Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ulan başka zaman olsa birini çıkarmaya maçası yemeyen adam tuttu skor 1-0'ken iki santrforu birden çıkardı. böyle gerizekalılık olmaz arkadaş.
    Burak a sana garezim yok bak roda yı da çıkarıyorum demek için çıkardı
    En son cyberentalpi tarafından düzenlendi; 04.11.2018, 20:50.
    13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu kuçka ne zaman oyuna girse bu işler oluyor
      Yorum gibi yorum. Adamın tek olumlu hareketini görmüyorum. Sadece zarar.

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ünal hocanın net eliyle verdiği maç
        eliyle verdiği sezon

Yorum

• Yapacağı basitti,Rodayı çıkarıp Burak tek santrafor olacaktı ama görülmemiş şekilde 2 golcuyu birden çıkarttı
          .....

Yorum

• Deneme tahtasını geçti takım.

Yorum

• Burak’ın çıkarılması hataydı, geriye yaslanacaksan çıkarılacak en son adam bana göre.

Yorum

• hiç oyuncu değiştirmese macı almıstık
                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Bu adamla olmuyor ısrara gerek yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Burak’ın çıkarılması hataydı, geriye yaslanacaksan çıkarılacak en son adam bana göre.
                    +1
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Başından beri söylüyorum ünal karaman bu takımı yönetecek kapasitede biri değil. Maçın gideceği o kadar belliydiki yani yazıklar olsun
                      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                      Karl Marx
                      анархія-мама

Yorum

• Ekuben ne yapıyor sahada bütün skor değiştirecek oyuncuları çıkardı...vay arkadaş
                        T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Takım sezon başından beri hocasız çıksaydı en az bu kadar puan toplardı.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bursa şansa bir gol atarsa ne yapalım yani, görmezden mi gelelim ?

Süperligde takımlar çok güçlendi. Küçük üstünlüklerin önemi arttı. Deplasmanda galibiyeti kaçırdığımız Antalyaspor ve 2 - 0'dan geri döndüğümüz Kasımpaşa ligde ilk 3 içinde.

Çıkıp her saniye kenar atakları ile maçı 3 -0 kopartmak gibi bir durum çok nadir gerçekleşecek süperligde.
                            Şimdide yazsana. Hadi göreyim seni. Bunu ben ta baştan söyledim. Sen ve Ünal Hocan daha iyi biliyorsunuz bu işi. Yürüyün gidin be.

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Burak a sana garezim yok bak roda yı da çıkarıyorum demek için çıkardı
                              aynen de öyle. teknik direktörün bile eyyamcı arkadaş, nasıl gülsün senin yüzün...
                              İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                              ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• ünal hocanın bursaya hediyesi olacak bu maçta sağolsun.
                                oyuncu değişiklikleri çok anlamsız. hızlı seri kontra oynarken 2 forvet birden çıkarmasının mantığını çözemedim hani belki ortasahyı kuvvetlendirmek istedin ama o oyuncu kucka olmaz adam zaten sorumsuz sağolsun golü de yedirdi.

ayrıca burak kadro dışı devre arasında defolsun. buraksporlular sonunda farkına varmıştır umarım. adamın trabzonspor umrunda değil.
                                En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 04.11.2018, 20:52.
                                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X