Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sosa gibi oynayan bir orta sahamız olsaydı devreye 3-0 girerdik sosa ayak uyduran kimse yok Olcay futbolu unutmuş

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Taraftarda ciddi bi Burak fobisi oluşmuş...Neredeyse tek pas hatası yapsa çıksın diyecekler var.Adam çok istekli bugün, ilerde sürekli yoruyor rakibi zaten.Doğru koşular atıyor.Geri gelip top da alıyor.
      Aksine Rodallega doğru koşuları yapsa daha fazla pozisyon buluruz.Misal Burağın kenardan çevirdiği topta ön direk koşusu yapsa net fırsat.
      Sarı kartından dolayı çıksın diyenlere eyvallah sözüm yok da diğerleri nasıl maç izliyor hayret.
      sebebi tek kelime ile "ön yargı"

Yorum

• İlk olarak alptug_kd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar takıntı yapmanın bir anlamı yok. Normalde Burak bizi bozuyor. Ancak bu maç özelinde gayet istekli ve gayretli. Saklanmıyor.
        bursaya zayıf takım kategorisine sokmayı.bjk ve gs ile berabere kaldı.fbye hakem desteğiyle yenilmişti.yenmemız çok güzel sonuç olur.ikinci yarı burak ekuban değişikliği lazım ama hayal işte.

Yorum

• Sosa’nın da sarısı var ve Onazi 2.yarı daha kontrollü oynamalı daha çok desteklemeli ilk hamleleri. Bu arada Malatya deplasmanında Burak bize lazım, her deplasmanda lazım.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Tribündeyim
            Burak'ın ilk kez bu kadar pres yaptığı ve eli belinde takıldığı dakikaları minimuma indirdiği bir maç izliyorum

Bu kez topla ilişkisi fazla battı ama buna da şükür

Genel olarak beklentinin üzerinde bir mücadele ve bütünlük sergilesek de oyun çok riskli

Çok rahat topu dolaştırıp üzerimize gelebiliyorlar
            Olcay 45 dakika topu her kaptırdigimizda inanılmaz bir pres ortaya koyuyor
            Onazi öyle
            Sosa öyle

Bu oyuncular 5 dakika gevşeyip soluklanırsa orta saha falan kalmaz

Bu diziliş sürdürülebilir değil
            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
            -------------
            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Taraftarda ciddi bi Burak fobisi oluşmuş...Neredeyse tek pas hatası yapsa çıksın diyecekler var.Adam çok istekli bugün, ilerde sürekli yoruyor rakibi zaten.Doğru koşular atıyor.Geri gelip top da alıyor.
              Aksine Rodallega doğru koşuları yapsa daha fazla pozisyon buluruz.Misal Burağın kenardan çevirdiği topta ön direk koşusu yapsa net fırsat.
              Sarı kartından dolayı çıksın diyenlere eyvallah sözüm yok da diğerleri nasıl maç izliyor hayret.
              Ofsayta girmese gol olacaktı çok rahat pozisyon

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Y cuales deseos me vas a dar?
              Dices tu, “Mi tesoro basta con mirarlo
              Tuyo será, y tuyo será”

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ünal Hocanın oynattığı futbolu veya taktiği biri bana anlatsın
                Rakibin kaptırdığı toplarda hızlı çıkıp pozisyona girmek. Top bizdeyken rakibin hatasını beklemek. Bu en önemli hücum taktiğimiz. :/ Bir diğeri Pereiradan gelecek ortalar. Başka hücum için taktiğimiz yok sanırım. Genellikle anlık kararlar ile pozisyona giriyoruz.
                ( ゚д゚)

Yorum

• Bizimkiler 70'den sonra genelde büyük düşüş yaşıyor bu açıdan ikinci yarı başında 2'yi bulup rahatlamak lazım yoksa Bursa kazara atarsa maça ortak olur. Ceza sahası önünde rakibi boş bırakmaya hâla devam ediyoruz. Sosa'nın oyun görüşü kimse de yok ama Onazi'nin presleri olmasa orta sahamız tamamen yol geçen hanına dönüşecek. Muhtemelen ilk değişiklik Olcay olur ama yerine Ekuban mı girer Amiri mi yoksa sürpriz şekilde Nwakaeme mi soru işareti...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• ayrıca ilk yarı en iyi sosa idi.burak.a.kadir.Hüseyni.perareidan diğer iyiler

Yorum

• Takımı genel anlamda beğendim ama bir kaza kurşununa denk gelmemek için 2'yi mutlaka bulmamız gerekiyor.

Ek olarak Toure'nin Tunay'a yaptığı pozisyonun penaltı olabileceğini düşünüyorum. Tekrarını izlerken aha s.çtık VAR'a gidecek diyenler oldu mu
                      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aynı maçı mı izliyoruz? Nedir bu Burak ı dışarı alma sevdası? Adam sağa sola deplase oluyor, pas dağıtıyor, pozisyona girmeye çalışıyor. Gayet istekli. Bugün ekstra olarak çok da top kaybetmedi. Yok hocada onu dışarı alacak cesaret yokmuş, yok ne oynadığımız belli değilmiş. Şurayı okuyunca ben başka bişe mi izliyorum diyorum gerçekten.
                        aynen, şu maçta buraklık ne var anlamadım.
                        hatta abdüşe ayak uyduramayan burak değil rodallega

Yorum

• Taraftarlar bu Olcay da ne buluyor bende anlamıyorum. hiçbir şey yaptığı yok. onun yerine nwakame veya ekuban başlamalıydı.
                          İlk olarak [KAPLAN] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sahanın en kötüsü Olcay. En iyisi Sosa diyebiliriz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Ben Novak'ın gol atacağını düşünüyorum. İnşallah nazar değmez.
                            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Yav rakibi surklase edecek oyunu oynayamaz bu kadro.
                              2'yi bulmak şart.
                              Sakho oyunda olduğu her dakika abuk sabuk bir gol yeme ihtimalimiz var.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak alptug_kd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar takıntı yapmanın bir anlamı yok. Normalde Burak bizi bozuyor. Ancak bu maç özelinde gayet istekli ve gayretli. Saklanmıyor.
                                Son 4 maçın sadece 1 inde etkisiz ve isteksiz oynadı ama büyük on yargı var kendisine karşı.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X