İlk olarak jsph61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bu kadar kötü değil. Rakip Aytaç Badji ile başlıyor. Kanatta Latolevicci ve alt yapi oyuncusu oynatıyor. Rakipten istediğini al deseler bir tek forvet oyuncusu iş yapar. Sonradan oyuna giren, girebilecek oyuncu olarak da ustunuz. Öne geçmişiz, topu rakibe bırakıp 10-15 dk yatarım diye düşünürsen rakip bi tane atar çıkarmak da çıkaramazsın.( ゚д゚)
-
ilk 60 dakika başka trabzon.son 30 dakika başka trabzon.işte bu hoca farkı.bizim hocamız yok.karşıda samet aybaba var.bize en azından samet aybaba lazımdı.yetti artık bu eski futbolculardan hoca çıkarma sevdası.olmuyor olmayacak.bir başarısı olmayan adamları getirmeyi.hiçbir taktik yok zaten.
Yorum
-
Şu maçta Rodaya sallayan adamlar ya maç yerine sadece burağı izlemiştir ya da futboldan gram anlamıyordur.
Ayrıca, Ünal hoca son 2 haftadır elinle maçları vermekten sıkılmadın mı ? Erzurum maçı 90 dakika Burakı ısrarla sahada tuttun adam hayalet gibi gezdi.
Bu maç, değişiklik yapıyorsun ileri uçtaki skor katkısı yüksek adamlarını cıkarıp yerlerine Amiri, ekuban ve kuckayı alıyorsun.
Allah aşkına hocam, hiç düşünmüyor musun bu takım gol yerse nasıl atacak diye ? Bu nasıl bir zihniyet deliricem arkadaş. Bu kadar kötü oyuncu değişikliği olur mu ya.
Bırak hocam bizi Allah aşkına.
Yorum
-
şu boktan lig için fena bir kadro değil, başımızda hoca olsaydı şu fırsat sezonunu değerlendirirdikİlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca iyi değil amenna ama kimse kendini kandırmasın,takımımızın kadrosu söylendiği kadar iyi değil
Yorum
-
evet buraksporlu devamm adam taraftara hocaya sövüyor hala çıkıp çıkmamasını mı tartışıyorsun.
evet çıkmayabilirdi ama o hareketleri asla kabul edemezsin tabi trabzonsporlu değilsen o başka.
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak Yılmazın yerine baştan beri Ekuban girsin diyenlerin yüzünden gitti iki puan. Burak Yılmaı hoca sadece böyle taraftarlar yüzünden çıkardı. Çıkacak kişi Burak değil Rodallega olmalıydı.
Ne Trabzonspor lusunuz siz. Bu takımdan ne istiyorsunuz. Bırakın bu takımın yakasını.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
-
Bir oyuncu değişikliği hakkımız daha olsa sayın antrenörümüz ünal karaman hasan batuhan artaslanı alırdı oyuna o zihniyette bir adam çünkü. Yarın istifa edip gittiğinde en fazla ptt 1.lig takımı çalıştırabilecek bir adamı bu kadronun başına getirmek faciadır. Bu da mevcut yönetime eksi olarak yazılır.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Ben ama ilk yarı anladım böyle olacağını.İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam siz gerizekalı mısınız ?
Ünal hocaya ben sezon başından beri istifa diyorum. İlk yarı ne kadar güzel oynadıysak ikinci yarı hoca oyuna müdahale etme noktasında geç kalınca hamleleri kötü olunca maç gitti.
Yorum
-
Ünal denen KORKAK ve CAHİL adam yüzünden çok rahat 2-3 olması gereken maçta, birbirinden aptalca değişikliklerle leş Bursa'ya puan verdik.
Değişiklik hakkını Aybaba'ya versen herhalde bu şekilde kullanırdı, zaten hücum gücü kısıtlıyken tamamen sıfırladık ve korkudan golü yedik.
Devreye kadar üst gruptan kopmamamız büyük sürpriz olur.
Bir an evvel milyon euroluk çakma starlardan kurtulup, takımın başına adam gibi bir hoca getirmeliyiz.
Yorum
-
formda iki forvetin varken ilk değişikligini forvet forvet yapmak gerçekten aptallıktır.İlk olarak atlantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkuben ne yapıyor sahada bütün skor değiştirecek oyuncuları çıkardı...vay arkadaş
Burak - Ekuban değişikliğinin anlamı nedir. Burak ı çıkarması haksızdı. Cunku mac Burak gibi defans arkasına iyi sarkan birinin maçı olmuştu.
Madem Burak ı çıkaracaksın orta sahanı ya da defansını güçlendir. Tek forvete dön.
Ha Burak ın yaptıkları ayrıca mallık. hata da yapsa sana o hareketler dusmez
sonraki rodalega nın cıkarılması mantiken dogru. çunku şlk değişiklikte yapmadığı tek forvete donmeyi son değişiklikte yapmaya calıştı. hadi biz hata yapıyorsak kafanda baska bir şey varsa neden son değişiklikte bizim dedigimize geliyorsun.
Ünal ın bu değişikliği Burak a bak senle derdim yok roda yıda çıkardım fikri ile yaptığına eminim. kısaca eyyyam
son 3 macta ünal karaman ın oyuna müdahaleleri berbat ötesi. hiç bir faydası yok zararı var.En son cyberentalpi tarafından düzenlendi; 04.11.2018, 21:01.13 Vitor Hugo
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum