Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sosa bence şu an oynayabileceği en iyi yerde. Tek forvet çift kanat ve bir on numara ile oynadığımız zaman sosanın geriden pas atacağı adam ve bölge sayısı artıyor. Çift forvet oynadığımız zaman kenarlar işlemiyor ve sosanın bütün etkinliği kayboluyor. Gs maçındaki kadro bizim asıl sahaya çıkması gereken kadromuzdu. Bunu hatırlayana kadar bakalım daha kaç maçı yitireceğiz
    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Kazanamayiz

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
      son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• ....................onur
        ..pereira...toure...hosseini...novak
        .......olcay...sosa...onazi...vahid
        ..............hugo...burak

Yorum

• 8-8 berabere biter 16 gol üstü olur bu mac arkadas amma felaket tellalısınız bu macı alırız ama sonrası sıkıntı

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ....................onur
            ..pereira...toure...hosseini...novak
            .......olcay...sosa...onazi...vahid
            ..............hugo...burak
            Bence de böyle çıkacaz ama Nwakaeme oynayacak durumdaysa Amiri'nin yerine onu koyardım.
            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak 10-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kardeşim ,Burak öyledir böyledir ne derseniz deyin sakatlığı yoksa bu takımın 1. golcüsüdür ,sahaya onunla çıkarsın baktın o gün formundan uzak çıkartırsın.Biz de bayılmıyoruz adama keşke güzel bir paraya okutulsaydı sezon başında ama şu an elimizdeyse akıllıca kullanmak zorundayız,Roda iyi güzel hoş ta o kadar direğe vurması sadece şanssızlık değil.
              Sikinti bu zaten adam oyundan hic bir sekilde cikartilamiyor.

Yorum

• Çift santrafor ile oynayacaksak benim tercihim her zaman;

Hugo - Ekuban

Ayrıca Ünal Karaman Ekuban'ı kanatta oynatıp bitirmeye kararlı heralde. Ne yapsın Burak'ı dışarı alamıyor garibim (!)
                .

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bence de böyle çıkacaz ama Nwakaeme oynayacak durumdaysa Amiri'nin yerine onu koyardım.
                  nwakeme ölü gibi duruyor top yokken, ancak tek forvet olduğunda oynar. baktık olmuyor, ikinci yarı kanatlara abülkadir nwakame alıp tek forvete döneriz. başka türlüsü aklıma yatmıyor.

Yorum

• Oynanamamiz gereken kadro ve dizilis sivas gs maclarindaki gibi olmali ozellikle evimizde kimse bizden puan almanin hayalini bile kuramaz unal hoca o noktadan sonra kaybetti..

Yorum

• Rodallega'nın hafif ağrıları var diye biliyorum. Nwakaeme-Burak ikilisini görme olasılığımız var...
                      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Rodallega'nın hafif ağrıları var diye biliyorum. Nwakaeme-Burak ikilisini görme olasılığımız var...
                        Hoca Ekuban'ı tutuyor. Öyle bir durumda bence onu oynatır diye düşünüyorum.

Yorum

• Allahin adini verdim artik nwakaeme oynasin ya.

Yorum

• Hakikaten Nwakaeme oynasın artık. Ne futboldan anlamayan herifmişsin
                            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Olcay ile birlikte Vahid kanatlarda takıma inanılmaz pres gücü katacaktır. Şahsım adına çok olumlu buluyorum.
                              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Olcay ile birlikte Vahid kanatlarda takıma inanılmaz pres gücü katacaktır. Şahsım adına çok olumlu buluyorum.
                                Pres gücü olarak evet ama yetenek anlamında sıkıntı yaşarız o durumda. Ben ikisinin de adam eksiltme ve yaratıcılık konusunda Nwakaeme'nin arkasında olduğunu düşünüyorum. Pres gücü,defansa yardım gibi konular daha çok zirve takımları ile oynarken ön planda olmalı bence.

Nwakaeme'nin Barış Yardımcı'yı çiğ çiğ yiyeceğini düşünüyorum nedense
                                En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 04.11.2018, 12:55.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X