Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kim gelmeli açık ve basit bir soru soruyorum

Kim gelecek parayı kim verecek
    Cevabı çok basit,Osman Özköylü.
    • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arada 10 maç var ve oyun olarak üzerine bir yapı kuramamışsan boşa zaman kaybı,bir de geçen yıl ile kıyaslamak için oynadığımız rakiplere bakmak lazım,Ersun Yanal'ın Sosa'yı küstürmesi,Esteban'ın kaleden çıktığı Alanya maçının ilk yarısındaki futbola kadar olan dönemde üzerine koyan bir takım vardı,bir önceki sezondan sonra üzerine koyarak gideceğimizi düşünürken Ersun Yanal'ın forma adaletini sağlayamaması ve iç karışıklıklarla bu haldeyiz.

Ünal Karaman'ın bugüne kadar hangi takımda,hangi oyunu oynattığı konusunda bir fikriniz var mı?
      Biz Ünal Karaman'dan ne beklemeliyiz,bu tür bir kadroyu yönetecek tecrübe var mı?

Boşa zaman ve para kaybı.Şu andan sonra da zaten sürklase olur,toparlayamaz.
      Yönetim 10.culuk bekliyor.Ben 9.bitiregini düşünüyorum demekki başarılı .En büyük Trabzonsporlu Ünal.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• ya bu ünal karamanı savunalar neye dayanarak savunuyolar bu adam hoca felan değil bu takım maçlara hocasız çıksa 16 puandan fazla alır en azından alanya- göztepe-erzurum ve bursa maçlarından birini kazanırdı bu adamda ne taktik ne oyun okuma ne dengeli bir kadro kurma ne oyuna zamanında müdahele hiç bir şey yok ve idaa ediyorum şuan süper ligin en kötü ve en deneyimsiz hocası.

Yorum

Osman ozkoylunun mra dan tolunaydan sotadan hamıden farkı nedir süperlıgde kaç takımı çalıştırdı kaç takımı süper lige çıkardı geldikten üç beş hafta sonra Ünal hoca hakkında yazdıklarınızın yada yazılanların yazılmayacağı garantisi varmı
          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

arkasından ogün temizzkanoğlu gelsin sonra o gitsin lemi çelik gelsin sonra o gitsib abdullah ercan gelsin bu devran böyle sürüp gitsin

Yorum

• Bu haftadan sonra uçurumlu virajlara giriyoruz. Malatya, Fener, Kayseri, Konya, Bjk. Son 3 beraberlikten 4 puan çıkarabilseydik önümüzdeki periyoda inançla girebilirdik. Oyuncular hocaya ayak uydurup saldım çayıra havalarına girerse geçen seneden daha beter duruma düşeriz. Onun için hocanın acilen kovulması lazım yoksa Avrupa defterini bile 2 hafta sonra kapatabiliriz.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                MAY'ın kurduğu Zigana Tv denen kanalda ve Karadeniz gazetesinde yalıyor yutuyordu di mi?
                MAY'ın kıçı çok büyük olduğu için tek başına yalayamıyordu. Ona Ali Savaş, Arif Sırtkaya ve Şişko Miraç eşlik ediyordu. Arda kalanları da Cengiz Akçay ve MAY'ın paralı uşakları Cengiz Tokgöz ile Murat Özarı götürüyordu.
                "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ya bu ünal karamanı savunalar neye dayanarak savunuyolar bu adam hoca felan değil bu takım maçlara hocasız çıksa 16 puandan fazla alır en azından alanya- göztepe-erzurum ve bursa maçlarından birini kazanırdı bu adamda ne taktik ne oyun okuma ne dengeli bir kadro kurma ne oyuna zamanında müdahele hiç bir şey yok ve idaa ediyorum şuan süper ligin en kötü ve en deneyimsiz hocası.
                  Sanırsının ki Ünal kararmadan önce son beş senede dört defa şampiyon oldun gecen sene alanyadan kaç gol yedin iki göztepe maçından hangisini kazandın

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu haftadan sonra uçurumlu virajlara giriyoruz. Malatya, Fener, Kayseri, Konya, Bjk. Son 3 beraberlikten 4 puan çıkarabilseydik önümüzdeki periyoda inançla girebilirdik. Oyuncular hocaya ayak uydurup saldım çayıra havalarına girerse geçen seneden daha beter duruma düşeriz. Onun için hocanın acilen kovulması lazım yoksa Avrupa defterini bile 2 hafta sonra kapatabiliriz.
                    Sene bası bundan hoca olmaz dedik bunaklar çetesi ünalı layık gördü.Sameti almış olsaydık eminim sene sonu 3.bitirecektik kupayıda alacaktık o tren kaçtı fatih avrupa hayal 8 veya 9.oluruz.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

Osman ozkoylunun mra dan tolunaydan sotadan hamıden farkı nedir süperlıgde kaç takımı çalıştırdı kaç takımı süper lige çıkardı geldikten üç beş hafta sonra Ünal hoca hakkında yazdıklarınızın yada yazılanların yazılmayacağı garantisi varmı
                      Bir kere Mustafa Reşit Akçay'ı diğerleri ile aynı kefeye koyman haksızlık.O adamın tek şanssızlığı Türkiye'de doğmuş olması ve bu seviyelere çok geç gelmesi.
                      Bence onun bu saatten sonra en faydalı olacağı yer alt yapımız.

Osman Özköylü ismi bizde oynayan efsane futbolcular katagorisinde olanlar ile kıyaslanmayacak kadar farklı bir Hoca.
                      3.lig takımına da PTT takımına da aynı futbolu oynatır,bir oyun felsefesi vardır,rakibe topu göstermeden,oyunu rakibin sahasına yıkarak ve set oyunu oynatır.
                      En berbat kadrolarıyla bile bunu yapar,yapmıştır.
                      Mükemmel denebilecek bir kadro mühendisliği vardır.

Osman Özköylü'yü şimdi getirirsin ve Ünal Karaman'ın alacağı puanın en az iki katını alır,neden bundan eminim.Çünkü Ünal Karaman'ın en az 10 katı maç tecrübesi ve başarısı vardır.
                      Ama Osman Özköylü'yü görmek istiyorsan ona bir yaz transfer sezonu ve hazırlık kampı ve lig başında 5 maç kredi vereceksin.

Sonra bakalım kim yanılıyor.
                      • Memento mori

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sene bası bundan hoca olmaz dedik bunaklar çetesi ünalı layık gördü.Sameti almış olsaydık eminim sene sonu 3.bitirecektik kupayıda alacaktık o tren kaçtı fatih avrupa hayal 8 veya 9.oluruz.
                        Tabi samet 15 süper lig şampiyonluğu 5 şampiyonlar ligi şampiyonluğuyla değerli bir isim

Yorum

Hangi güzel futbolu oynuyor .Trabzonspor birsey oynuyorda futbol degil kör doğüşü olabilir o kör döğüşünüde 20 dakika oynayabiliyor ondan sonra kör dogüşünü kendi 18 icinde keni kendine oynamaya başlıyor.Başakşehir bir seyrette hatta sen seyretme ünal seyretsin takım nasıl oynar, nasıl sakin oynanır,nasıl vites yükseltilir ne zaman frene basılır, nasıl defans ,nasıl hücum yapılır nasıl duran toptan ölü toptan goller atılır öğrenin
                          Trapattoni ünalda öğrensin.Açık ara en iyi takım başakşehir şampiyon olmayı da hakediyor a.avcıda hakediyor.Olacakta. Bize gelince tahminlerimde yanılmam 9.veya 8.bitireceğimizi düşünüyorum .Buda size yeter zaten.

Basaksehir ne oynamis? Skor taraftari. Güzel futbolla alakasi yok. Mert BJKde. Karius Basaksehirde olsa idi BJK rahat bir galibiyet alirdi. Basaksehri güzel futbol oynuyormus... Söylenecek söz kalmadi
                          Nefsin icin sevme

Yorum

Hoca değişikliği kan değişikliğidir dostum. Kurt bi hocayla devre arasına kadar 6'lı seri yapmak çok zor iş değil. Ama hoca değişikliği yapacak yürekli yönetim göremiyorum.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Sanırsının ki Ünal kararmadan önce son beş senede dört defa şampiyon oldun gecen sene alanyadan kaç gol yedin iki göztepe maçından hangisini kazandın
                              senin o beğenmediğin ersun yanalın cv sine bak birde seni çalıştıran ünal karamanın bir bak ondan sonra tartışalım istersen

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkasından ogün temizzkanoğlu gelsin sonra o gitsin lemi çelik gelsin sonra o gitsib abdullah ercan gelsin bu devran böyle sürüp gitsin
                                İnsanlar hakkında araştırmadan,soruşturmadan ön yargı ile algı yaratmak kul hakkına girer.

Ogün Temizkanoğlu kim?Lemi kim?
                                Uzun yıllar Trabzonspor forması ve Milli futbolcu olmanın getirdiği torpille Milli Takımlar ve üst liglerde Hocalık yapan adamlarla,bunlara tenezzül etmeyip,3.liglerden takımları başarılı yaparak bu seviyelere gelen adamı bir tutma.
                                Bugün Göztepe'nin başında olan Bayram Bektaş'ın bile Hocalık yaptığı,Ünal Karaman'ın Trabzonspor gibi bir dev kadroyu süründürdüğü yerde Hocalığın ordinaryüsüdür.
                                • Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X