Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ünal bu takımda olduğu sürece daha maç izlemem, yetti artık, her maç ayrı bir ümitle bekliyoruz, maç içerisinde duvarları yumrukluyoruz.

Akıl sağlığımız gidecek birkaç apaçi ve ahlaksız adiler yüzünden.
    Özkan SÜMER

Yorum

• hocanın futbolcunun başkanın kadar o staddaki taraftarın suçu da var çünkü kendi strese girince takımı da strese sokuyor hayatımda 100küsür maç izledim stadda deplasmnlar, avni aker vs. ama 1 maç hariç(şikeciler) hiç bir maçta o stresimi sahaya yansıtmadım gırtlağım patlayana kadar destek verdim ondan beklentim de bu.
      oraya tezahurat etmeyenin top rakipteyken ıslıklamayının işi yok he çok meraklıysa canlı izlemeye locadan protokolden vipten alsın izlesin ama diğer türlü 5bin kişi olsun ama sağlam olsun derim. ya daha dk 70 maçın bitimine 20-25 dk var öndesin ama stadda çıt yok.. seyirci futbolcuyu gazlayacağına bizde tam tersi oluyor. zaten yıllardır stres var bizde aynısı futbolcuya da yansıyor.
      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tataftarla ne alaksı var basaksehirin 2 bin taraftarı var mı?????????? Şu osuruktan bursayı yenemeyen hocanında futbolcununda belasını versin .Şu ibiş bülent korkmaz kadar bile hocalığı olmayan adamı hoca diye getirdiler başımıza.Kımler gelmediki ünal,hami,shota.sadi,Trabzonsporu kasaba takımına benzettiler.Bundan sonrada abdullahı ,osmanı,hamdiyi,ogünü alıp koyalar. Trabzonspor ,Allah nasip ederse Yabancı sermayeye satılır ve içindeki bütün Trabzonlulardan kurtulursa ölmeden bir sampiyonlük görürüz yoksa ilk 10 ile bize hayal olacaktır.
      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Son galibiyetimiz HOCASIZ çıkılan Akhisar maçı.

Yorum sizlerin.

Yorum

• Simdi benim anlamadigim. Takim olarak hangi degisiklik hatali?

Buraki oyunda birakir(ki hatali bir karar oldugunu düsünenlerdenim) suclu ÜK. Cikarir suclu ÜK. Abdulkadir sakatlanmis. Onun yerine Kucka iyi bir hamleydi. Amiri-Rodellega degisiklige de yerinde oldugunu düsünüyorum. Eger bir ön liberomuz daha olsa Sosayi cikaracagindan eminim.

Bir takim son 10 dakikayi sadece oyunu tutmak ile gecirmeseninde bilmesi lazim. Bunu Barcelona dahil her takimda görebilirsiniz. Ama bizim taraftar 90 dakika takimin saldirmasini bekliyor.

Hangi takim bunu yapabilir?

Ben ikinci yari iyi bir ön libero ile cok farkli sonuclar alacagimiza inaniyorum.
          Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burak acilen gönderilmeli. Her ay yeni bir sorun. ÜK rahat yönetemiyor takimi oinun sayesinde.
            Hiçbir kurum, şuna sebebiyet veren birini, altın yumurtlasa dahi çalıştırmaz...
            Böyle bir uru bize musallat eden herkese, göndermeyenler dahil yazıklar olsun...

Bugün aspor da dinlediğim şeylerin 10 da biri doğruysa batsın bu takım.

Yorum

• Ünal karaman bizi yukarı oynatmış!!!!!!!! Kimi yendi ünalda yukarı oynadı kaç galibiyetin var hemşerim kaç puandasın senin üstündeki takımların kadrolarında maddi imkânlarında bir bak ünalla olmaz ogünü abdullahı hamdiyi ne kadar çapsız işsiz güçsüz adam varsa toplayalım bu takıma. 11 maçta 16 puan toplayıp 17 puan kaybetmiş adamı savunabilen adam var harbiden ilginç.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak TSLIEMRE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kaleciyle karşı karşı olanı atsaydı şu an bunları konuşmuyor olurduk..
                Atsaydı da gol geçerli olmayacaktı...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• abi iyi hoş diyorsun da hoca yukarılara oynattı diyorsun şu rezil ligde yukarda olmamızın nedeni sence ünal hoca mı ?
                  11 maçta sadece 4 galibiyetin var bu başarı mıdır?
                  son 3 hafta 6 puan kaybın var bunun neresi başarıdır?
                  ve o son 3 hafta gerçekten rahat kazanırız dediğimiz hatta maçın belli bölümlerinde bu beklentimizin artmasına rağmen hocanın saçma oyuncu değişikleri ile takımı ne hale getirdiği görülmüyor mu?
                  kimse ünal hoca başarılı demesin başka hoca da olsa 11 maçta 4 galibiyet alırdı. başarı dersen derim belki 11 maçın 8-9 unu alsa kabul.
                  şu ilginç sezonda bu performansa rağmen üstlerde olduğumuz için fırsatı kaçırdığımıza sinirleniyoruz.

İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şurada bazı tiplerin verdiği ''DENGESİZ'' tepkiler yüzünden foruma girmek istemiyorum. Siz gidin kumda oynayın. Sezon başında Ünal ve bu kadroya bakıp küme düşeriz diyen tipler iki hafta önce şampiyonluk hesabı yaparak hülyalara kapılıyordu. Ne oldu? Sezon başında küme düşmesini beklediğiniz bu kadroyu Ünal Karaman yukarılara oynattı. Utanmadınız. Şimdi gelip laf söylüyorsunuz. Siz utanmazsınız! Zira arsızlıkta üzerinize yok...

Bu arada Ünal Karaman'ın Rodellaga değişikliğini yanlış buluyorum. Geçen hafta yaptığı değişiklikleri de yanlış buldum. Bazı gerzekler kalkıp Ünal'ı savunuyor demesin. Biraz objektif olun. Dürüst olun, dürüst!

Yorum

• Burağı gonderince ünal bizi şampiyon yapacak hemen gönderin burağı rodelegada gitmek istiyor ingiltere 2.liginden aldığın kalasla gol şov yaparsın.Allah akıl fikir versin bize.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yine fırsat haftası ve yine puan kaybı/kayıpları olur.
                      Şaşırtmadığınız için sağolun!!!
                      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Ünal Karaman: "Burak Yılmaz ve Rodallega'nın hafta arası sakatlıkları vardı. İdman kaçırdılar. 90 dakikayı çıkaracak güçleri yoktu."
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• bu hocayla ilk 4 zor. ne şampiyonluğu
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burağı gonderince ünal bizi şampiyon yapacak hemen gönderin burağı rodelegada gitmek istiyor ingiltere 2.liginden aldığın kalasla gol şov yaparsın.Allah akıl fikir versin bize.

Yorum

• Yeni izleyebildim Burak'ın hareketlerini. Tek kelimeyle kepazelik. Büyük rezalet.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Ben ünal karamanla devam etmenin facia olacağı görüşündeyim. Çok ciddi gerçekten görevi bırakmalı bu kadar kötü maç yönetimi olamaz

Yorum

• Cevap budur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X