Su burak temiz bir sopayi hakediyor..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Wakayeme sana ne yaptı Ünal?
Seni hoca diye oraya koyanın daEn son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 04.11.2018, 21:06.
Yorum
-
Yönetici yok mu bu başlıkta,her puan kaybedilen maç sonu burda alenen terbiyesizce edilen küfürleri görmek zorundayız sanırım,forum kuralları mı değişti arkadaşlar?''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''
Yorum
-
Kim savunmuş ?İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak’ı savunan adam o hareketleri hakediyor demektir. Kimse trabzonspor taraftarına hareket çekemez- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Dünyaları kaçırdı takım.
Burak beyefendiye de güle güle deme vakti.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Yazıklar olsun bin kere yüz kere trilyon kere bunca taraftarı her hafta kahretmeye ne hakkınız var kimi yeneceksiniz.İllallah ettim yeminle ulan niye doğru düzgün bir hoca getirmezsiniz şu takımın başına 3 haftadır becerip osuruktan takımları bile yenemeyen bir herif sınır hastası etti bizi çok para almıyormuş ulan maç kazansan para girecek şu kulübe.Sizi kim takip eder be kim gitsin sizin peşinizden utanmaz herifler tüh sizin yüzünüze daha maç günlerine bile bakmayacam maç olduğunu bilmeyeyimde bir günüm huzurlu geçsin.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Kucka bu maç son 3 maça göre en iyi topunu oynadıİlk olarak Selim MACİT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYürüyor hocam o pozisyonla alakalı değil. Adamın zerre umrunda değil takım.
Haksızlık yapmayalım
Tek bir hatasını görmedim oyunda kaldığı süre içerisinde
Ama aldığı paraya daha iyi topçu alınır mı kesinlikle
O yüzden gönderilmelidirNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum