Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TakIm zayıf f arkadaAşlar. Orta sahamız ve golcülerimiz Çok kÖtü. Onazi akIlsız, sosa kurumuŞ, roda kendini Çekemiyor, burak leŞ. Hoca da ya hayal aleminde bunlarla oyuna hükmedip futbol oynayacağını sanıyor yor ya da herşeyin farkında da kimseyi karşısına alacak cesareti yok. Hangisi henüz anlayamadIm ama ikisi de iyi depil.
    Oysa ki tamda ağırlığını koyup kariyerini şekillendireceği bir viraja girdi ve ben başarılı olmasını çok istiyorum.
    Ne yapar bilmiyorum ama sahaya pas yapamayan, koşamayan adam çıkarmasın. Yeri mevkisi Önemli değil, ben forvette futbol oynayamayan santroforun yerinde, ver kaç yapan, koşan defans oyuncusunu izlemeyi yeğlerim.
    En son MİSSE_MİSSE tarafından düzenlendi; 04.11.2018, 23:08.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sanki bu ilk defa oldu.Adam hırslı kazanmak istiyor.Alismissiniz loser oyunculara.Adam çıkmak istemedi tepki verdi.Bir sürü oyuncu benzer hareketi yapıyor ne var bunda.
      Siz kafayı takmissiniz buraka.
      Gidip İstanbul takımlarından birini şampiyon yapınca mutlu olursunuz artık.
      Kazanmak istiyorsa karşı karşıya kaldığı pozisyonu içeriye atsın. Adam taraftara küfrediyor. Ne var bunda ne?

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonsporun yabancı sermayeye satıldığı ve hicbir Trabzonlu yöneticinin bu kulupten iceri giremediği gün kurtuluşumuz olacaktır.
        Bak burada hem fikirim.

Kesinlikle Trabzonspor özelleştirilmeli!!!!!

Yorum

• [MENTION=1397] Arda'[/MENTION] kardeşim aynen, Ziya hoca ile hem şampiyonluğa oynayıp 2.olduk hem de Türkiye kupası kazandık. 2 sene sonra 2. gelişinde de ligi 4.bitirmiştik.

İnsan o günleri özlüyor be...
          En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 04.11.2018, 23:05.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Abdülkadir'in dizinden değil kasığından sakatlığı olmuş.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bize kariyeri tartışılmayacak yabancı bir hoca lazım. Yoksa en kolay yaptığımız şey hoca harcamak.
              Cocuyu gördük. Del Bosqueyi gördük. "Burasi ispanya degil", "Burasi Avrupa degil", "Burasi Trabzon" ... duyacagiz cümleler asagi yukari bunlara benzeyecek.
              Nefsin icin sevme

Yorum

• Burak'ın hal ve hareketlerini gördükten sonra aklıma Eric Cantona geldi. Yakında sinirlenip taraftarda dövmeye kalkarsa hiç şaşırmayın.
                "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Götündeki kıl ağardı be Burak Yılmaz, yaşın 35 e dayandı görmüşlüğün yaşamışlığın ve onca şeyler...Yakıştı mı sana ? Profesyonel futbolcular gittikçe olgunlaşır benim bildiğim. Mesela ıslığa güler geçer(en kötü ihtimalle)

Listeyi kabarttın be Burak Yılmaz.

2011' deki güzel hatıralara bok sıçrattın, hatıralar burnumuzun direğini kırıyor.

Yapın böyle hareketlerin, tarzın.. Lakin sana gerekli cezayı veremeyecekler(hoca, yönetim vs...)e benden şimdiden defaten yazıklar olsun. Eğer korktuğumuz başımıza gelir de hiçbirşey olmamış gibi senin kotayı aşan bu hareketini görmemezlikten gelirlerse onlara da bir tezek yolluyorum.

son olarak;

Cebinde parası pulu olmayan adamlar var ya o stadı dolduran o gariban ama gerçek kulüp sahibi ADAMLAR; işte onlar ossursun o şamandıra gulaklara
                  bende bu sene çok kırıldım burada.gerçi gs ilk gittiğinde kırılması gerçi hepimiz.bir onur kadar olamadilar.onur gerçekten bu takımın yaşayan efsanesi.inşallah onla da kötü ayrılmayız.burak bu sene sonu yollanmaliydi.artık malesef durduğu her dakika zarar.eminim gs ye veya bjkye gitse şampiyon yapabilir.ama bizde artık olmuyor.zaten o şampiyonluk havasına da gireceğimiz yok.bu arada bu maçta Novak in düştüğü pozisyonda burak oyunda olsaydı o penaltı yi ya aldırır yada kırmızıdır atılırdi

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Burak Yılmaz ın olduğu yerde hangi hoca ile iş yapacaksın?
                    Taraftar tepemize çıkarır, Başkan tepemize çıkarır.
                    Hangi hoca yönetecek bu adamı?

Kovsunlar. Sonraki yönetimini görelim hele Ünal'ın.

Burak sadece Ünal'ın değil, yönetimin de sorunu!!!

Çözsünler, sonra bir görelim nasıl yürütecek işleri Ünal.
                    Yani ünal hocaaaaaââaaaaa da.Burak yılmaz sorun olan burak gidecek ünal bizi zirveye oynatacak.Unaldan Zonguldakkömürspora hoca olmaz.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      [MENTION=1397] Arda[/MENTION] kardeşim aynen, Ziya hoca ile hem şampiyonluğa oynayıp 2.olduk hem de Türkiye kupası kazandık. 2 sene sonra 2. gelişinde de ligi 4.bitirmiştik.

İnsan o günleri özlüyor be...
                      Gece gündüz o adam elestirildi. Sabah aksam. Herkesin unuttugu bir sey vardi. O dönem TD istikrari cok ön planda olmasa dahi kadro istikrari vardi.
                      Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tabi var bir iki TD. 2008 buna dahil. 2004. Braems kupayi getirdi vs. Ama eger bu ülkede sike olmasa. SG TS ile en az 3-4 sampiyolugu var olacakti. Bu cok net. 2005 de birakip gitmeside cok sacma bir karardi. Yani ben sahsen biktim. Her sene yeni bir TD, yeni bir düzen, yeni su, yeni bu.

Yani bilmiyorum. Biraz istikrar istemek bu kadar yanlis mi? Taraftardan da biktim. Yönetimlerden. Istikrar olsun. Bir birakin surda 3-5 sene calissinlar rahat rahat.
                        1 milyar TL nin üzerinde borcumuz var. 50-60 oyuncu aldigimiz icin son 4 yilda. 7-8 TD degisitigimiz icin. Yani dogru yol bu olmadigini görmek bu kadar zor olmasa gerek.

Alternatif olmadan insan neden TD hemen gönderir?
                        İstikrar için tabiki de arkasında duracaksın yönetimininde t.direktörününde ama bu Ünal karaman değil....
                        Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burak'ın hal ve hareketlerini gördükten sonra aklıma Eric Cantona geldi. Yakında sinirlenip taraftarda dövmeye kalkarsa hiç şaşırmayın.
                          Haklı..

Bu kadar skandala ve zarara rağmen adamı halen normal karşılayıp savunanlar mevcut.

Ben olsam sahanın ortasına kokumu bırakırım erkek aslanlar falan nasıl yapıyorsa buranın alfa erkeği benim diye.

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gece gündüz o adam elestirildi. Sabah aksam. Herkesin unuttugu bir sey vardi. O dönem TD istikrari cok ön planda olmasa dahi kadro istikrari vardi.
                            Aynen. Üstelik kadro bu seviyede alternatifli değildi.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Eğer yönetim başkan başkansa burak ı kadro dışı bırakıp devre arası yollar ünal ı da yarın kovar

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yani ünal hocaaaaaââaaaaa da.Burak yılmaz sorun olan burak gidecek ünal bizi zirveye oynatacak.Unaldan Zonguldakkömürspora hoca olmaz.
                                Burak yokken yargılamak lazım...
                                Zirveye oynatır oynatmaz o zaman tartışırız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X