Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takımın oyundan düşmesinin sebebi 4-4-2 taktiği ile oynamamızdır. Orta saha ve forvetlerimiz 4-4-2'yi kaldırabilecek düzeyde değil. Yeter artık bunu görmemiz için daha kaç maç kaybetmemiz gerekiyor.

4-4-2 oynuyoruz. İlk yarı muhteşem bir Sosa. İleri-geri çalışıyor. Onazi'de iyi kötü çabalıyor. Sonra haliyle adamlar yoruluyorlar. İkinci yarı da orta sahamız çöküyor. Topu da adamlara bırakınca bütün takım yoruluyor. Bu kadar basit yahu.

4-5-1 GS maçındaki düzene bir an önce dönmemiz gerekiyor. Hem de hemen. Burak'ın bu tavırları belki de hayırlı oldu. Bu vesileyle belki tek forvete döneriz.

Yorum

• Yok fatih 2009 - 2010 sezonu başı taraftarın yüzünden
      Belçikalı hugoyu getirdiler ağzımıza etti çok meraklıyız biz bu konuda itinayla yaparız.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• 2 hafta sonra bu tarihin en ezik fenerbahçesi bizi yener ve ünal karaman büyük ihtimal görevi bırakır. türkiye kupasında da çeyrek finali göremeyiz. başakşehir anadolu maçlarında takılmazsa mayısın ilk haftası gibi kupayı alır
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Burak saltanatını kurmuş, adama kulüpte kimse laf edemiyor. Koca Trabzonspor'un hocası bile Burak korkusundan Rodallega'yı oyundan alıyor. Ünal'in bu aciz halini gören diğer oyuncuların artık Ünal'ı pek ipleyeceklerini sanmam.
          "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sanki bu ilk defa oldu.Adam hırslı kazanmak istiyor.Alismissiniz loser oyunculara.Adam çıkmak istemedi tepki verdi.Bir sürü oyuncu benzer hareketi yapıyor ne var bunda.
            Siz kafayı takmissiniz buraka.
            Gidip İstanbul takımlarından birini şampiyon yapınca mutlu olursunuz artık.
            TT arenada onlarca maç Gs taraftarı ne anasını bıraktı ne avradını..
            Hiç görmedim elini kolunu taraftara kaldırdığını...
            Ne iş?

Winner oyunculuğu sadece bizim stadda hatırlıyor galiba???

Yorum

• İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kusura bakmayin bugün kü olaydan sonra haftaya Burak ilk 11 cikarsa Ünalda onla beraber defolup gitsinler.
              çıkıp özür dileyecek adam olacakki forma yüzü görsün artık ! kendi ipini çekti. ünalın burakı çıkaramayışı bu yüzdenmiş demekki.

Yorum

• Trabzonspor'un büyüklüğü sadece geçmişte ve traftarin içinde taşıdığı o heyecan da kaldı sadece.kendi adıma ciddi ciddi heyecanını kaybettim artık.çok loose bir takım olduk.ustumuzdeki takımlara bir bakın.traftarsiz Başakşehir 4 yıldır hep zirvede.yeni çıkmış a.gücü ustumuzde.k.paşa üstte.adlar 3 yenilgi aldı diye kemal özdeş gibi hocayı kovdular.küme düşer denen Antalya üstte yarın yenrse lige gece yil çıkan Göztepe ustumuzde. kadro kalitesine aldıkları ücretlere baksan tam bir facia durumdayız.ama bunların en temel nedeni hocasizlik.trabzonspor hoca olmanın kriterleri olmalı.trabzonspor başkan veya yönetici olmanın kriterleri olmalı.bu kadr ucuz olmamalı

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu küfür olayına biraz dikkat edin arkadaş sadece sizler girmiyorsunuz bu foruma ya hu ayıp oluyor !
                  Vallahi ben bu foruma yönetici olsam,burada başka bir taraftarın kutsalına veya bir oyuncu,hocanın kutsalına veya rakiplere küfreden kim olursa olsun gözünün yaşına bakmadan üyeliğini silerdim.
                  Kaç defa yazdık kardeşim,adamlık zor anlarda kalitenden ödün vermemektir.

Yazık günah benim taraftarım bu olmaz.
                  • Memento mori

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yok fatih 2009 - 2010 sezonu başı taraftarın yüzünden
                    Belçikalı hugoyu getirdiler ağzımıza etti çok meraklıyız biz bu konuda itinayla yaparız.
                    Eyvallah dostum şimdi hatırladım.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "Urbain Braems" 7 yaşından beri Trabzonsporu direk takip ediyorum hayatımda izlerken zevk aldığım ,gurur duyduğum futbolu oynatmış tek adamdı.Sampiyon olamadık ne yapalım.Senolla kıyas bile etmem ona bakarsan beğenmediğiniz ziya doğanda 1 maç daha alabilse şampiyon yapıyordu bizi.
                      Tabi var bir iki TD. 2008 buna dahil. 2004. Braems kupayi getirdi vs. Ama eger bu ülkede sike olmasa. SG TS ile en az 3-4 sampiyolugu var olacakti. Bu cok net. 2005 de birakip gitmeside cok sacma bir karardi. Yani ben sahsen biktim. Her sene yeni bir TD, yeni bir düzen, yeni su, yeni bu.

Yani bilmiyorum. Biraz istikrar istemek bu kadar yanlis mi? Taraftardan da biktim. Yönetimlerden. Istikrar olsun. Bir birakin surda 3-5 sene calissinlar rahat rahat.
                      1 milyar TL nin üzerinde borcumuz var. 50-60 oyuncu aldigimiz icin son 4 yilda. 7-8 TD degisitigimiz icin. Yani dogru yol bu olmadigini görmek bu kadar zor olmasa gerek.

Alternatif olmadan insan neden TD hemen gönderir?
                      Nefsin icin sevme

Yorum

• Götündeki kıl ağardı be Burak Yılmaz, yaşın 35 e dayandı görmüşlüğün yaşamışlığın ve onca şeyler...Yakıştı mı sana ? Profesyonel futbolcular gittikçe olgunlaşır benim bildiğim. Mesela ıslığa güler geçer(en kötü ihtimalle)

Listeyi kabarttın be Burak Yılmaz.

2011' deki güzel hatıralara bok sıçrattın, hatıralar burnumuzun direğini kırıyor.

Yapın böyle hareketlerin, tarzın.. Lakin sana gerekli cezayı veremeyecekler(hoca, yönetim vs...)e benden şimdiden defaten yazıklar olsun. Eğer korktuğumuz başımıza gelir de hiçbirşey olmamış gibi senin kotayı aşan bu hareketini görmemezlikten gelirlerse onlara da bir tezek yolluyorum.

son olarak;

Cebinde parası pulu olmayan adamlar var ya o stadı dolduran o gariban ama gerçek kulüp sahibi ADAMLAR; işte onlar ossursun o şamandıra gulaklara

(UEFA)

Yorum

• Bize kariyeri tartışılmayacak yabancı bir hoca lazım. Yoksa en kolay yaptığımız şey hoca harcamak.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspor'un büyüklüğü sadece geçmişte ve traftarin içinde taşıdığı o heyecan da kaldı sadece.kendi adıma ciddi ciddi heyecanını kaybettim artık.çok loose bir takım olduk.ustumuzdeki takımlara bir bakın.traftarsiz Başakşehir 4 yıldır hep zirvede.yeni çıkmış a.gücü ustumuzde.k.paşa üstte.adlar 3 yenilgi aldı diye kemal özdeş gibi hocayı kovdular.küme düşer denen Antalya üstte yarın yenrse lige gece yil çıkan Göztepe ustumuzde. kadro kalitesine aldıkları ücretlere baksan tam bir facia durumdayız.ama bunların en temel nedeni hocasizlik.trabzonspor hoca olmanın kriterleri olmalı.trabzonspor başkan veya yönetici olmanın kriterleri olmalı.bu kadr ucuz olmamalı
                            Trabzonsporun yabancı sermayeye satıldığı ve hicbir Trabzonlu yöneticinin bu kulupten iceri giremediği gün kurtuluşumuz olacaktır.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Burak Yılmaz ın olduğu yerde hangi hoca ile iş yapacaksın?
                              Taraftar tepemize çıkarır, Başkan tepemize çıkarır.
                              Hangi hoca yönetecek bu adamı?

Kovsunlar. Sonraki yönetimini görelim hele Ünal'ın.

Burak sadece Ünal'ın değil, yönetimin de sorunu!!!

Çözsünler, sonra bir görelim nasıl yürütecek işleri Ünal.

Yorum

• Beni ümitli kilan sadece bir sey var. Ahmet Agaoglu. Ben onun taraftari takacagini düsünmüyorum. Yok su TD gönder, sunu getir. Su Futbolcuyu transfer et. Yildiz isim istiyoruz gibi seylere takilacagini düsünmüyorum. 1 milyar TL borcumuz var. 1 milyar TL. Taraftar tepkisinden korkmayarak en hizli bir sekilde Burak gibi insanlarin gönderilmesi gerekiyor. En önemlisi istikrar saglanmasi gerekiyor. Ispanyada bu mümkünde bizde neden mümkün degil. Dünyanin neresine bakarsaniz bakan. Durmadan TD degistiren takimlar basarili olma ihtimalleri yok.
                                Eger Ahmet Agaoglu M.Usta gibi olacaksa bir dönem futbolla ilgilenmemek en dogrusu olacak gibi geliyor bana.
                                Nefsin icin sevme

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X