bnce tek kurtuluş bu takımın satılması.aslında traftarla acaba ön ayak mi olsa bu işe.atıyorum satılan kadar hiçbir maça gitmiyoruz gibi açıklamalar.bu arada diğer 3 takımın da satılmaktan başka kurtuluş çaresi yok.bu borçlar bitmez zaten kimsenin de ödemeye niyeti yok gibi.tüm başkanlar başarılı olma adına borcu arttırıyor.yerine bir sonraki başkan geçiyor.tek care 4 takımın da satılması.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Kaç haftadır şuraya bakıyorum da trabzonsporun neden başarısız olduğunun özeti sadece bu forum da görünüyor
yönetim hoca değil bu takımın sorunu taraftar çok küçük bir kesimi tenzih ederim ama futboldan anlamıyoruz sadece galibiyete odaklı bakkal versen iki günde batıracakcak adamlar atıp tutuyor Abdullah Avcı diye ölüp bitenler kaç tane basaksehır maçı izledi avcı fenere Beşiktaşa gitse 5 haftada ardına teneke bağlarlar bize gelseyemedıgı laf kalmaz sen 5-6 aydır hocana sabredememıssın 10 senedir basaksehırde avcı
Bu takıma ronaldo da gelse boş Messi de gelse boş zıdan da gelse boş bu takımın taraftara ihtiyacı var
Geçen sene rıza döneminde oynanan oyuna bak karamanın eksikleri elbette var ama berabere kaldığında beraberliği kurtaran sen değilsin kaybettiğinde bile kazanmak için bastıran sensin biraz şans biraz sabır
3 sene sonra Ünal hoca aynı hataları yapıyordur tamam artık yeter dersin senin takımının yönetiminde Arap şeyhi mi var kim gelecek kimi getirecek...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
Kardes sen istikrarı yanlış anlamışsın basarız adamla istikrar olmaz sene basında basarısız olacağı herkesce hem fikir olunan adamla istikrar olmaz.Samet bursadan kaç para alıyor??????????Samet bursa ne gibi bir kadro kurduda sen sameti getiremedin de bizi ÜNALA mahkum ettin.İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeni ümitli kilan sadece bir sey var. Ahmet Agaoglu. Ben onun taraftari takacagini düsünmüyorum. Yok su TD gönder, sunu getir. Su Futbolcuyu transfer et. Yildiz isim istiyoruz gibi seylere takilacagini düsünmüyorum. 1 milyar TL borcumuz var. 1 milyar TL. Taraftar tepkisinden korkmayarak en hizli bir sekilde Burak gibi insanlarin gönderilmesi gerekiyor. En önemlisi istikrar saglanmasi gerekiyor. Ispanyada bu mümkünde bizde neden mümkün degil. Dünyanin neresine bakarsaniz bakan. Durmadan TD degistiren takimlar basarili olma ihtimalleri yok.
Eger Ahmet Agaoglu M.Usta gibi olacaksa bir dönem futbolla ilgilenmemek en dogrusu olacak gibi geliyor bana.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Arkadaşlar televizyondan farklı bir maç mı izleniyor bilmiyorum ama 60. dakikadan itibaren bursa zaten oyun üstünlüğünü ele geçirmiş, sağlı sollu üstümüze geliyordu. Bizim takımda tamamen oyundan düşmüştü, bu yüzden hoca bugün sahanın en kötüsü olan burak ı oyundan çıkardı. ekubanı almasının nedeni de takımın tamamen geri yaslanmasını engellemekti aslında. Ama Ekuban beklenen etkiyi yaratamayınca bu sefer skor üstünlüğünü koruma adına kucka ve amiri yi aldı. Ben açıkcası hocanın yaptığı değişiklikleri gayet normal buluyorum. Sorun bizim kadromuzda.

Bakın bursaspor baskısının hangi süreçte arttığını daha iyi görebilirsiniz buradan.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstan
Yorum
-
Çok haklısın.İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer yönetim başkan başkansa burak ı kadro dışı bırakıp devre arası yollar ünal ı da yarın kovar
Yorum
-
70 dakika mücadele eden koşan asist yapan sosa mı kurumuş? onazi etkisiz gibi gözüksede toparladı çok. rodayega bugün iyiydi. he kadro kötü o yüzden kaybediyor öylemi ? burak karaktersiz olsada iyi oyuncu. hocada iş yok hocada !İlk olarak MİSSE_MİSSE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakIm zayıf f arkadaAşlar. Orta sahamız ve golcülerimiz Çok kÖtü. Onazi akIlsız, sosa kurumuŞ, roda kendini Çekemiyor, burak leŞ. Hoca da ya hayal aleminde bunlarla oyuna hükmedip futbol oynayacağını sanıyor yor ya da herşeyin farkında da kimseyi karşısına alacak cesareti yok. Hangisi henüz anlayamadIm ama ikisi de iyi depil.
Oysa ki tamda ağırlığını koyup kariyerini şekillendireceği bir viraja girdi ve ben başarılı olmasını çok istiyorum.
Ne yapar bilmiyorum ama sahaya pas yapamayan, koşamayan adam çıkarmasın. Yeri mevkisi Önemli değil, ben forvette futbol oynayamayan santroforun yerinde, ver kaç yapan, koşan defans oyuncusunu izlemeyi yeğlerim.
Yorum
-
ligde üst üste 11 maç kazanarak kulüp rekoru kıran da ziya hocaydı. iddaasız gs bizi trabzonda 4-2 yenip bitirmişti seriyi o maçı kahvede babamla izleyip ağlamıştım sonra hey gidi günler.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=1397] Arda'[/MENTION] kardeşim aynen, Ziya hoca ile hem şampiyonluğa oynayıp 2.olduk hem de Türkiye kupası kazandık. 2 sene sonra 2. gelişinde de ligi 4.bitirmiştik.
İnsan o günleri özlüyor be...İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Su anda yanlis olan nedir? Üc bes puan kaybettigimiz icin mi? Basari geldikten sonra istikrarin manasi nedir? Dogru bir plan. Ve buna inanip sonuna kadar götürmektir istikrar. Yoksa her 3 ayda yeni bir TD getirmekse istikrar. Biz son yillarda cok istikrarliyiz. Olumsuz yönden ne yazik ki. Ben olumlu yönden zorluklara ragmen istikrar bekliyorum.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardes sen istikrarı yanlış anlamışsın basarız adamla istikrar olmaz sene basında basarısız olacağı herkesce hem fikir olunan adamla istikrar olmaz.Samet bursadan kaç para alıyor??????????Samet bursa ne gibi bir kadro kurduda sen sameti getiremedin de bizi ÜNALA mahkum ettin.
Daha reset bile cekilmemis. Takimin bu kadro maliyetini tasimasi imkansiz.Nefsin icin sevme
Yorum
-
Bu arada birçok insanın göremediği şu.şu an takımin kalburustu oyuncuları kim.başta sosa.sene olmayabilir.burak.rode seneye ikiside olmayabilir.peraire.bizim seneye olmayabilir.onur seneye olmayabilir.eee geriye ne kalacak.bu yönetim sizce ne kadr kaliteli oyuncular alabilir.ulayrica unal hoca kalsa bile sene elindeki bu oyuncular gidince emin olun Karabüke bağlar.bu sene bu yüksek maliyetli ve kaliteli kadroyu seneye bulamayacagiz.biz bu seneyi neden hiçbir başarısı olmayan bir hocayla boşa attık ki.ha satarken sene başı birçok maliyetli oyuncuyu.koyarım başına unal Karaman anlarım ama bu işi anlayamam.bmwye lpg taktiktan sonra bu araba gitmiyor demeye benziyor işimiz.paran yoksa bmwye binmeyeceksin.bmwye binmeyeceksin göze aldıktan benine acimayacaksin.
Yorum
-
Burak yüzünden Ünal'ın kafasını koparmaya hazır bir taraftar güruhuna istikrarı anlatmaya çalışıyorsun...İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu anda yanlis olan nedir? Üc bes puan kaybettigimiz icin mi? Basari geldikten sonra istikrarin manasi nedir? Dogru bir plan. Ve buna inanip sonuna kadar götürmektir istikrar. Yoksa her 3 ayda yeni bir TD getirmekse istikrar. Biz son yillarda cok istikrarliyiz. Olumsuz yönden ne yazik ki. Ben olumlu yönden zorluklara ragmen istikrar bekliyorum.
Daha reset bile cekilmemis. Takimin bu kadro maliyetini tasimasi imkansiz.
Eleştiriyi, defol demeden bitiremeyen bir kitle..
işin zor.
Ünal asla gitmemeli.
Burak sorunu çözülmeli, acil takımla bağı koparılarak.
Yorum
-
17 puan kaybettin 3-5 değil 8.sıradasın ve dahadada aşağıya düşeceksin.İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu anda yanlis olan nedir? Üc bes puan kaybettigimiz icin mi? Basari geldikten sonra istikrarin manasi nedir? Dogru bir plan. Ve buna inanip sonuna kadar götürmektir istikrar. Yoksa her 3 ayda yeni bir TD getirmekse istikrar. Biz son yillarda cok istikrarliyiz. Olumsuz yönden ne yazik ki. Ben olumlu yönden zorluklara ragmen istikrar bekliyorum.
Daha reset bile cekilmemis. Takimin bu kadro maliyetini tasimasi imkansiz.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Aynen. Hafta boyu güya bizim şampiyonluğumuzu isteyen gs'liler bi güzel gazımızı alıp Necati önderliğinde canımıza okumuşlardı. Her zaman derim, fener şikeci mikeci ama şu gs'den daha mert camiadır.İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleligde üst üste 11 maç kazanarak kulüp rekoru kıran da ziya hocaydı. iddaasız gs bizi trabzonda 4-2 yenip bitirmişti seriyi o maçı kahvede babamla izleyip ağlamıştım sonra hey gidi günler.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum