Sosa bence şu an oynayabileceği en iyi yerde. Tek forvet çift kanat ve bir on numara ile oynadığımız zaman sosanın geriden pas atacağı adam ve bölge sayısı artıyor. Çift forvet oynadığımız zaman kenarlar işlemiyor ve sosanın bütün etkinliği kayboluyor. Gs maçındaki kadro bizim asıl sahaya çıkması gereken kadromuzdu. Bunu hatırlayana kadar bakalım daha kaç maçı yitireceğiz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bence de böyle çıkacaz ama Nwakaeme oynayacak durumdaysa Amiri'nin yerine onu koyardım.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle....................onur
..pereira...toure...hosseini...novak
.......olcay...sosa...onazi...vahid
..............hugo...burakBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Sikinti bu zaten adam oyundan hic bir sekilde cikartilamiyor.İlk olarak 10-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim ,Burak öyledir böyledir ne derseniz deyin sakatlığı yoksa bu takımın 1. golcüsüdür ,sahaya onunla çıkarsın baktın o gün formundan uzak çıkartırsın.Biz de bayılmıyoruz adama keşke güzel bir paraya okutulsaydı sezon başında ama şu an elimizdeyse akıllıca kullanmak zorundayız,Roda iyi güzel hoş ta o kadar direğe vurması sadece şanssızlık değil.
Yorum
-
nwakeme ölü gibi duruyor top yokken, ancak tek forvet olduğunda oynar. baktık olmuyor, ikinci yarı kanatlara abülkadir nwakame alıp tek forvete döneriz. başka türlüsü aklıma yatmıyor.İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence de böyle çıkacaz ama Nwakaeme oynayacak durumdaysa Amiri'nin yerine onu koyardım.
Yorum
-
Hoca Ekuban'ı tutuyor. Öyle bir durumda bence onu oynatır diye düşünüyorum.İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRodallega'nın hafif ağrıları var diye biliyorum. Nwakaeme-Burak ikilisini görme olasılığımız var...BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Pres gücü olarak evet ama yetenek anlamında sıkıntı yaşarız o durumda. Ben ikisinin de adam eksiltme ve yaratıcılık konusunda Nwakaeme'nin arkasında olduğunu düşünüyorum. Pres gücü,defansa yardım gibi konular daha çok zirve takımları ile oynarken ön planda olmalı bence.İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlcay ile birlikte Vahid kanatlarda takıma inanılmaz pres gücü katacaktır. Şahsım adına çok olumlu buluyorum.
Nwakaeme'nin Barış Yardımcı'yı çiğ çiğ yiyeceğini düşünüyorum nedense
En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 04.11.2018, 12:55.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum