Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kardeşim Ünal Karaman'ın bu noktaya gelmek için hangi mücadelesini gördün ki,Trabzonspor'a Hoca olmak için hangi çabasını gördün ki ona sabretmemizi istiyorsunuz?
    Ne yapmış Ünal Karaman,Trabzonspor'un yardımcı hocasıyken 'ben artık kendi türkümü söylemek istiyorum' dedi ve şike yapmış Mecnun Odyakmaz güzellemesi ve Samet Aybaba'nın sportif direktör olarak kurduğu Adana Demirspor'un şampiyonluğa gidecek kadroyu masalara yumruk vurarak şampiyon olacağını sanmak dışında ne yapmış?

52 yaşında neyi başarmış kardeşim nereden geliyor bu torpil?Trabzonspor'un en kaliteli kadrosu elinde,rakipler leş ben Hoca mı yetiştireceğim bu saatten sonra?

Bir lafımda bugün Samet Aybaba güzellemesi yapanlara,sene başında Ünal Karaman geldiğinde bu günleri göremiyorsanız bugün Ünal Karaman gitsin diyerek sadece kaosa ön ayak oluyorsunuz.

Hadi sezon başında kim ne yazmış ve haklı çıkmış diye bakın,bu saatten sonra bu işe aklı kesenler söz söylesin diyebilin.

Nostalji Bölümünde bir eksiklik farkettim. Nasıl olur da, Trabzonspor'u bir doğal refleks olarak değil de bir tercih olarak belirleyen, daha fazla para alabileceği İstanbul Kulüpleri yerine Trabzonspor'a gelen, üstün insancıl özellikleriyle etrafına ışık saçan.... ve elbette büyük futbolculuğu ile bizlere mutluluklar yaşatan

Ünal Karaman'ı gönderip bir başkasını getirmek kaosu öteler.

Ha Ünal Karaman'ı gönderip,Osman Özköylü'yü getirelim diyorsanız tüm sorumluğu kabul ediyorum.
    Ünal Karaman döneminde oynanan futbol kötü mü takım ışık vermiyor mu geçen sene rıza döneminden kim var farklı olarak rıza döneminde ki oyunla şuan ki oyun aynı mı
    Tekrar soruyorum en kaliteli kadro diyorsun şu sezon oynanan oyunları geçen sene oynanan oyun aynı mı geçen sezondan kaç adam değiştide en kaliteli kadro oldu bu sezon
    Hocanın eksiklerini konuşmak başka yaptıklarını görmezden gelip ezbere konuşmak başka şey
    En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 05.11.2018, 00:04.
    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Birde soyle düsün ki; seneye burak olmayacak,sosa olmayacak, bence rodada olmayacak,pereira gidecek,olcayda durmayacak. Haaa maliyeti azaltın.Kim kaldı elinde at kuyruklu yusuf vitaminsiz a.kadir.2 tane ne idüğü belirsiz iranlı,ingiltere 2.liginden forvet diye bize yutturdukları bir kalas birde 1 maç oynayıp ortadan kaybolan nwakaeme onurda gider kalecinde yok ve en önemlisi hocanTrapattoni Ünal seyreyle cümbüşü.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Spor yazarıydı.

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar televizyondan farklı bir maç mı izleniyor bilmiyorum ama 60. dakikadan itibaren bursa zaten oyun üstünlüğünü ele geçirmiş, sağlı sollu üstümüze geliyordu. Bizim takımda tamamen oyundan düşmüştü, bu yüzden hoca bugün sahanın en kötüsü olan burak ı oyundan çıkardı. ekubanı almasının nedeni de takımın tamamen geri yaslanmasını engellemekti aslında. Ama Ekuban beklenen etkiyi yaratamayınca bu sefer skor üstünlüğünü koruma adına kucka ve amiri yi aldı. Ben açıkcası hocanın yaptığı değişiklikleri gayet normal buluyorum. Sorun bizim kadromuzda.

Bakın bursaspor baskısının hangi süreçte arttığını daha iyi görebilirsiniz buradan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          Ünal Karaman maçı elinden verdi. Ancak beni onu görüyorum.

Yorum

• Ünal hoca ile önceki yıllara göre çok daha iyi oynuyoruz. Özellikle hücum olarak çok daha iyiyiz.
            Takımın birlikte hareket etmesi, pas trafiği oluşturma becerisi...

Sıkıntı Burak ile başladı.

Yoksa biz öyle kötü falan top oynamıyoruz.

Adamın hakkını yemeyin. (önceki yıllara göre)

Yorum

• Asgari ücretliler olarak toplanıp maça gidiyorsunuz maç için para harcıyorsunuz üstüne milyonları götüren bir eşşekten küfür yiyorsunuz...Bu eşşeği savunan varsa ya mezhebi geniştir ya da eşsoğlueşşektir..
              Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Vallaha bana kimse sövmedi ben burağı yuhalamadımda maçı verende burak değil kulübede oturan eşofmanlı abi.

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Asgari ücretliler olarak toplanıp maça gidiyorsunuz maç için para harcıyorsunuz üstüne milyonları götüren bir eşşekten küfür yiyorsunuz...Bu eşşeği savunan varsa ya mezhebi geniştir ya da eşsoğlueşşektir..
                  Öyle deme Burak Yılmazn yanında trabzonsporun lafı olmaz yüzündeki tükürüğü siler Burak Yılmaz'ı savunmaya devam ederler ederler
                  ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ünal Karaman döneminde oynanan futbol kötü mü takım ışık vermiyor mu geçen sene rıza döneminden kim var farklı olarak rıza döneminde ki oyunla şuan ki oyun aynı mı
                    Kardeşim ne futbolu oynuyoruz biz açıklar mısın?Hangi futbolu oynuyoruz,amacımız ne?
                    Nasıl bir hücum planımız ve rakibi karşılama hesabımız var?

Trabzonspor,Sadi Tekelioğlu zamanında da bu tür iyi oyunlar oynadı ama sonu yok.
                    Üzerine koyacak bir oyun kalitemiz yok,oyun felsefemiz yok,bak Trabzonspor'a yakışan oyunu rakip sahaya yıkıp,rakibi boğan oyun yapısından bahsetmiyoruz.

Oyun kaliten olursa,üzerine koyarak gidersin,zikzaklar çizmezsin ve bu sayede rakipler sahada maçı kazanamayacağını anladıkça,oyundan psikolojik olarak düşer.Bizde tam tersi,her hafta bir şey deniyor Hoca,bulamıyor da.

Bir de Ünal Karaman bunları Trabzonspor'da deneyemez,öyle bir lüksü yok.Burada bildiğin şeyleri günün futboluna uygun olarak yorumlayıp,sunması gerekiyor.
                    Yusuf ve Abdülkadir'deki bu geri gidişin Ünal Karaman'dan bağımsız olduğunu mu düşünüyorsun,düşünmüyorsan o zaman Ünal Karaman'ın Türk Futboluna kazandırdığı bir genç futbolcu söyleyin.

Duygusal yaklaşmayın olaya,başarı tesadüf değildir.
                    En son sasone tarafından düzenlendi; 05.11.2018, 00:18.
                    • Memento mori

Yorum

• İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ünalın hocalığını savunan birisyle futbol konuşmaya gerek yok.

Ünalı savunanlar hocalığını futbolcu olduğu dönemle karıştırıyorlar

Adam hocalık yaptığı hangi takımda başarılı olmuş yada başarı emaresi göstermiş

Çıkarın artık pembe gözlüklerinizi

Bu takım hocasızda alırdı bu puanları
                      katılıyorum bunu görmemek için kör olmak lazım
                      Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ünal hoca ile önceki yıllara göre çok daha iyi oynuyoruz. Özellikle hücum olarak çok daha iyiyiz.

Kör müsün. Oyuna müdahelerine baksana. Erzurum maçındaki 90 dkda oyuncu değiştirmesine ne diyeceksin?

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Vallaha bana kimse sövmedi ben burağı yuhalamadımda maçı verende burak değil kulübede oturan eşofmanlı abi.

tamam anladık hoca yanlış yaptı gitsin vs.

şu adamın artık nesine dayanacağız bırak Allahını seversen

hoca onu çıkarmakta haksız olabilir

Burağın bu yaptıgı kaçıncı hadsizlik terbiyesizlik

Ünaldan önce Burak kovulmalıdır
                          sakin olun...

Yorum

• Burakın çıkarken yaptıklarını tasvip etmek mümkün değil. ama bir adam bu kadar tepkiyi takımını sevmezse vermez. saçma sapan bir oyuncu değişikliği yapan ve oyuncuyu çileden çıkaranın hiç mi suçu yok.kim ne derse desin Burak ligin açık ara en iyi golcüsü kardeşim.kullanmasını bilmiyorsan suç sendedir
                            Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              http://tr.beinsports.com/haber/burak...tarla-tartisti

tamam anladık hoca yanlış yaptı gitsin vs.

şu adamın artık nesine dayanacağız bırak Allahını seversen

hoca onu çıkarmakta haksız olabilir

Burağın bu yaptıgı kaçıncı hadsizlik terbiyesizlik

Ünaldan önce Burak kovulmalıdır
                              Burağın yerine burak bul.Burağı yarın kov.ingiltere 2.liginden kazmayı getirip bizim önümüze golcü diye koyacaksan.O işleri geceksin.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ünal hoca ile önceki yıllara göre çok daha iyi oynuyoruz. Özellikle hücum olarak çok daha iyiyiz.

Kesinlikle katılıyorum. Ersun ve Rıza dönemine kıyasla ilerleme var, bir umut var. Bu isimler gibi kötü niyetli değil Ünal hoca. Samimiyetine ve iyi niyetine inanıyorum. Ortada bir oyun da vardı. GS maçıyla zirveye ulaşmıştı.

Kırıp dökmeden bu işi çözmek lazım. Hocanın artık neşteri vurup Burak'ı kesmesi ve tek forvetli sisteme dönmesi lazım.

Bir de bazı şeyleri hatırlatmak gerekiyor.

1. Unutmayalım sene başında bu takımın stoperi yoktu. Kampta çift kale maçta Esteban stoper oynuyor haberleri dönüyordu. Şimdi iki iyi stoperimiz var. Savunma kurgumuz oturdu. Artık rahatlıkla sayabiliyoruz. Hoca bu noktada doğruyu buldu.

2. Sosa geçen sene yoktu. Herkes illallah etmişti. Hoca bir hamle ile Sosa'yı geriye çekti. 8 hatta 6 gibi oynattı. Savunmadan oyunu kuran Sosa ile takım da hücum planı kazandı. Sosa'yı kazandı hoca.

3. Rodallega geçen sene futbola küsmüştü. Bu sezon geri döndü. Her ne kadar gitmek istese de bu sene verim alabiliyoruz. Bu duruma gelmesi de hocanın başarısıdır.

Bunlar artılar tabi. Sene başında ne durumda olduğumuzu hatırlamamız gerekiyor. Eksileri de var hocanın. Yanlış oyuncu değişiklikleri, oyunu iyi okuyamama, gençlerdeki performans düşüklüğü (Yusuf-Abdulkadir) bunlar maalesef fark edilemeyecek gibi değil. En büyük hatası da Burak'ı kazanmaya çalışmak oldu. Bunun için taktiği bozdu, işleyen sistemi işlemez hale getirdi.

İnşallah düzelir, düzelmeli. Şu aşamada hoca değiştirmek yanlış olur diye düşünüyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X