Sosa gibi oynayan bir orta sahamız olsaydı devreye 3-0 girerdik sosa ayak uyduran kimse yok Olcay futbolu unutmuş
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
sebebi tek kelime ile "ön yargı"İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftarda ciddi bi Burak fobisi oluşmuş...Neredeyse tek pas hatası yapsa çıksın diyecekler var.Adam çok istekli bugün, ilerde sürekli yoruyor rakibi zaten.Doğru koşular atıyor.Geri gelip top da alıyor.
Aksine Rodallega doğru koşuları yapsa daha fazla pozisyon buluruz.Misal Burağın kenardan çevirdiği topta ön direk koşusu yapsa net fırsat.
Sarı kartından dolayı çıksın diyenlere eyvallah sözüm yok da diğerleri nasıl maç izliyor hayret.
Yorum
-
bursaya zayıf takım kategorisine sokmayı.bjk ve gs ile berabere kaldı.fbye hakem desteğiyle yenilmişti.yenmemız çok güzel sonuç olur.ikinci yarı burak ekuban değişikliği lazım ama hayal işte.İlk olarak alptug_kd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar takıntı yapmanın bir anlamı yok. Normalde Burak bizi bozuyor. Ancak bu maç özelinde gayet istekli ve gayretli. Saklanmıyor.
Yorum
-
Tribündeyim
Burak'ın ilk kez bu kadar pres yaptığı ve eli belinde takıldığı dakikaları minimuma indirdiği bir maç izliyorum
Bu kez topla ilişkisi fazla battı ama buna da şükür
Genel olarak beklentinin üzerinde bir mücadele ve bütünlük sergilesek de oyun çok riskli
Çok rahat topu dolaştırıp üzerimize gelebiliyorlar
Olcay 45 dakika topu her kaptırdigimizda inanılmaz bir pres ortaya koyuyor
Onazi öyle
Sosa öyle
Bu oyuncular 5 dakika gevşeyip soluklanırsa orta saha falan kalmaz
Bu diziliş sürdürülebilir değilİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Ofsayta girmese gol olacaktı çok rahat pozisyonİlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftarda ciddi bi Burak fobisi oluşmuş...Neredeyse tek pas hatası yapsa çıksın diyecekler var.Adam çok istekli bugün, ilerde sürekli yoruyor rakibi zaten.Doğru koşular atıyor.Geri gelip top da alıyor.
Aksine Rodallega doğru koşuları yapsa daha fazla pozisyon buluruz.Misal Burağın kenardan çevirdiği topta ön direk koşusu yapsa net fırsat.
Sarı kartından dolayı çıksın diyenlere eyvallah sözüm yok da diğerleri nasıl maç izliyor hayret.
SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiY cuales deseos me vas a dar?
Dices tu, “Mi tesoro basta con mirarlo
Tuyo será, y tuyo será”
Yorum
-
Rakibin kaptırdığı toplarda hızlı çıkıp pozisyona girmek. Top bizdeyken rakibin hatasını beklemek. Bu en önemli hücum taktiğimiz. :/ Bir diğeri Pereiradan gelecek ortalar. Başka hücum için taktiğimiz yok sanırım. Genellikle anlık kararlar ile pozisyona giriyoruz.İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal Hocanın oynattığı futbolu veya taktiği biri bana anlatsın( ゚д゚)
Yorum
-
Bizimkiler 70'den sonra genelde büyük düşüş yaşıyor bu açıdan ikinci yarı başında 2'yi bulup rahatlamak lazım yoksa Bursa kazara atarsa maça ortak olur. Ceza sahası önünde rakibi boş bırakmaya hâla devam ediyoruz. Sosa'nın oyun görüşü kimse de yok ama Onazi'nin presleri olmasa orta sahamız tamamen yol geçen hanına dönüşecek. Muhtemelen ilk değişiklik Olcay olur ama yerine Ekuban mı girer Amiri mi yoksa sürpriz şekilde Nwakaeme mi soru işareti...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Takımı genel anlamda beğendim ama bir kaza kurşununa denk gelmemek için 2'yi mutlaka bulmamız gerekiyor.
Ek olarak Toure'nin Tunay'a yaptığı pozisyonun penaltı olabileceğini düşünüyorum. Tekrarını izlerken aha s.çtık VAR'a gidecek diyenler oldu mu
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
aynen, şu maçta buraklık ne var anlamadım.İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı maçı mı izliyoruz? Nedir bu Burak ı dışarı alma sevdası? Adam sağa sola deplase oluyor, pas dağıtıyor, pozisyona girmeye çalışıyor. Gayet istekli. Bugün ekstra olarak çok da top kaybetmedi. Yok hocada onu dışarı alacak cesaret yokmuş, yok ne oynadığımız belli değilmiş. Şurayı okuyunca ben başka bişe mi izliyorum diyorum gerçekten.
hatta abdüşe ayak uyduramayan burak değil rodallega
Yorum
-
Taraftarlar bu Olcay da ne buluyor bende anlamıyorum. hiçbir şey yaptığı yok. onun yerine nwakame veya ekuban başlamalıydı.SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiİlk olarak [KAPLAN] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSahanın en kötüsü Olcay. En iyisi Sosa diyebiliriz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Son 4 maçın sadece 1 inde etkisiz ve isteksiz oynadı ama büyük on yargı var kendisine karşı.İlk olarak alptug_kd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar takıntı yapmanın bir anlamı yok. Normalde Burak bizi bozuyor. Ancak bu maç özelinde gayet istekli ve gayretli. Saklanmıyor.( ゚д゚)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum