Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 10. Hafta | Antalyaspor 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak inadınaünalhoca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İnadına birşey olmaz eyvallah burdan yazınca oluyor tabii...
    Mra'nın Tavşanlı Linyitspordaki başarısından başka ne var?bize oynattığı ''compact'' futbol lütfen eksik kalsın...
    Siz diyorsunuz ki;Ünal'ın başarılı bir kariyeri yok bizim takımı kaldıramıyor buna da eyvallah ,peki bize kim gelir kariyeri olan,başarıdan başarıya koşmuş olan?
    Sanki bütün iyi hocalar bize gelmek için can atıyor da yönetim getirmiyor,Burak konusunda ben de kızıyorum hocaya ama Burak ta öyle bir adam ki dakika kaç olursa olsun maçı çevirebilecek hissini veriyor insana hoca da belki de buna kanıyordur,çok ta fazla bilemiyoruz işin iç yüzünü.,yoksa hocanın Burak'tan çekineceğini falan sanmıyorum
    M.Reşit Akçay hocanın hocalığı tartışılır ama Ünal hoca ile uzaktan yakından mukayese bile edilemez. Adam biz de ve Osmanlı'da 26 Avrupa maçında 17 galibiyet almış, Osmanlı gibi sıradan takımı lig 5. yapmış, Hem biz de hem de Osmanlı'da Avrupa ligi grubunu lider tamamlayıp gruptan çıkmış, Konya'da da Süper kupa kazanmış.

Ünal hoca napmış, Karabük'le 8'de 8 mağlubiyet ve ardından koca Trabzonspor ile mukavele...
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Rıza, ersun, m.reşit akçay, hami ve diğerlerinin ligteki yaptıklarına bakarsak elbetteki Ünal Hoca ile kıyaslanamaz. Ünal hocanın ligte bir başarısı yok. peki rıza, ersun, akçay, hami bu takımı çalıştırmadılar mı? hepsini kovarak göndermedik mi?

kimi alacağız başka. çok üst düzey bir hocaya verecek paran yok. bu şartlarda en iyisi Ünal hocaydı. takımda öyle kötü de oynamıyor. biz geçen seneler neler gördük.
      Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Kalite artıyor

Trabzonspor Antalya'da zorlu rakibi Antalyaspor karşısında galibiyeti yakalamak adına futbolun gerektirdiği kişilikli ve açık hatta atak futbolu tercih ederek sahaya yayıldı.
        Aynı şekilde ligin başarılı takımı olan Antalyaspor da kendine yakışan futbol tarzını oynamaya çalıstı. Her iki takım da galibiyeti düşünerek oynadıkları için ortaya futbol adına zevkli ve seyri güzel olan doyurucu bir futbol ortaya koydular.
        Özellikle ilk yarıda iki takımın denk oyun ortaya koymasına rağmen pozisyonlu atak ve golü düşünen bir ambians ile oynadılar. Zaten maçın ilk golleri de bu yarıda atılırken ikinci yarıda ilk yarının mücadeleci ve pozisyon bolluğu gözükmedi.
        Trabzonspor her geçen gün oyun ambiyansı ve tarzı daha da yükselmeye başladığını gördük.
        Demek ki takım oyununun sahaya yayılması ve bunun skora dönüşmesi için gerçekten biraz zamana ihtiyaç olduğu gerçeği sahada gözükmüştü.

Oyuncuların breysel performansları da yavaş yavaş yükseliyor. Bu bireysel düzelme zamanla takım oyununa da olumlu yansıyacaktır.
        Özellikle bu maçta Onur'un ortaya koyduğu güven verici tarz Trabzonspor için ayrı bir kazançtır.
        Fakat şunu ayrıca ifade etmek isterim; Trabzonspor gol yollarında ve son vuruşlarda daha dikkatli veya becerikli olması gerekirdi.
        Bu konuda epeyce bir çalışma ortaya konulması gereğini vurgulamak isterim. Çünkü Trabzon her şeye rağmen rakibine nazaran daha fazla pozisyon veya gole yakın olma durumlarını yakalmışsa da değerlendirme zafiyeti var.
        Sevindirici diğer bir nokta da elbette sağ bekte Zeki'nin her an bu takıma daha da faydalı olacağıdır.

.
        Necmi Perekli

Yorum

• alanya, göztepe, erzurum simdi de antalya maci...

gelde aglama arkadas !!
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Takimda biraz gerileme olsada herseye ragmen iyi yolda oldugumuzu düsünüyorum..2011 senesinden bu yana olusturulmus en positif takim..Ünal Karaman in hakkini yemek küstahliktir bence..Durum ortadayken adamin teknik direktörlügünü tartismak neyin aklidir yahu..

Eger üstüne koyarak devam edersek bu sene olmasada ilerki senelerde sampiyonluk kacinilmaz olur da üstüne koyulmasina izin verilmeyecek gibi..
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• yusuf yazıcı kanattan ortaya gelip top almaya başladığında takım 180 derece değişti..hocam bunu sende bizim gibi görüyorsun..çıkarsana forvetlerden birini al bi kanat oyuncusu daha maçı koparasın..koca sağ kanat bu sezon ilk defa forma giyen zeki ye kaldı..böyle anlayış olmaz olmamalı..

Yorum

• yenilgilerimizi tek forvetle oynadığımız maçlarda aldık.

Yorum

• Çift forvetle de 4 maçın 2'sini kazanabildin.. biri Paşa maçı ki zaten o maç sonrası çift forvette ısrar etmeye başladık diğeri de lig sonuncusu Akhisar'a karşı.. Sosa'nın frikiği,Burak'ın penaltısı falan derken maç koptu zaten.. Alanya ve Göztepe maçlarında yenilmemize rağmen rakibe göre çok daha iyiydik.. bir anda sistem değişikliği yapıldı.. Erzurum'a karşı kendi evinde deplasmanda ise Antalya'ya karşı hiç bir varlık gösteremedin.

Yorum

• göztepe maçının iyi olan bölümü çift forvetli bölüm. alanya maçı iyi diyoruz erzurum maçından bir farkı yok. aynı şekilde önde baskı yedik pozisyonlarımız hep zor vuruşlar. kanatlar yine kayıp.

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ligin en kötü hocası bizde de imparatorla Şenol ligin tozunu atıyor öyle mi? Hele bir de mra, rıza gibi yazılar okuyorum aman Allahım. Bu kadar katı kalpli ve vicdansız olmayı nasıl başarıyorsunuz? Tek derdiniz en başında bu hocayla olmaz dediğiniz için ben demiştimcilik yapmak mı?

Saçma sapan hezeyanlarınızı yazacağınıza eleştirilerinizi temellendiren 2 tane kafa açan analiz yazın da ne denli ordinaryüs olduğunuzu görelim. " Ünal hoca falan değil" den fazlası olmalı değil mi?
                      Öncelikle şunu belirteyim Ünal Hoca geldiğinde kimse eleştiri de bulunmadı. Kulübün bir efsanesi olarak hak tanınması doğruydu. Herkes de sever.Ünal hocayı. Karakterli,samimi bir adamdır.
                      Ama hoca teknik direktörlüğünde 1-2 maç dışında resmen sınıfta kaldı. Alanya maçı şansızlık diyebiliriz tamam. Göztepe maçında da bireysel hatalar nedeniyle yıkıldık, bu da tamam. Kaldı ki bu yenilgiler de kabul edilebilir değil.
                      Peki ya Erzurum ve Antalya maçları çok mu normal ? Ya sırf iki maçta da 89. dakika oyuncu değişikliği bile başlı başına sorgulanması gereken bir hareket. Zaten oynanan oyun,bozulan düzene hiç girmiyorum bile. Taktiksel olarak bir rezillik var ortada. Bu durumda bize kazanılan maçların anlık çoşkuyla tesadüfi kazanıldığını gösteriyor.

Yıllar sonra eline bir fırsat geçmiş rakiplerin adeta dökülüyor ve senin kadro potansiyelin onların üzerinde. Kazanacağın iki maçla hava o kadar farklı bir hal alabilirdi ki..Ama sorun şu ki kimse bunun farkında değil. Kaçan balığın ne kadar büyük olduğunu algılayamadılar.
                      Trabzonsporun çok daha önemli sorunları varmış,şampiyonluk hayalmiş. En büyük sorun burada zaten yönetimin ve teknik kadron inanmıyor ki..
                      Güzel kardeşim şu looserlığı üzerinden bi at ya. Rakip takımlara bi bak. Bu sezon şampiyon olamayacaksın da ne zaman şampiyon olacaksın ?

Tek tek rakipleri bi inceleyelim..

Galatasaray... Adamlar lige Eren Derdiyok ve Muğdatla girdi. Üstelik 3 kulvarda bu dar kadroyla idare edebilmek çok zor. Takılacakları o kadar belli ki.. Stoperleri desen kesinlikle senden üstün değil. Maicon denen bir bomba, ve müzmin sakat Serdar.
                      Evet ortasaha da kaliteliler..Fakat ordada sakatlıklar üst üste geldi. Ve resmen sana fırsat doğdu. Adamların en güçlü bölgesi bildiğin revire döndü. 3 kulvarda ilerlerken de bu durumu düzeltmesi çok zor. Dönüşlerde hep sıkıntı yaşayacaklar.

Beşiktaş... Onlarda lige Vagner Love ve Larinle girdi. Senin forvetlerinle kıyas bile kabul etmez. Ayrıca en önemli silahları geçen sene takımı taşıyan Taliscayı kaybettiler.. Ve gelen başarılarla birlikte gelen rehavet ayrıca yaşlanan kadro ile (Atiba,Pepe,Q7,Adriano,Love,GG) 2 kulvarda ilerlemesi çok zor. Ligin sonlarına doğru büyük çöküş yaşabilirler,tempoyu kaldıramayabilirler. Kaldı ki oynadıkları futbol ortada.

Şikebahçeyi saymıyorum artık,kaosun içindeler..

Gelelim en önemli rakibe Başakşehir..Sistem ve istikrarın takımı. Fakat en büyük eksiklikleri çoşku ve taraftar eksikliği.Bu yüzden son düzlükten çıkamıyorlar. Kaldı ki artık en önemli silahları olan Emre ve Adebayor yaş ve sakatlıktan dolayı kaldıramıyorlar,havlu attılar. Kadro kalitesi olarak da senden üstün değiller defans hariç.. Sen hangisini takıma alırsın soruyorum. Mahmut Tekdemir mi ? İrfan Can Kahveci mi ? Mossoro mu ? Bajic mi ? Kerim Frei mi ? Kesinlikle bizim futbolcularımız çok daha üstte.

Şimdi rakipler bu durumda iken kadrona bi bakalım...Forvetlerin Burak,Rodallega şuan her takımda as forvet olarak oynayabilecek 2 golcü. Ligin tartışmasız en iyi ikilisi.
                      Gelelim diğer etkene Sosa...Onun kadar teknik bir ortasaha bu ligde yok.Beşiktaşta yaptıkları ortada. Doğru organizyonda oynatırsan sadece kendi oynamaz takımı oynatır,maestro gibi yönetir. Kaldı ki bjk ortasahasının ondan sonra ki düşüşü ortada.
                      En önemli 2 etkene gelelim... Abdülkadir ve Yusuf.. Son yıllarda gelmiş en iyi yetenekleri..Onları kullanmak senin elinde. Misal Şenol Güneş ve Fatih Terim böyle bir ikiliye sahip olsa nasıl kullanırdılar herkes tahmin edebiliyordur..
                      Ayrıca elinde Pereira,Olcay,Onur,Kucka gibi tecrübeli lig seviyesinin üstünde futbolcular var.
                      Nwakaeme,Novak,Hosseini,Onazi,Amiri gibi performanslarını takım oyunu ile artırabileceğin tamamlayıcı oyuncuların var.

Bu durumda sen Antalya,Kasımpaşa ve Ankaragücü kadar puan toplayamıyorsan zaten birşey anlatmaya gerek yok.

Bu durumu elinin tersiyle itmek küçülmeyi kabul etmektir. Ne zaman şampiyon olacaksın kardeşim ? Bunu reddetmek ben zaten bir daha ben şampiyon olamayacağım,orta sıralarda takılan standart bir anadolu takıma dönüştüm demektir. Trabzonspor olduğunun farkına varıp,en iyisini hedeflersen başarı gelir. Ama küçük düşünürsen,zaten gelmez. Takıma Messiyi koy yine gelmez.
                      En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 29.10.2018, 15:08.
                      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Bu takım Sivas-Gs-Alanya maçlarında top oynadı.
                        Diğer maçların hiçbirinde doğru dürüst top oynamadık.

Başakşehir maçı Ünal hocanın bazı şeyleri deneyip olmadığını görünce vazgeçtiği için faydalı oldu.

Ama Alanya maçı sonrası Burak'a dönüş ve ardından kazanılan maçlar dahil tamamında sistemsiz ve kişisel becerilere muhtaç futbol geldi geri.

Orta saha baskısı yüzünden top çeviremez hale geldi takım. Erzurum Trabzon'da ezdi orta sahamızı.
                        Galatasaray'ın tam kadro yapamadığı şeyi Erzurum kıçı kırık kadrosu ile yaptı.

Son maçta Yusuf baktı olmuyor, bak kendi kendine kanadı bıraktı geçti ortaya adam.

Sonra bir nebze topladık orta sahayı ama bu sefer de Zeki kaldı sap gibi. Kanatlar işlemedi.

Yani çift forvetli hibçir maçta sivas-gs-alanya maçlarındaki takım oyununu bulamazsın.

Kaostan birileri kişisel becerileri ile birşey çıkaracak da sonuca gideceğiz.

Yorum

• Diğer takımlar iyiyken Trabzonspor kötü, Diğer takımlar kötüyken Trabzonspor ise daha da kötü!
                          Bunca sezondur bunca çaba bunca yeniden başlangıçlar bunca taraftar desteğine rağmen başarı gelmeliydi!
                          Hele bu sezon Trabzonspor un tekrar piyasaya çıkıp yıldızını tekrar eski günlerdeki gibi parlatması için muhteşem bir fırsattı ama
                          görüyoruz ki Bu iç güç Trabzonspor da bir türlü sağlanamıyor! Bu sezon sanki biraz hava değişikliği biraz daha kendine gelmiş bir takım düşüncesi bir ara oluştu bizde ama görülüyor ki aslında Trabzonspor da yine değişen bir şey yok sadece diğer takımlar çok kötü!
                          İnşallah şu maç böyle saçmasapan istikrarsız ne yaptığı belli olmayan takım hastalığının sonu olur!
                          Her zamanki gibi yine Trabzonspor taraftarı çok büyük ve takımı ayakta tutan sadece ve sadece taraftar!
                          ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

• konu disi ancak Tottenham buaksam M.City ile ligde mücadele edecek ve Carsamba günü ise WestHam ile kupada.
                            Bizim ülke futbolu bitmis, adamlar arada bir gün ile yine mac yapiyorlar.
                            İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                            BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk olarak inadınaünalhoca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İnadına birşey olmaz eyvallah burdan yazınca oluyor tabii...
                              Mra'nın Tavşanlı Linyitspordaki başarısından başka ne var?bize oynattığı ''compact'' futbol lütfen eksik kalsın...
                              Siz diyorsunuz ki;Ünal'ın başarılı bir kariyeri yok bizim takımı kaldıramıyor buna da eyvallah ,peki bize kim gelir kariyeri olan,başarıdan başarıya koşmuş olan?
                              Sanki bütün iyi hocalar bize gelmek için can atıyor da yönetim getirmiyor,Burak konusunda ben de kızıyorum hocaya ama Burak ta öyle bir adam ki dakika kaç olursa olsun maçı çevirebilecek hissini veriyor insana hoca da belki de buna kanıyordur,çok ta fazla bilemiyoruz işin iç yüzünü.,yoksa hocanın Burak'tan çekineceğini falan sanmıyorum
                              [MENTION=20716]Fatih Öztürk[/MENTION],gerekli cevabı yazmış araya bir de 1461 ile başardıklarını ve futbolcu olarak kazandırdıklarını katarsak Mustafa Reşit Akçay ile Ünal Karaman'ı kıyas edilememeyeceğini herkes kabul eder.

Burada Ünal Karaman'a haksızlık yapmıyorum,ortada var olan bir durumdan bahsediyoruz.Hangi bilgi,birikim ve başarı ile Trabzonspor gibi bir takıma Hocalık yapacağına inandı?
                              Bu tam bir cahil cesareti,41 yaşında Fatih Tekke'nin bile Ünal Karaman'dan daha mantıklı bir tercih olacağını söylemek durumundayız.
                              Çünkü en azından bu işte yeni ve futbolcularla iyi iletişim kurabilir diye 'kendi içinde tutarlı' bir açıklaması olurdu.
                              Ha yanlış anlaşılmasın Fatih Tekke'den TD falan olmaz,tıpkı Hami,Ünal,Tolunay gibi,orta karar bir şeyler olur.
                              Şota'ya haksızlık oldu bunu kabul ediyorum,başarabilirdi ama çok yanlış bir ortam,berbat bir kadro ve İHO gerçeği ile bu kadar olur.

ŞG bile bizde ilk çalışmaya başladığında 36 yaşındaydı,sonra 4 defa gitti geldi.Başka takımlarda küme düşürdü,batırdı bir şeyler denedi ve bugün bu seviyede.
                              Ünal Karaman bunları yapmadı ama 150 bin TL'ye evet dediği için kabul edildiyse ben de o zaman soruyorum neden Osman Özköylü değil?

Futbolculuksa ikisi de 10 yıl Trabzonspor forması giydi,paraysa Osman Özköylü de 100 bin TL'ye bile çalışır.
                              Deneyimse Ünal Karaman'ı 10'a katlar,başarı ise daha başarılı,adamın ne oynatmaya çalıştığını onu takip eden herkes bilir.
                              Ünal Karaman ne oynatır,futbol felsefesi nedir bilen yok.

Bu işler inadına ile olsa ben de yazarım İnadınaOsmanÖzköylü yazayım?
                              • Memento mori

Yorum

• 10 dakika oynadık. 80 dakika idare ettik. 20-25 dk oynasaydık kazanabilirdik bence.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X