Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takımda savunma disiplini olsa Başakşehir yerinde biz olabilirdik.

Bu maçları 1-0 bitire bitire zirvede yalnızlığın keyfini yaşıyorlar.
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Artık Burak defterini kapatmamız lazım........ nokta

Zaden çift santraforla oynamanın zorluklarını yaşıyoruz birde başımıza bela almayalım yapacak bir şey yok parasını vermek zorundayız yapabilirsek ocakta yolları ayıralım Ekiciye yaptığımız gibi Akyazıya bırakalım orada tek başına çalışsın
      Takıma gelince Kuckaya bir parantez açacağım böyle bir adam eminim bütün takımların ağzını sulandırıyordur ama biz ona çöp muamelesi yapıyoruz Burak mı çöp Kucka mı Buraka gösterdiğimiz sabrın yüzde onunu bu adama gösterseydik elimizde 10 milyon euroluk bir topçu olurdu tank gibi adam ezip ezip geçiyor ama biz Onazi gibi bir yerden bitmeye muhtaç kalıyoruz ne nefes var ne güç topu alıp ona vermekle istatistik yapıyor birileri de bohbohluyor ne topçu diye neyini gördünüz çok merak ediyorum

Başka da bir şey demiyorum
      @ okşoholu

Yorum

• Bursasporun attigi gol oncesi onurun cikardigi topda ceza alani icinde vurusu yapan ertugrul yani bursasporun stoperi ustelik oyle geriden falan kosuyla da gelmiyor orda sabit bekliyor bunun nedeni unal karamanin yaptigi hamleler sen forvetlerini cikarirsan adamin tutcagi adam kalmazsa gelir bekler cakili ceza alaninin icinde vurusunuda yapar bu kadar korkak futbolu kabul etmiyorum ustelik evinde bursaspora karsi aslinda gaysey macindaki kadroyu bozarak sirf burak karaktersizinin gonlu olacak diye herseyi bitirmisti karaman dunde tuy dikti sadece..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Dün akşam defans hattımız Novak da dahil standardın üzerine çıktı. Demek normal oynasalar yenilecektik belki de. Kale de dahil hatasızdı savunma.
          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Abdülkadir ve Burak atsalar rahat alacaktık. Hocadan yapacağını yaptı suçlu değil bence. O golleri atacaksın . Bu maçta hoca son suçlu .

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• önde top tutamiyorsun, bunu 10 yasinda ki cocuk bile görüyor.

Al Ömür'ü orta sahaya, kanada Tony'i. Adam sadece Top tutsun, ama yok illa ezber, illa Ekuban !!!

Bunun icin mi ayda 150 Bin TL aliyorsun Hoca ???!!!
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Kardeşim bırakın şu ezbere lafları. Çift santraforla oynamanın zorluklarını yaşıyormuşuz. Dün tek santrafora döndükten sonra gördük zorluklarını(!) Sürekli Sivas maçının kadrosu yazılıyor ama o maçta da Sivas'ın sayısız kez arkaya adam kaçırdığı unutulmuş gibi. O zaman da mı çift santraforla oynuyorduk? Bu iş dizilişten çok oyun felsefenizle alakalı. Üstüne koymadıktan sonra bütün dizilişleri dene sonuç alamazsın.

Hayır Burak'ı çıkar Yusuf'u koy 4-2-3-1 veya 4-3-3'e dön bu sefer aynı eleştirileri Yusuf yiyor hem de bizzat aynı arkadaşlardan. Pres yapmıyor, ikili mücadeleye girmiyor, 1 kişi eksik oynuyoruz vs. vs.

Sosa'yı öne atsak Kucka-Onazi orta sahasının neleri yapamayacağı az çok belli.

Abdüş'ü Onazi'nin yanına çekip Sosa'yı öne atalım bir de öyle deniyelim bakalım. Bütün sorunları 4-4-2'ye bağlayan arkadaşlarımız da stresini atmış olur.

Bir de Ekuban hayranları türedi. Sahada ne kadar dengesiz olsa da başlı başına gol tehdidi olan Burak ve Rodallega varken rakiplerin bunlara önlem aldığı dakikalarda boş alanda 2-3 top indirdi diye millet şişirdi de şişirdi. İddaa ediyorum bu arkadaşı tek santrafor oynat stoperlerin kucağından kurtulamaz.
                En son castillo61 tarafından düzenlendi; 05.11.2018, 11:46.

Yorum

• Rakipleri bu durumdayken şampiyonluğu ağzına almaya korkan,maçlarda doğranırken tepki koyamayan bir yönetim ve yetersiz,kadroyu hiç eden,maçları baltalayan bir teknik direktör için kendinizi üzmeyin renktaşlar. Yoksa olayın içinden çıkamazsınız. Ben boşverdim artık. Herkes halinden memnun.
                  Trabzonspor looser bir kulüptur ve kaybetmeye mahkumdur.Uzun seneler içinde başarı sağlaması hayalden öte değildir. Olay zihniyet.
                  Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Kasımpaşa maçında kazandığımız 3 puan bize 6 puan kaybettirdi. 4-4-2 oynayacağın maç var, oynamayacağın maç var. Bunun ayrımını yapamayan korkak bir hocamız var. Geçmiş olsun.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Artık bıktım hep moralsiz olmaktan elimize geçen fırsatları değerlendirememekten bıktım. Hocanın anlamsız değişikliklerinden bıktım. Herkes milyon liralar cebine koyarken böyle hissetmekten bıktım

Yorum

• Puan kaybının nedeni oyuncu veya taktik değişikliğinden ziyade oyun disiplininin bozulması ve konsantrasyon kaybıydı. Futbolcular gereksiz yere gerildi, Burak olayı da direkt sahaya etki etti , bocalayan takım için tuz biber oldu ve teknik heyet de izledi, doğru hamleleri yanlış hamlelerle daha da bozdu, kulübe bu tip durumlarda soğukkanlı olacakken sahadakilerden daha beter kararlar aldı ve kötü sonuca doğrudan etki etti.
                        Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kasımpaşa maçında kazandığımız 3 puan bize 6 puan kaybettirdi. 4-4-2 oynayacağın maç var, oynamayacağın maç var. Bunun ayrımını yapamayan korkak bir hocamız var. Geçmiş olsun.
                          Antalya maçında çoğu pozisyonda kritik noktalarda topla Zeki değil de JP buluşsaydı o maçı her türlü süpürürdük. Tek futbolcuya mı bağlı demeyin. Zeki öyle topları hiç etti ki hala aklımdan çıkmıyor. Dün ise gayet iyi maç çıkardık golü bulduk pozisyonlar bulduk tek sıkıntımız süreklilik sağlayamamızdı. Golü ve baskıyı ise santraforları çıkardıktan sonra yedik.

4-4-2 dizilişinden ötürü kaybedilen puanlar görmüyorum bunlar tamamen farazi yorumlar. Atıyorum Kasımpaşa ile oynamamış olsak ve haftaya oynayacak olsak millet 4-4-2 için "Kasımpaşa çok iyi hücuma çıkıyor çift santrafor çıkarsak bizi perişan ederler" gibi ezbere yorumlar yapardı. Ama 2-0'dan maç çevirdik bu sefer ise bahane şey oldu şey Kasımpaşa defansa gömülmedi başka Anadolu takımı olsa maçı çeviremezdik. Eminim öyledir.

Yorum

• arkadaş bu olcayın dokunulmazlığımı var yediğimiz golü hiçkimse izlemedi sanırım yediği çalımı ben yemem sözde mücadeleci çalımdan sonra öylece izledi hiç bişey yapamıyosan faul yap sarı gör bu adamda ne var ben hiç bir zaman anlamıycam tek bildiği taraftara oynamaya çalışmak ve bundan kimlerin çıkarı var bilmiyorum ama medyayı çok iyi kullanıyor bu ve yardakçıları

Yorum

• iyi başladığımız maçta 1 puanı zor kurtardık..burak yılmaz sen kimsin de taraftara has..tir çekiyorsun. ağzıma çok laflar geliyor da susuyorum..burak yılmaz ın bundan sonra maçlarda işi çok zor devre arası defedilip gönderilmelidir..zira taraftarla böyle olan bi adamın o takımda işi yok..

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Cevabı çok basit,Osman Özköylü.
                                Osman hoca olsun,Usta da başkan.. ondan sonra gelene 5 gidene 15.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X