Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya burak yılmaz bu akşam hata yapmıştır bunun tartışması dahi olmaz ama maçı okuyamayan ve son 3 maçta 3 beraberlik alan ünal karaman buraktan daha suçludur.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kardeşim ne futbolu oynuyoruz biz açıklar mısın?Hangi futbolu oynuyoruz,amacımız ne?
      Nasıl bir hücum planımız ve rakibi karşılama hesabımız var?

Trabzonspor,Sadi Tekelioğlu zamanında da bu tür iyi oyunlar oynadı ama sonu yok.
      Üzerine koyacak bir oyun kalitemiz yok,oyun felsefemiz yok,bak Trabzonspor'a yakışan oyunu rakib sahaya yıkıp,rakibi boğan oyun yapısından bahsetmiyoruz.

Oyun kaliten olursa,üzerine koyarak gidersin,zikzaklar çizmezsin ve bu sayede rakipler sahada maçı kazanamayacağını anladıkça,oyundan psikolojik olarak düşer.Bizde tam tersi,her hafta bir şey deniyor Hoca,bulamıyor da.

Bir de Ünal Karaman bunları Trabzonspor'da deneyemez,öyle bir lüksü yok.Burada bildiğin şeyleri günün futboluna uygun olarak yorumlayıp,sunması gerekiyor.
      Yusuf ve Abdülkadir'deki bu geri gidişin Ünal Karaman'dan bağımsız olduğunu mu düşünüyorsun,düşünmüyorsan o zaman Ünal Karaman'ın Türk Futboluna kazandırdığı bir genç futbolcu söyleyin.

Duygusal yaklaşmayın olaya,başarı tesadüf değildir.
      Basaksehır ve Erzurum maçı harici hiç bir maçta kötü oyun oynamadık kaybettiğimiz Alanya maçında da göztepe maçında da oyun üstünlüğü bizdeydi hocanın oyuna müdahalesi yanlıs demek ayrı bu hoca şimdiye kadar neydi ki bundan sonra ne olsun demek ayrı

Geçen sene kadrosuyla bu senenin kadrosunda aman aman bir oyuncu değişikliği yok oynadığımız oyun gecenseneyle aynı mı
      Ünal Karaman ı gönderdin kim gelecek alternatifin kim ekonomik durumun ne dünya çapında bir hoca mı getireceksin
      En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 05.11.2018, 00:24.
      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Ah sazanlar şenol.pusuda bekliyor şimdi ellerini ovusturuyor.Trabzonda kaos var zaten maliyeti fazla bak zatende terbiyesiz ver burağı al musatafa bektemeği hem dürüst hem çalışkan bir sorunu var cam çocuk gibi müzmin sakat olsun ya.Burak şimdi gitsin bjk sene sonu 25 golü var iddasına girerim .Bizim sazanlarda burak gittiktan sonra 5 gol dahi atamayacak gariban ekubana ana avrat söverler biz iflah olmayız.
        En son nakzo tarafından düzenlendi; 05.11.2018, 00:25.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Basaksehır ve Erzurum maçı harici hiç bir maçta kötü oyun oynamadık kaybettiğimiz Alanya maçında da göztepe maçında da oyun üstünlüğü bizdeydi hocanın oyuna müdahalesi yanlıs demek ayrı bu hoca şimdiye kadar neydi ki bundan sonra ne olsun demek ayrı

Geçen sene kadrosuyla bu senenin kadrosunda aman aman bir oyuncu değişikliği yok oynadığımız oyun gecenseneyle aynı mı
          Ben bir fark göremiyorum.Hatta defansımız geçen seneden çok daha kötü.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burağın yerine burak bul.Burağı yarın kov.ingiltere 2.liginden kazmayı getirip bizim önümüze golcü diye koyacaksan.O işleri geceksin.
            Adam taraftara küfretti. Bunun senin için bi önemi yok mu? sırtımızı dönüp gidelim mi? Burağı yarın kovmayan camia bir daha asla dik duramaz

Yorum

Anlatamıyoruz galiba,Rıza Çalımbay da geldiğinde bu tür bir başlangıç yaptı,sonra?
              Oyun olarak da elimizde Ersun Yanal zamanında oynayan futbolcuların sağ kanattaki Perreria,Yusuf ve Sosa'ya dayalı kısa paş anlayışı dışında hangi gelişme oldu.
              Başakşehir maçı iyi oyun yoktu,Erzurum maçı rakibin 4 futbolcusu geçen yılkı 1.lig kadrosundan ve yine oyun yoktu.
              Ama Erzurum maçında rakibi sahadan silmen lazım.
              Bugün Bursa maçında rakibin kaç futbolcusu kaç yaşında?

Oyun güzel değil,amacı da yok.
              • Memento mori

Yorum

Koy o zaman ortaya 500 bin euro senin ıstedıgın gelsin işkembeden sallamak kolay

Geçen seneye bu sene arasındaki farkı göremiyorsan futbol izleme zaten
                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak alptug_kd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kesinlikle katılıyorum. Ersun ve Rıza dönemine kıyasla ilerleme var, bir umut var. Bu isimler gibi kötü niyetli değil Ünal hoca. Samimiyetine ve iyi niyetine inanıyorum. Ortada bir oyun da vardı. GS maçıyla zirveye ulaşmıştı.

Kırıp dökmeden bu işi çözmek lazım. Hocanın artık neşteri vurup Burak'ı kesmesi ve tek forvetli sisteme dönmesi lazım.

Bir de bazı şeyleri hatırlatmak gerekiyor.

1. Unutmayalım sene başında bu takımın stoperi yoktu. Kampta çift kale maçta Esteban stoper oynuyor haberleri dönüyordu. Şimdi iki iyi stoperimiz var. Savunma kurgumuz oturdu. Artık rahatlıkla sayabiliyoruz. Hoca bu noktada doğruyu buldu.

2. Sosa geçen sene yoktu. Herkes illallah etmişti. Hoca bir hamle ile Sosa'yı geriye çekti. 8 hatta 6 gibi oynattı. Savunmadan oyunu kuran Sosa ile takım da hücum planı kazandı. Sosa'yı kazandı hoca.

3. Rodallega geçen sene futbola küsmüştü. Bu sezon geri döndü. Her ne kadar gitmek istese de bu sene verim alabiliyoruz. Bu duruma gelmesi de hocanın başarısıdır.

Bunlar artılar tabi. Sene başında ne durumda olduğumuzu hatırlamamız gerekiyor. Eksileri de var hocanın. Yanlış oyuncu değişiklikleri, oyunu iyi okuyamama, gençlerdeki performans düşüklüğü (Yusuf-Abdulkadir) bunlar maalesef fark edilemeyecek gibi değil. En büyük hatası da Burak'ı kazanmaya çalışmak oldu. Bunun için taktiği bozdu, işleyen sistemi işlemez hale getirdi.

İnşallah düzelir, düzelmeli. Şu aşamada hoca değiştirmek yanlış olur diye düşünüyorum.
                  1.Ortada bir oyun yok
                  2.Takımda bir ilerleme yoktu gs maçıyla zirveye ulaşmadı.
                  Takım gs maçına kadr kötüydü gs maçında 1 maçlık bir iyi oyun vardı.gs maçından sonra takım yine kötü.
                  3.
                  Rodelega iyi felan değil rodelega bu .ersun zamanında da buydu rıza zamanında da buydu şimdide bu. kötü değil çok iyi bir golcü de değil.Orta sıra takımlarının senede 11-12 gol atacak golcüsü bizde orta sıra takımı olduğumuz için bize ideal.
                  4.Defansımız geçen seneye göre çok daha kötü.
                  5.Abdus ve yusuf en kötü halelerindeler.
                  6.Puan ortalamamız çok kötü .

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Osman Diyadin kim?
                    Zamanında Mehmet Ali Yılmaz'ı çok yalamış yutmuş biri.
                    "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Asgari ücretliler olarak toplanıp maça gidiyorsunuz maç için para harcıyorsunuz üstüne milyonları götüren bir eşşekten küfür yiyorsunuz...Bu eşşeği savunan varsa ya mezhebi geniştir ya da eşsoğlueşşektir..
                      Yüzde 1 milyonhaklısın renktas
                      Bu kuçka eşşeğinide acil postalamak lazım
                      Ne yapıp edip devre arası okay ı geri getirmeleri
                      Lazım 60 .dakikadan sonra bizim orta saha leş oluyor

Yorum

Geçen sezon 11.hafta yediğimiz gol 23

Bu sezon 11.hafta yediğimiz gol 13
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Koy o zaman ortaya 500 bin euro senin ıstedıgın gelsin işkembeden sallamak kolay

Geçen seneye bu sene arasındaki farkı göremiyorsan futbol izleme zaten
                          Rıza 5 maç üst üste kazandı ünalın bunu 10 sene kalsa başarma ihtimali var mı yoooooook.
                          Ligdeki puanın kötü,
                          sıran kötü,
                          her mac osuruktan goller yemeye inatla devam ettiriyorsun.
                          Rakibe baskı kuramıyorsun.
                          Her maç son 20-25dakika muazzam baskı yiyorsun .Neyin iyi senin neyin iyiki iyi diyecem ruh hastasımiyim ben gördümğüm fecaati iyi deyipte kendimi kandıracağım.

Yorum

• Fatih maçlardaki posizyon hatalarına bir bak o rakam ersunun 2 maçta yediği bir düzine golden kaynaklanıyor böyle giderse tablo daha vahim olur.

Yorum

1.Ortada bir oyun yok
                              2.Takımda bir ilerleme yoktu gs maçıyla zirveye ulaşmadı.
                              Takım gs maçına kadr kötüydü gs maçında 1 maçlık bir iyi oyun vardı.gs maçından sonra takım yine kötü.
                              3.
                              Rodelega iyi felan değil rodelega bu .ersun zamanında da buydu rıza zamanında da buydu şimdide bu. kötü değil çok iyi bir golcü de değil.Orta sıra takımlarının senede 11-12 gol atacak golcüsü bizde orta sıra takımı olduğumuz için bize ideal.
                              4.Defansımız geçen seneye göre çok daha kötü.
                              5.Abdus ve yusuf en kötü halelerindeler.
                              6.Puan ortalamamız çok kötü .
                              Tabi ki bunlar da sizin görüşleriniz saygı duyarım. Ancak hiçbirine katılmıyorum. GS maçı tek maçlık bir oyun değildi. Sivas, Ankaragücü maçındaki ilerlemenin zirve yapmasıydı. Alanya maçı ile devam etti. Ancak sonrasında bozuldu. Her şey skor değildir.

Özellikle 4. maddeye hiç katılmıyorum. Savunma oturmaya başladı. Bahsettiğim defans 4'lüsü genel anlamda takım savunması değil.

Yorum

• İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Burakın çıkarken yaptıklarını tasvip etmek mümkün değil. ama bir adam bu kadar tepkiyi takımını sevmezse vermez. saçma sapan bir oyuncu değişikliği yapan ve oyuncuyu çileden çıkaranın hiç mi suçu yok.kim ne derse desin Burak ligin açık ara en iyi golcüsü kardeşim.kullanmasını bilmiyorsan suç sendedir
                                Takimi seven onu yapmaz. Egoist bir insan onu yapar. Bencil oldugu icin onu yapti. Cünkü onun düsündügü tek sey kendisi. Nefsi diyor ki bunu yap o yapiyor.
                                Nefsin icin sevme

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X