Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Santraforları çıkarınca rakibin üstümüze nasıl geldiğini göremeyen, tam tersine rakip üstümüze geldiği için santraforları çıkarayım diye düşünen bir antrenör, gerisini siz düşünün..

Gerçi basın toplantısının sonunda kendisi söylemiş " demek ki ben yetersizim" demiş.. Ne doğru söylemiş.. Trabzonspor'un en az 4 puanını Ünal Karaman hiç etmiştir.. Sezon başında söylediğimizin aynısı, Ünal Karaman adamdır fakat teknik direktörlüğü Karabük gibi Rize gibi takımlardan daha yüksek kalibrede takım yönetebilecek bi teknik direktörlük değildir NOKTA
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Yılmaz Vural'da olur Aykut Kocaman'da. Gurur yapacak pozisyonda değiliz, biri bizi alıp götürmeli yukarılara.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• ünal yanlış yaptın
        Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• Burak gidince Ünal bizi kesin şampiyon yapar.Bir taraftarın kendi oyuncusunu yuhlamasi nasıl bir saçmalıktır.Sonra ben Burak suçlu.
          Takimin içine unal etti.ptt seviyesinde adamı getirip Trabzonspor'a hoca yaparsan olacağı budur.
          Bu maçın tek sorumlusu unaldir çok net.Macin içine sıçtı bıraktı.
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bizim kadroyu Samet hocaya ver bugün lidersin. Bursa'nın kadroyu Ünal'a ver -15 averajla 0 puan alır. Ünal'ın çapı oyuncuyken iyiydi Allah'ı var ama hocalığı amatör düzeyde.
            çok doğru bir tespit.samet aybaba neden düşünülmedi acaba.tam takım oturtmak için bir hocayı.unal hocayı getirerek zaten ne amaçladıklarını belli değil.unal hoca da demexlerinde diyor bunu zaten.bu sene hiçbir amacımız yok.bu seneyi neden oynadığımız bile belli değil.bakmayın siz ligde bu kadr puan kaybı var diye heyecan yaşadık sadece.ne yönetimin.ne hocanın ne de futbolcuların bu seneye dair hiçbir amacı veya hedefi yok.biz çok küçüldü malesef.ve her sene daha iyiye gidecegimizi umut ederken her sene daha da geri gidiyoruz.

Yorum

• Ünal hocanın da günahı yok aslında
              Adam tecrübesiz, napacan ?

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Son 30 yilda kac tane kupa kaldirmisiz kac defa sampiyonluga oynamisiz bir arastirin isterseniz
                "Urbain Braems" 7 yaşından beri Trabzonsporu direk takip ediyorum hayatımda izlerken zevk aldığım ,gurur duyduğum futbolu oynatmış tek adamdı.Sampiyon olamadık ne yapalım.Senolla kıyas bile etmem ona bakarsan beğenmediğiniz ziya doğanda 1 maç daha alabilse şampiyon yapıyordu bizi.
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burak gidince Ünal bizi kesin şampiyon yapar.Bir taraftarın kendi oyuncusunu yuhlamasi nasıl bir saçmalıktır.Sonra ben Burak suçlu.
                  Takimin içine unal etti.ptt seviyesinde adamı getirip Trabzonspor'a hoca yaparsan olacağı budur.
                  Bu maçın tek sorumlusu unaldir çok net.Macin içine sıçtı bıraktı.
                  Oyundan alındığı için el kol yapınca yuhalandı.
                  Ne yapacaklardı?

Hocaya trip atıyor diye alkışlanacak mıydı?

Ulan Burak ağzımıza et.
                  Bu kadar ağzımıza etmene rağmen arkanda duranlar var.
                  Salıncak kur ağzımıza.

Yorum

• Ünal hocaya da çok üzülüyorum.malesef evinizdeki fb maçı sonrası büyük bir kaos bekliyor gibi geliyor bana.unal hoca ağlayarak bile bırakabilir bnce.

Yorum

• ilk onbirde iki stoper dışında bir tane yenin oyuncu yoktu
                      Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        çok doğru bir tespit.samet aybaba neden düşünülmedi acaba.tam takım oturtmak için bir hocayı.unal hocayı getirerek zaten ne amaçladıklarını belli değil.unal hoca da demexlerinde diyor bunu zaten.bu sene hiçbir amacımız yok.bu seneyi neden oynadığımız bile belli değil.bakmayın siz ligde bu kadr puan kaybı var diye heyecan yaşadık sadece.ne yönetimin.ne hocanın ne de futbolcuların bu seneye dair hiçbir amacı veya hedefi yok.biz çok küçüldü malesef.ve her sene daha iyiye gidecegimizi umut ederken her sene daha da geri gidiyoruz.
                        2009-10 sezonu başıydı galiba, adamı tesislere imzaya getirip camianın artık neresinden tepki geldiyse kendisine adeta terbiyesizlik yapıp göndermiştik.
                        En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 04.11.2018, 22:53.
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bas bas bağırdık sametttt diye diyeeeée bizim taraftara ne yaptıysa istemediler sameti.Simdide diyorum ki hatta shotadan beri diyorum ki yılmaz vural.
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• kusura bakmayin bugün kü olaydan sonra haftaya Burak ilk 11 cikarsa Ünalda onla beraber defolup gitsinler.
                            BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oyundan alındığı için el kol yapınca yuhalandı.
                              Ne yapacaklardı?

Hocaya trip atıyor diye alkışlanacak mıydı?

Ulan Burak ağzımıza et.
                              Bu kadar ağzımıza etmene rağmen arkanda duranlar var.
                              Salıncak kur ağzımıza.
                              Sanki bu ilk defa oldu.Adam hırslı kazanmak istiyor.Alismissiniz loser oyunculara.Adam çıkmak istemedi tepki verdi.Bir sürü oyuncu benzer hareketi yapıyor ne var bunda.
                              Siz kafayı takmissiniz buraka.
                              Gidip İstanbul takımlarından birini şampiyon yapınca mutlu olursunuz artık.
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• tüm sezonu çöpe attık. gelsin kaos günleri. takımın güvenide kalmadı. kazanamıyoruz. burak yılmaz sen önce oynadığın takımın formasına saygı duy ! ne kadar golcü olursan ol bi kere karakterini düzelt piskolojik deli ! burası başakşehir değil !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X