İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Burak a sana garezim yok bak roda yı da çıkarıyorum demek için çıkardıEn son cyberentalpi tarafından düzenlendi; 04.11.2018, 20:50.13 Vitor Hugo
-
Yorum gibi yorum. Adamın tek olumlu hareketini görmüyorum. Sadece zarar.İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kuçka ne zaman oyuna girse bu işler oluyor
Yorum
-
eliyle verdiği sezonİlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal hocanın net eliyle verdiği maç
Yorum
-
+1İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak’ın çıkarılması hataydı, geriye yaslanacaksan çıkarılacak en son adam bana göre.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Şimdide yazsana. Hadi göreyim seni. Bunu ben ta baştan söyledim. Sen ve Ünal Hocan daha iyi biliyorsunuz bu işi. Yürüyün gidin be.İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa şansa bir gol atarsa ne yapalım yani, görmezden mi gelelim ?
Süperligde takımlar çok güçlendi. Küçük üstünlüklerin önemi arttı. Deplasmanda galibiyeti kaçırdığımız Antalyaspor ve 2 - 0'dan geri döndüğümüz Kasımpaşa ligde ilk 3 içinde.
Çıkıp her saniye kenar atakları ile maçı 3 -0 kopartmak gibi bir durum çok nadir gerçekleşecek süperligde.
Yorum
-
aynen de öyle. teknik direktörün bile eyyamcı arkadaş, nasıl gülsün senin yüzün...İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak a sana garezim yok bak roda yı da çıkarıyorum demek için çıkardıİlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
ünal hocanın bursaya hediyesi olacak bu maçta sağolsun.
oyuncu değişiklikleri çok anlamsız. hızlı seri kontra oynarken 2 forvet birden çıkarmasının mantığını çözemedim hani belki ortasahyı kuvvetlendirmek istedin ama o oyuncu kucka olmaz adam zaten sorumsuz sağolsun golü de yedirdi.
ayrıca burak kadro dışı devre arasında defolsun. buraksporlular sonunda farkına varmıştır umarım. adamın trabzonspor umrunda değil.En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 04.11.2018, 20:52.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum