Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu hafta iyice cıkccıknı cıkardılar..
    erzurum antalya bursa kaçan puanlara bak be..usttekılerın hepsı puan kaybedıyor..sen rezıl haftalar gecırıyorsun

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Aykutu günahım kadar sevmem ama en az 25 puan alırdı aykut.aykut avcı bunlar bu ligi çözmüş adamlar bugün aykutu fb ye geri getir şu halden alıp 3.yapar fb yi
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• yalnız sosayı begendım..
        sosa oynamak ıstedıkce takım oynamıyor ılgınç

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yahu ağaoglunun burağın yerine aldığı adam ekubannn 2.ligden gelmiş orda gölü var mı belli değil gavur parasıyla 5 para etmez,Nwakaeme o kadar yersiz ki ünal dahi alıp oynatmaya tenezür etmiyor.Rodelega gidecem diye diretiyor.Kiminle oynayacaksın herşey ne kadar basit size at kuruklu yusuf mu kurtaracak seni vitaminsiz abdülkadir mı?Ve en önemlisi ligdeki bütün hocalar içinde en yetersizi senin hocan.
          Karaktersiz burak’ı izlemektense at kuyruklu yusuf ve vitaminsiz abdülkadir ile küme düşmeye razıyım. Trabzonspor taraftarına yapılan terbiyesizliğe asla tahammül edemem. Trabzonspor, taraftarına saygısızlık edeni gömer. Bu kadar net

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Senol Günesin 1991`de basarini anlatirmisin bana?
            1) Ben ş.günesçi değilim hiçbir zamanda olmam olamam ayrıyetten eski futbolcuların t.direktörlüğüne karşıyım.
            Bu sorunun muhatabı ben değilim madem sordun Sakarya ve boludaki başarısızlıklarını gösterebilirim hatta 94/95 95/96 ya bakmak yeterlidir diyorum o efsane kadroyla başarılı olmuş mu olmamış mı bay ş.güneş...
            Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

Yahu ağaoglunun burağın yerine aldığı adam ekubannn 2.ligden gelmiş orda gölü var mı belli değil gavur parasıyla 5 para etmez,Nwakaeme o kadar yersiz ki ünal dahi alıp oynatmaya tenezür etmiyor.Rodelega gidecem diye diretiyor.Kiminle oynayacaksın herşey ne kadar basit size at kuruklu yusuf mu kurtaracak seni vitaminsiz abdülkadir mı?Ve en önemlisi ligdeki bütün hocalar içinde en yetersizi senin hocan.
              Burak karaktersizi sana 1 maç kazandırır 3 maç satışa getirir. İyi bir alt yapısı olan Ekuban gibi ahlaklı oyuncuları bir çatı altında toplarsan arkana yaslan maçını izle. Nwakaeme gibi oyuncuyu Ünal rüyasında bile görmemiş ki Burak, Olcay yalamalığından adamı sahaya süremiyor.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Hiç fark etmez.
                Eğer Burak yüzünden 2 senedir adaletsizlikten bezdirmeseydin Rodallega gitmek istemezdi.

Burak denen karaktersizi bu takıma musallat edeceğime sabrederim Ecuban'a.

Premier lig görmüştür en azından.

Orada Gascoine'lerden beri böyle tiplere müsade edilmez.

Kurtarıcı aramıyoruz.
                Takım oyununu Burak ile oynatamazsın. Burak ile bu gençleri doğru eğitemezsin.

Disiplin, ahlak ve takımın parçası olma becerisi ile tamamlanmayan her yetenek çöptür.

Aynı lafı bin kere söylerim, Burak fiziken dünyanın en iyi forveti de olsa, disiplin, ahlak eksikliği ve takım olma beccerisine verdiği zararlar yüzünden çöp bir oyuncudur.

Yöneticilik yapanlar bilir.

Altın yumurtlasa tutmazsın kurumda böyle adamları.

Ahlaksız, disiplinsiz, düzensiz... Hadsiz (Asbaşkana sövmüş herif BJK ye göndermediler diye.)
                Ne istiyorsunuz?

Kafamıza s.çtı sayenizde, kafamıza çıkardınız çünkü... Daha ne istiyorsunuz?
                Kulübü üstüne mi yapalım?

Yorum

• Ünal'a da üzülüyorum arkadaş adama gel dediler geldi git deseler gidecek çok iyi bir Trabzonsporlu ama iyi niyet her zaman işe yaramıyor maalesef. En başından ne yönetim Ünal'ı getirerek bu durumlara düşürmeyecekti. Aslında ilk haftalar fena da gitmiyordu.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Yılmaz Vural söylentisi var

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak farozlufatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1) Ben ş.günesçi değilim hiçbir zamanda olmam olamam ayrıyetten eski futbolcuların t.direktörlüğüne karşıyım.
                      Bu sorunun muhatabı ben değilim madem sordun Sakarya ve boludaki başarısızlıklarını gösterebilirim hatta 94/95 95/96 ya bakmak yeterlidir diyorum o efsane kadroyla başarılı olmuş mu olmamış mı bay ş.güneş...
                      Son 30 yilda kac tane kupa kaldirmisiz kac defa sampiyonluga oynamisiz bir arastirin isterseniz
                      Nefsin icin sevme

Yorum

• İddia ediyorum, gerçekliğini bilmem.. Gitmek istiyorsa eğer...
                        Burak urunu koparırsa yönetim, Rodallega gitmez.

Yorum

• Bu arada sosa da yakinda geçen seneki sosa ya bağlayınca bu takım hiç çekilmez.birde perairenin hirsi işte.

Yorum

• Hala ve hala yılmaz vural diyor ve çekiliyorum zira ünalın hoca olduğu bir takımla ilgili taktik teknik konuşmaya ve hayal kurmaya gerek yok.Bence agaoglunun sezon başındaki hedefi 10.culuktu ünalda 10.culukla 8.cilik arası bir yer alır ligde buda agaogluna yeter.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• burak keske bjk ye gıtseydı ozamanda yazdım ..en azından elımızdekılerden daha cok verım alabılırdık

Yorum

• Bizim kadroyu Samet hocaya ver bugün lidersin. Bursa'nın kadroyu Ünal'a ver -15 averajla 0 puan alır. Ünal'ın çapı oyuncuyken iyiydi Allah'ı var ama hocalığı amatör düzeyde.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X