Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• burak'ın yaptığı terbiyesizlik maçın önüne geçti bence. kadro dışı kalmazsa yada kesik yemezse yönetim dahil topu istifa edip gitsin.

maça gelirsek bi çok doğru yaptık aslında özellikle pres boyutu iyiydi ama farkı 2'ye çıkaramadık buda bizi kitledi.

ünal hoca şu dizilimden vazgeçer inşallah yoksa hep aynı filmi izleriz.
    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ünal Karaman: "Burak Yılmaz ve Rodallega'nın hafta arası sakatlıkları vardı. İdman kaçırdılar. 90 dakikayı çıkaracak güçleri yoktu."
      Yesinler seni. 80 dk çıkarabiliyor ama 90 dk çıkaramıyor. Her şeye mazeret arama çabası. Senden bir yol olmaz. Boşa vakit kaybetme ve kaybettirme bize !
      McLas was Here

Yorum

• Ünal Karaman: "Burak Yılmaz ve Rodallega'nın hafta arası sakatlıkları vardı. İdman kaçırdılar. 90 dakikayı çıkaracak güçleri yoktu."

Ama buna rağmen çift forvet başlayarak eksik orta saha ile takımın direncini kırdın.

Tebrik ederim.

Bu açıklama ile zıçtığın şahesere tüy diktin.

Yorum

• Beinsports yorumcularına direktif gelmiş heralde varın pozisyonlarını tartışmayın diye. Var incelemiştir ne diyorsa doğrudur diyollar. Sanki vara karşı yorum yaparsanız çoğaltırız demişler. Bizim penaltıyıda yemişler bence

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Ünal karaman devam ediyormu hala bu ne yüzsüzlük bu ne vurdumduymazlık bu takımın çilesi hiç bitmez.....
            Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• hersey iyi giderken 3 macta 6 puan bıraktık hosgeldin kaso malesef.

Yorum

• bursayla oynuyorsun ha bursayla barcelonayla değil,yuventusla değil ha liverpool değil herif 2 forvetinide çıkarıp maçı verdi ya her hafta aynı saçmalıklar.
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• gerideyiz strese giriyoruz, berabere stres, öndeyiz yine strese giren bizim takım. stres yönetimi için klübe bir eleman alın allah rızası için. yürek mürek konuşmalarıyla olmuyor. bir de savunma hocası alınması lazım. böyle alakasız rakip karşılayan takım olmaz.

Yorum

• Şu var olayı bizim memlekete göre bişey değil ve çok suistimal edilir bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Bu sezon Süper Lig'de üç kaleci en fazla kurtarış yaptığı maçını Trabzonspor karşısında oynadı:

Tolgahan Acar (Sivasspor) - 5
                      Beto (Göztepe) - 4
                      Okan Koçuk (Bursaspor) - 5

ömrüm boyunca hep böyle olmuştur kaleciler bize karşı birde sezon boyu yatıp sadece bizim maçlarda maradona,ronalda, messi karşımı olanlar var.
                      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Malatya(d)
                        Fb
                        Kayseri(d)
                        Konya
                        Bjk(d)
                        Rize

Devreye kadar fikstürümüz Kayseri maçından sonra seçim sanırım. Seçime kadar kazanamama ihtimalimiz var, bu durumda hangi yüzle aday olacaklar çok merak ediyorum.

Yorum

• Ük nin ilk büyük takimi TS. Yani zamana ihtiyaci oldugu cok belli. Burak gibi bir bela var basinda. Yani ben sahsen zaman tanirim. Cünkü RC futbolu ile bu futbol ayni mi? EY dönemden dahi daha güzel futbol oynuyoruz.

Ben sadece skor odakli futbol izlemek istemiyorum. Sahada herkes savasiyor, herkes biri disinda takim arkadaslari icin ter veriyor. Yani sadece yenilenen bir golden dolayi hersey kötü diyemem.

Olcay bos kaleye atamaz. Rodallega atamaz. Burak karsi karsiya atamaz. Suclu ÜK. Tek sorun ikinci yari takim cok düsüyor oyunda. Eger bunu cözerse ÜK. Gelecek yillar cok farkli olur hepimizin acisindan.

Gönderilmesi cok büyük bir hata olur. Sil bastan mantigi ile hicbir sey yürümez. Hicbir zaman basarili olamayiz ozaman. Evet zor ama bence tam sabrin zaman bugünler.
                          Cok iyi bir motivatör takimin basinda eger taktik bilgisini biraz daha gelistirse bu is tamam.
                          Nefsin icin sevme

Yorum

• ya arakadaşlar taktik teknik kondisyon oyun okuma kadro yapısı hiç önemli değil asıl önemli olan ligin en az para kazanan hocasına sahibiz ünal karaman harbi trabzonlu şehri de tanıyor eskidende bizde oynamış bunlar zaten en önemli kriter diğerlerine gerek bile yok neyi neden tartışıyoruzki ve en önemlisi de ne biliyormusunuz sorum şuan tüm forumdakiler ünal karaman şuan boşta olsa hangi süper lig takımı hatta dahada ileri götürüyorum hangi ptt ligi takımından teklifa alırdı.

Yorum

• Yönetim Burak yılmazı kadro dışı bırakmazsa arayıp kombinemi iptal etmek istediğimi söyleyeceğim,ben bir taraftar olarak Burağı Trabzonspor forması altında görmek istemiyorum.
                              En son Jackdaniels tarafından düzenlendi; 04.11.2018, 22:03.
                              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak farozlufatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ünal karaman devam ediyormu hala bu ne yüzsüzlük bu ne vurdumduymazlık bu takımın çilesi hiç bitmez.....
                                Her gelen arkasina bakmadan gitsin. Zaten son 30 yilda basari böyle geldi.

Her TDden istifa bekleyen taraftar asil yüzsüz olan
                                Nefsin icin sevme

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X