Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu arada yorumlara bakıp şaşırmamak elde değil.sanki takım 3 puanla düşme hattında.noluyoruz aga.

çok abartılı yorumlar ve çıkarımlar görüyorum.dünyada puan kayıplarını bu kadar abartan herhalde başka takım taraftarı yoktur.

özetle ünal karamanla bu sezon bitirilmeli .net

ve bu kurulan temelin üzerine başka bir teknik adam ve 3-4 transferle gelecek sezona başlanabilir.
    Burda yazan kisilerin hepsi Trabzonsporlumu sanIyorsun?

Ünalan devastiert , ama BurakI bu takimda görmek istemiyorum daha.

Yorum

• Adamdaki yüzsüzlüğe bak. Bursa belli dönemde baskı kurmuşmuş. Sana ne için para veriyorlar o zaman akıllı! Kırsaydın baskıyı adam gibi değişiklik yaparak !
      McLas was Here

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ünal karaman trabzonsporu bırakıp mhpnin başına geçmiş futbol ile alakası yok
        MHP ile ne alakası var dostum dediğinin?

Yorum

• Pozisyonlara bakin sen ben atariz ama trabzonspor atamiyor pas veremiyor noluyir belli degil. ÜH uzerinde artik baski hissediyor o yüzden bırakmalı

Yorum

• Ünal Karaman hatalı bu maçta ama bir o kadarda Burak'ta hatalı..o 2 net pozisyondan özellikle kaleciyle karşı karşı olanı atsaydı şu an bunları konuşmuyor olurduk..

Yorum

• Ibretlik ceza keseceksin bu adama bundan sonrakiler ayaklarini denk alsinlar..
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Kenardan oyuna girenlerden de katkı alamıyoruz, özellikle kucka da mental olarak bitirmiş olayı. Ilk 11 de başlasa sonradan da görse isteksiz . Takıma da zarar veriyor bu durum
                ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Bu takımdan Burak ve Kucka'yı gönderebilirsek maddi ve manevi olarak çok rahatlarız.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ünal Karaman: “Futbolun içerisinde bunlar olabiliyor. Farkı yakalayacak pozisyonları dav yakaladık. Atmamız gerekiyordu. Bursaspor takımı belli bir dönemde baskı kurdu. Kazanmamız gereken bir maçtı. 2 puanı kayıp olarak görüyorum

Ünal Karaman: “Oyuncular sinir sistemiyle iş yapan insanlar. Farklı davranışlar olabiliyor. Camiayı temsil ediyoruz herkesin sorumluluğu var. Hep ben mantığı doğru olmaz. Yaptığı doğru değil konuşup bir karar alacağız.”
                    Şu açıklamadan ne olur ula ünalllĺll her maç bir bahane kimi yeneceksin bjk ile oynmadın fb ile oynmadın malatya ile oynamadın bunlarada kaybedersen ki eminim kaybedeceksin agzımıza ettin.Aferim sana.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• suç Ünalın değil aslında
                      suç fener beşiktaş vs takımların da kötü olmasında ligi erken kopracak takım olmamasında
                      yoksa ne güzel takılacaktık ortalarda, Ünal Karamanı da ucuzdan hoca yapacaktık

Yorum

• İlk olarak TSLIEMRE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ünal Karaman hatalı bu maçta ama bir o kadarda Burak'ta hatalı..o 2 net pozisyondan özellikle kaleciyle karşı karşı olanı atsaydı şu an bunları konuşmuyor olurduk..

Aynen öyle kardeşim.
                        Ünal'a çakmak herkese çok kolay geliyor. Ama maç 1-0 iken harcanan pozisyonları konuşan yok.
                        Burak tepki göstermek yerine gitsin atamadıklarını tekrar izleyip kafasını duvara vursun.

Yorum

• Penaltı pozisyonu için Ağaoğlu tepki gösterecek mi bakalım. Gözümüzün önünde biçiyorlar bizi !
                          McLas was Here

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspor’un kadrosu Bursa’nın kadrosunda daha iyidir. İsmi de daha büyüktür. 1461 ise hangi kadroyla çıkarsa çıksın Bursa’nın yanına yaklaşamaz. Mevzu bu. Kadro, konsantrasyon hikaye.
                            Ilk önce isimler oynamiyor. Bizim takim cok iyi futbol oynadi. Ama her defasinda ilk 60 dakika fazla enerji harcayarak takim son 20 dakika düsüyor. Bir fark ile önde oldugumuz her mac böyle. Ya 2-3 gol atmamiz gerekiyor yada berabere kaliyoruz. Takim cok iyi futbol oynadi. Öndekiler 10 pozisyonun birinde gol buluyorsalar bu takim diger kalanlarin sucu degil.

Burak acilen gönderilmeli. Her ay yeni bir sorun. ÜK rahat yönetemiyor takimi oinun sayesinde. Orta sahaya savunma yöne cok güclü bir oyuncu alinirsa bütün sorunlar cözülür. Iyi bir stoper ve iyi bir ön libero. Cünkü Sosanin o kosmaya oyundan düsecegi cok belli. Kuckanin savunma yöne cok güclü oldugu söylenemez.

Stoper lazim ama iki stoperimizde cok iyi cikariyorlar. Cok cok iyiler. Mustafa Akbastan sonra Ramos gibi geldiler bana.
                            Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şurada bazı tiplerin verdiği ''DENGESİZ'' tepkiler yüzünden foruma girmek istemiyorum. Siz gidin kumda oynayın. Sezon başında Ünal ve bu kadroya bakıp küme düşeriz diyen tipler iki hafta önce şampiyonluk hesabı yaparak hülyalara kapılıyordu. Ne oldu? Sezon başında küme düşmesini beklediğiniz bu kadroyu Ünal Karaman yukarılara oynattı. Utanmadınız. Şimdi gelip laf söylüyorsunuz. Siz utanmazsınız! Zira arsızlıkta üzerinize yok...

Bu arada Ünal Karaman'ın Rodellaga değişikliğini yanlış buluyorum. Geçen hafta yaptığı değişiklikleri de yanlış buldum. Bazı gerzekler kalkıp Ünal'ı savunuyor demesin. Biraz objektif olun. Dürüst olun, dürüst!
                              Kimse bu takım küme düşer falan demedi aksine ligde olan çoğu takımdan daha iyi bir kadro var.Şu puan tablosunda üstümüzde olan takımlara ve kadrolarına bir bakın ve haftalardır saçma sapan hoca tercihleri yüzünden kaybedilen puanları değerlendirin yorumunuzu ona göre yapın.

Yorum

• Ünal hocaya soruyorlardı. "hocam formülünüz ne" Oda "yürek"diye cevap veriyordu. Bırak iç organları hocam. Beyin eksik beyin. Üzgünüm bu iş sana göre değil. Bu akşam kaybedilen puanın tek sebebisin. Burak kötü değildi bana göre. rodellaga kesinlikle çıkmamalı idi. Çıkardın forvetleri takımın baskı yemesine sebep oldun. Bu iş senin işin değil be Ünal hocam. Lütfen bırak git. Bir sürü puan kaybı para kaybı hesabını nasıl vereceksiniz ya. O tribünleri bir daha nasıl dolduracaksiniz? Allah aşkına git hoca. İyi insandın iyi Trabzonsporlusun, ama olmuyor da. Lütfen.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X