Yine saçma bir 11 le çıkarak şahsen beni yanılmadı Ünal Karaman. Puan kaybı muhtemel söyleyeceklerim bu kadar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Kucka oynasın Hüseyin daha tecrübesiz söyledim oldu mu ???İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKazanmamiz icin defans ikilisi kimlerden oluşsun ?
Soylede bilelim.
Yedekte kimsenin bilmedigi isimleri sadece sen biliyosun bellikiS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Hayır çift forvet oynasan ona da bir şey demeyeceğim. Bir forvetini forvet arkasına koyunca çift forvet oynamış olmuyorsun bu resmen oyun kurucu pozisyonumda adam yok Roda'yı oraya devşiriyorum kadrosu ki o pozisyonda çok iyi oynayacak en az 4 adam var. Nedir bu inat anlamadım olmuyor işte görmüyor musun arkadaş.
Yorum
-
ben de buna kızıyorum çift forvet filan oynamıyoruz, yine Abdül kaybolup gidecek saçma sapan kısır bir maç geçecekİlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır çift forvet oynasan ona da bir şey demeyeceğim. Bir forvetini forvet arkasına koyunca çift forvet oynamış olmuyorsun bu resmen oyun kurucu pozisyonumda adam yok Roda'yı oraya devşiriyorum kadrosu ki o pozisyonda çok iyi oynayacak en az 4 adam var. Nedir bu inat anlamadım olmuyor işte görmüyor musun arkadaş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Zeki yine yedekte. Baramız yok ama bu kazmanota 160 bininci liramız, maça girerse 180.
Yorum