Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kaç haftadır şuraya bakıyorum da trabzonsporun neden başarısız olduğunun özeti sadece bu forum da görünüyor
    yönetim hoca değil bu takımın sorunu taraftar çok küçük bir kesimi tenzih ederim ama futboldan anlamıyoruz sadece galibiyete odaklı bakkal versen iki günde batıracakcak adamlar atıp tutuyor Abdullah Avcı diye ölüp bitenler kaç tane basaksehır maçı izledi avcı fenere Beşiktaşa gitse 5 haftada ardına teneke bağlarlar bize gelseyemedıgı laf kalmaz sen 5-6 aydır hocana sabredememıssın 10 senedir basaksehırde avcı
    Bu takıma ronaldo da gelse boş Messi de gelse boş zıdan da gelse boş bu takımın taraftara ihtiyacı var

Geçen sene rıza döneminde oynanan oyuna bak karamanın eksikleri elbette var ama berabere kaldığında beraberliği kurtaran sen değilsin kaybettiğinde bile kazanmak için bastıran sensin biraz şans biraz sabır

3 sene sonra Ünal hoca aynı hataları yapıyordur tamam artık yeter dersin senin takımının yönetiminde Arap şeyhi mi var kim gelecek kimi getirecek
    Kardeşim Ünal Karaman'ın bu noktaya gelmek için hangi mücadelesini gördün ki,Trabzonspor'a Hoca olmak için hangi çabasını gördün ki ona sabretmemizi istiyorsunuz?
    Ne yapmış Ünal Karaman,Trabzonspor'un yardımcı hocasıyken 'ben artık kendi türkümü söylemek istiyorum' dedi ve şike yapmış Mecnun Odyakmaz güzellemesi ve Samet Aybaba'nın sportif direktör olarak kurduğu Adana Demirspor'un şampiyonluğa gidecek kadroyu masalara yumruk vurarak şampiyon olacağını sanmak dışında ne yapmış?

52 yaşında neyi başarmış kardeşim nereden geliyor bu torpil?Trabzonspor'un en kaliteli kadrosu elinde,rakipler leş ben Hoca mı yetiştireceğim bu saatten sonra?

Bir lafımda bugün Samet Aybaba güzellemesi yapanlara,sene başında Ünal Karaman geldiğinde bu günleri göremiyorsanız bugün Ünal Karaman gitsin diyerek sadece kaosa ön ayak oluyorsunuz.

Hadi sezon başında kim ne yazmış ve haklı çıkmış diye bakın,bu saatten sonra bu işe aklı kesenler söz söylesin diyebilin.

Nostalji Bölümünde bir eksiklik farkettim. Nasıl olur da, Trabzonspor'u bir doğal refleks olarak değil de bir tercih olarak belirleyen, daha fazla para alabileceği İstanbul Kulüpleri yerine Trabzonspor'a gelen, üstün insancıl özellikleriyle etrafına ışık saçan.... ve elbette büyük futbolculuğu ile bizlere mutluluklar yaşatan

Ünal Karaman'ı gönderip bir başkasını getirmek kaosu öteler.

Ha Ünal Karaman'ı gönderip,Osman Özköylü'yü getirelim diyorsanız tüm sorumluğu kabul ediyorum.
    • Memento mori

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      17 puan kaybettin 3-5 değil 8.sıradasın ve dahadada aşağıya düşeceksin.
      Sezon sonu gecen sezondan daha kötü bir yerde bitirecegimize inanmiyorum.
      Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Burak yüzünden Ünal'ın kafasını koparmaya hazır bir taraftar güruhuna istikrarı anlatmaya çalışıyorsun...

Eleştiriyi, defol demeden bitiremeyen bir kitle..

işin zor.

Ünal asla gitmemeli.

Burak sorunu çözülmeli, acil takımla bağı koparılarak.
        Hayirlisi. Baska ne diyelim
        Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kaç haftadır şuraya bakıyorum da trabzonsporun neden başarısız olduğunun özeti sadece bu forum da görünüyor
          yönetim hoca değil bu takımın sorunu taraftar çok küçük bir kesimi tenzih ederim ama futboldan anlamıyoruz sadece galibiyete odaklı bakkal versen iki günde batıracakcak adamlar atıp tutuyor Abdullah Avcı diye ölüp bitenler kaç tane basaksehır maçı izledi avcı fenere Beşiktaşa gitse 5 haftada ardına teneke bağlarlar bize gelseyemedıgı laf kalmaz sen 5-6 aydır hocana sabredememıssın 10 senedir basaksehırde avcı
          Bu takıma ronaldo da gelse boş Messi de gelse boş zıdan da gelse boş bu takımın taraftara ihtiyacı var

Geçen sene rıza döneminde oynanan oyuna bak karamanın eksikleri elbette var ama berabere kaldığında beraberliği kurtaran sen değilsin kaybettiğinde bile kazanmak için bastıran sensin biraz şans biraz sabır

3 sene sonra Ünal hoca aynı hataları yapıyordur tamam artık yeter dersin senin takımının yönetiminde Arap şeyhi mi var kim gelecek kimi getirecek
          Geçen sene Rıza'nın elinde böyle alternatifli kadro yoktu, başında da düzgün bir yönetim. Sen oyunu okumayı öğrenememişsen taraftar napsın? Rakip takım hocaları oyunu gidişatına göre şekillendirip gerekli hamleleri zamanında yapıyor göz göre göre avucunun içinden puanı kapıyor sen de aval aval sahaya bakıyorsun. Ne takım üzerinde otoriten var ne de teknik taktik bilgin. Yerler öyle hocalığı. Hata bir değil iki değil iyice ayağa düştü.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• 11 sezonunda aynı hareketi engin senola yapmisti.kadro dışı kaldı sonra affedildi
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Burak Yılmaz'ı bugün savunabilen adam, ettiği küfürleri de kabullenip sindirebilen geniş meşrepli adamın tekidir. Hocaya bok atacam diye bu şerefsizliği normalleştirmeyin. Bu kadar galiz küfürleri alenen eden bi engin baytar ı görmüştüm ki orada da muhatap taraftar değil sadece hocaydı. Bu eleman taraftar, hoca, camia demeden küfürleri bastı gitti. Yanlış değişiklik filan bunlar artık detay. Bu bir ilke meselesi. Kulübün bu konuda sınavı şimdi başlıyor.

Bursa ligin en çok koşan takımı. Yaş ortalaması oldukça düşük. Bizim ise ilk 11 de 30 yaş üstü 6 tane adam var. Kondisyon olarak sıkıntı yaşayacağımız maç başlamadan belli. 70 e kadar bile bence iyi dayandı takım ve Hoca. Ancak üst üste pozisyonlar verdik, çizgiden top çıkardık. Olacak şey tabiki santraforlardan birini çıkarmak. Giren oyuncu da forvet bu arada. Abdülkadir sakatlandı, girecek oyuncu orta saha. Kucka dan başka alternatifin var mı? Amiri keza tam anlamıyla defansif bir hamle sayılmaz. Klasik 4-2-3-1 e döndük. Tony niye girmedi deniyor, adam sakatlıktan yeni çıkmış belli ki fizik gücüne güvenmedim hoca. Sanki üç değişiklik de stoper sokup forvet çıkarmışız gibi bir hava var. Bence de ilk çıkması gereken adam Burak değildi. Ancak Rodallega çıksa yine eleştiri alacaktı. Bu sefer de Burak ı oyundan alacak cesareti yok denecekti. Girilen pozisyonlar değerlendirilse, karşı karşıya
              pozisyonlarda daha ciddi ve becerikli olunsa hiç bu durumlara girmeyecektik. Yine ne yapıp edip kaosa girmeyi başardık.
              There is no spoon...

Yorum

• başkan değişiyo hoca değişiyo yine herşey aynı

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sezon sonu gecen sezondan daha kötü bir yerde bitirecegimize inanmiyorum.
                  Geçen sezon 5.bitirdin .Bu sezon 8.olabilirsen öpte başına koy .Maçın heyecanından tam anlayamamıştım ama şimdi bir daha geniş özetini izledim maçın bursa ikinci yarı baya baya bizi hapsetmiş bursa bu ya bursa. O kadar bariz kademe hatası,adam paylaşımı hatası pozisyon ve top karşılama hatası yapıyoruz ki amatör takım gibiyiz seyrederken utandım ünal bu takıma defansif olrak hiçbirşey katmadığı gibi rıza döneminden dahada geriye gitmiş defansımız bu rezil defansla bu lig bitmez.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Ünalın hocalığını savunan birisyle futbol konuşmaya gerek yok.

Ünalı savunanlar hocalığını futbolcu olduğu dönemle karıştırıyorlar

Adam hocalık yaptığı hangi takımda başarılı olmuş yada başarı emaresi göstermiş

Çıkarın artık pembe gözlüklerinizi

Bu takım hocasızda alırdı bu puanları
                    En son TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından düzenlendi; 04.11.2018, 23:45.

Yorum

• İlk olarak YasinCorona17 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      başkan değişiyo hoca değişiyo yine herşey aynı
                      Ha salak ali ha ali salak.Takima layık gördüğün hocalara bak.tolunay,mra,vahit,hami,shota,hami,sadi,rıza,ünal ne bekliyordunki. Böyle fecaatten küme düşmeden kurulduğuna şükret. Bunları koca real madride gönder reali iflas ettirmezlerse suratıma tükürün.

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burak Yılmaz'ı bugün savunabilen adam, ettiği küfürleri de kabullenip sindirebilen geniş meşrepli adamın tekidir. Hocaya bok atacam diye bu şerefsizliği normalleştirmeyin. Bu kadar galiz küfürleri alenen eden bi engin baytar ı görmüştüm ki orada da muhatap taraftar değil sadece hocaydı. Bu eleman taraftar, hoca, camia demeden küfürleri bastı gitti. Yanlış değişiklik filan bunlar artık detay. Bu bir ilke meselesi. Kulübün bu konuda sınavı şimdi başlıyor.

Bursa ligin en çok koşan takımı. Yaş ortalaması oldukça düşük. Bizim ise ilk 11 de 30 yaş üstü 6 tane adam var. Kondisyon olarak sıkıntı yaşayacağımız maç başlamadan belli. 70 e kadar bile bence iyi dayandı takım ve Hoca. Ancak üst üste pozisyonlar verdik, çizgiden top çıkardık. Olacak şey tabiki santraforlardan birini çıkarmak. Giren oyuncu da forvet bu arada. Abdülkadir sakatlandı, girecek oyuncu orta saha. Kucka dan başka alternatifin var mı? Amiri keza tam anlamıyla defansif bir hamle sayılmaz. Klasik 4-2-3-1 e döndük. Tony niye girmedi deniyor, adam sakatlıktan yeni çıkmış belli ki fizik gücüne güvenmedim hoca. Sanki üç değişiklik de stoper sokup forvet çıkarmışız gibi bir hava var. Bence de ilk çıkması gereken adam Burak değildi. Ancak Rodallega çıksa yine eleştiri alacaktı. Bu sefer de Burak ı oyundan alacak cesareti yok denecekti. Girilen pozisyonlar değerlendirilse, karşı karşıya
                        pozisyonlarda daha ciddi ve becerikli olunsa hiç bu durumlara girmeyecektik. Yine ne yapıp edip kaosa girmeyi başardık.
                        Bırakın bu isleri bursa kosuyormus ligde erzurumla birlikte en kötü kadroya sahip takım bursa sen o bursaya 45 dakika ezildin.

Yorum

• Geçin bu işleri hangi alternatıf gecen senin kadrosuna ek olarak kim geldi castıllodan ne kadar verim alındı bongonda defas yapmıyor diye gönderildi solda damdoy oynuyordu sosa bu sene mi geldi Hugo bu sene mi geldi amirı gelince mi kadro alternatifli oldu
                          Oynayacak adam her zaman var üstüne para verip Yolladıgımız yasin iki kere şampiyon oldu gol atamayan janko gol kralı oldu o gitsin bu gelsinle ne zaman başarı geldi Ünal Karaman döneminde oynanan oyun umut veriyor ne Ersun döneminde umut vermişti ne rıza döneminde eksikleri yok mu tabiki de var eksikleri kapatmak için şans vermek yerine bundan hoca olmaz diyoruz kimden hoca olur o zaman bi deyin hele kim gelsin
                          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• F2716662-74F2-493F-A2F3-8966D369F6B1.jpeg

Trabzonlu gazeteci Osman Diyadin'den Burak Yılmaz yazısı.
                            Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor, Spor Toto Süper lig'in 11. haftasında sahasında Bursaspor ile karşılaştı.
                            1-1 sona eren müsabakaya Burak Yılmaz'ın oyundan alınırken gösterdiği tepki damga vurdu. Müsabakanın 69. dakikasında bordo mavililer 1-0 öndeyken Teknik Dirketör Ünal Karaman Burak Yılmaz'ı oyundan alarak yerine Ekuban'ı koydu. Burak Yılmaz oyundan çıkarken yedek kulübesine el kol hareketleri yaparak tepki gösterdi. Olayın yankıları sürerken Karadeniz Gazetesi Genel Koordinatörü Osman Diyadin yazıdığı yazıda o anı yorumladı ve Burak Yılmaz’ı haklı buldu.
                            İşte Osman Diyadin'in o yazısı;
                            Vurun Burak Yılmaz'a...
                            Kesin bütün faturayı Burak Yılmaz'a...
                            Zaten bir günah keçisi arıyorsunuz...
                            İşte Burak Yılmaz
                            Vurun..
                            Oyuna gelmeyin...
                            Tahrik olmayın...
                            Kim ne derse desin kim ne söylerse söylesin bugün ligin en iyi golcüsü Burak Yılmaz'dır..
                            Ve eğer Trabzon spor bu ligde yarışın içinde olacaksa Burak Yılmaz tartışılmaz bir şekilde Trabzon spor için ihtiyaçtır.
                            Eğer Trabzon spor kendi saha ve seyircisi önünde galipken ve rakip ligin sıradan takımlarından biri ise...
                            Sen skoru korumak adına önce Burak Yılmaz'ı ardından da Rodealgayı dışarı alıyorsan ve golü de diyorsan bütün faturayı Burak Yılmaz'a kesemezsin...
                            Ve takım galipken dışarı alınan oyuncuna yuh çekmek nedendir?
                            Yoksa vurun Burak Yılmaz'a sorun yok...
                            Sorun yok...
                            Vurunda gitsin..
                            Sonra da aramayın...
                            Sevgili dostlar dikkat!
                            Burak Yılmaz üzerinden Trabzon spora operasyon çekiliyor...

Yorum

• İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ünalın hocalığını savunan birisyle futbol konuşmaya gerek yok.

Ünalı savunanlar hocalığını futbolcu olduğu dönemle karıştırıyorlar

Adam hocalık yaptığı hangi takımda başarılı olmuş yada başarı emaresi göstermiş

Çıkarın artık pembe gözlüklerinizi

Bu takım hocasızda alırdı bu puanları
                              Katılıyorum

Yorum

• Osman Diyadin kim?
                                Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz