozkoylu de gelse morınho da gelse bu taraftar sabretmez birilerinin adamları kendi menfaatleri bozuldu diye karalamaya başlar ali veli kim gelirse gelsin bu da hoca mı denilir
Osman Özköylü'ye kimse tolerans göstermesin zaten,o oynatacağı oyun ve ilk 5 hafta hariç alacağı skorlarla kendi kredisini kazanacak bir TD.
Adamın torpili yok,arkası yok o başka.
Adanaspor'u batıran Cihatların bile TD olduğu yerde,kime sıra gelir?- Memento mori
Yorum
-
Ünal kendi hatalarını burak a yükleyip sıyrılmaya çalışacak.Son üç maçın tek sorumlusu ünal dır.Oyunu okuyamama,oyuna müdahele edememe afedersiniz trene bakar gibi sahaya bakma.
Bu maçtaki performansa göre en son cıkacak iki adam burak ve roda idi.Adam ikisini de çıkardı.
Bir çok futbolcu oyundan cıkartıldı diye hocaya itiraz etti.Taraftarın sırf bu itirazdan dolayı burak ı yuhalaması aptalca bir davranış.Adamı istemiyor taraftar bu kadar basit.Ulan adam hırsı yüzünden teknik direktöre itiraz ediyor.Taraftar ne halt etmeye yuhalıyor.Bu oyuncu ile hoca arasında.Sonra burak taraftara hareket yapınca suclu oluyor.
Burak'ın en basından beri gelmesine karşı biri olarak bu akşam burak'a verilen tepki aptalca.
Loser oyunculara alışmış bir taraftar kitlesine burak gibi kazanma arsuzu olan oyuncu cok geliyor sanırım.
Bize efendi oyuncular lazım.Efendi efendi çıkıp yenilsinler.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebak kardeşim osman özköylü yü takip ederim erciyesi süper lige çıkardı ondan sonra gittiğihiç bir takımda tutunamadı ve kendisiyle kavga eden bir tip aiırı derce ağrasif bir adam
En büyük sıkıntısı futoldan anlamayan yöneticiler ve tembel Türk futbolcuları.- Memento mori
Yorum
-
Yılmaz vural diyorum ben olsam ünalla 5 dakika toplantı yarın sabah yılmaz vuralı takım başına gitiririm .Bunlar 15.hafta giray buragı getirirler bunlarda o potansiyel var yaparlar .Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevre arası kurtulsak iyi kakalarsak Beşiktaşa kakalarız
Burak santrafor olarak bu ülkenin en iyi oyuncusu.Adam iki pozisyonda gol atamadı diye nasıl muamele görüyor anlamak güç.
Sonra neden sürekli ilk beş dışında kalıyoruz diye ağlamayın.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenin o beğenmediğin ersun yanalın cv sine bak birde seni çalıştıran ünal karamanın bir bak ondan sonra tartışalım istersen...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
Burak i asıl sinirlendiren taraftarın ıslıgi idi.
Gerçekten bu ıslık baya yersiz oldu, Burak bu maç kötü oynamadı.
Kötü oynamadığın bir maçta oyundan çıkıyorsun diye ıslıklanmazsın en fazla alkışlanırsın.
Taraftarın neden ıslıkladigini anlamadimNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYılmaz vural diyorum ben olsam ünalla 5 dakika toplantı yarın sabah yılmaz vuralı takım başına gitiririm .Bunlar 15.hafta giray buragı getirirler bunlarda o potansiyel var yaparlar .
O kadar net söylüyorumNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal kendi hatalarını burak a yükleyip sıyrılmaya çalışacak.Son üç maçın tek sorumlusu ünal dır.Oyunu okuyamama,oyuna müdahele edememe afedersiniz trene bakar gibi sahaya bakma.
Bu maçtaki performansa göre en son cıkacak iki adam burak ve roda idi.Adam ikisini de çıkardı.
Bir çok futbolcu oyundan cıkartıldı diye hocaya itiraz etti.Taraftarın sırf bu itirazdan dolayı burak ı yuhalaması aptalca bir davranış.Adamı istemiyor taraftar bu kadar basit.Ulan adam hırsı yüzünden teknik direktöre itiraz ediyor.Taraftar ne halt etmeye yuhalıyor.Bu oyuncu ile hoca arasında.Sonra burak taraftara hareket yapınca suclu oluyor.
Burak'ın en basından beri gelmesine karşı biri olarak bu akşam burak'a verilen tepki aptalca.
Loser oyunculara alışmış bir taraftar kitlesine burak gibi kazanma arsuzu olan oyuncu cok geliyor sanırım.
Bize efendi oyuncular lazım.Efendi efendi çıkıp yenilsinler.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
onur,joe,toure,husaini,antony,burak,rodallega,sosa,yazıcı,abdülkadir,onazi
ulan şu adamlardan kazanan takım yaratamayan hocanın yapacağı teknik direktörlüğün içine ederim.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYokkkkkkk hem efendi olacak hem kabiliyetsiz ve kazma olacakki tadından yenmez.
Birde Trabzon taraftarı futboldan anlıyor derler.
Yüzyılın yalanı.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum