Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 10. Hafta | Antalyaspor 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Su takimi sampiyon yapacak bir Hoca geldi ama ADAMi zilzurna takip yolladiniz..o takimi sabote hain dün sahadaydi, saka gibi!!!

Ersun, Riza ve simdi Ünal eeee, taraftara bu Hocalar yakistigi icin einen devam
    Kimmis bunlar?

Yorum

• İlk olarak KARAGOZLUM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aynen katiliyorum renkdas
      maalesef unal ile cope gitmis bir sezon
      cok buyuk firsatdi
      unal ile bu is olmayacak
      mra bile olsaydi bence en az 6 puan
      fazlamiz vardi su an
      unal korkak ve taktik anlayisi cok kotu
      futbolculari motive edemiyir
      otorite degil
      Hayat o kadar acımasız ki bazen,Muharrem Usta ve Mustafa Reşit Akçay ikilisi ve bu kadro birleşimi bizi çok farklı noktalara taşıyabilirdi,yazık oldu.
      • Memento mori

Yorum

• Penaltı konuşulup duruyor ama nerede penaltı var anlamadım, adamın ayağı Burak'ın sol ayağına dokunuyor, Burak kurşun yemiş gibi atıyor kendini yere. Bence karar doğru.

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ünal hoca ısrarla diyor ki benden birşey beklemeyin arkadaşlar..Benim kapasitem bu kadar.
          İdda ediyorum bizim futbolculara gs forması giydir bu takımı Terim yönetsin şuan açık ara liderdi.
          Tam tersi gs futbolcularına bizim formayı giydir Ünal hoca yönetsin 15 puan dahi alamazdı.

Bu arada hoca zaten gayet memnun futboldan.75e kadar oyuncu bile değiştirmedi.

https://twitter.com/futbolarena/stat...502983680?s=21
          Bu tamamen tecrübesizlikten kaynaklanıyor,ben güzel futbol oynattım ile bu işler yürümez,ekonomik durumlar ortada,bence şu an ilk defa rakiplerden daha iyi bir kadro ile yarıştayız.

Bu söylediklerini üzülerek dinledim,çünkü bir yerlerde bu duygularını tatmin etmiş olsaydı en azından taraftar ve baskısı olan bir yerlerde bu işin altından kalkabilidiğini gösterseydi bu tarz bir konuşma olmazdı.

Taraftarın motivasyon amaçlı Adana Demirspor döneminden kalan Olacağız da lafı sonrası bir maç bile kazanmadan,o baskı altında şampiyonluğu kaybetmiş bir Ünal Karaman var ve diğer tarafta da bence ligde ilk defa şampiyonluğa gidecek her hattı ile rakiplerinden üstün bir kadro.

Ahmet Ağaoğlu nasıl bir fırsatı teptiğinin farkında bile değil,o ilkel egosu ile ona bu kadroyu bırakan Muharrem Usta ile uğraşmaktan olan biteni fark edemez halde.
          • Memento mori

Yorum

• Rodellega yüzünden maç gitti. 1-1 den sonraki golü atacaksın kardeşim senin işin bu !!
            McLas was Here

Yorum

• Ligin en kötü hocası bizde de imparatorla Şenol ligin tozunu atıyor öyle mi? Hele bir de mra, rıza gibi yazılar okuyorum aman Allahım. Bu kadar katı kalpli ve vicdansız olmayı nasıl başarıyorsunuz? Tek derdiniz en başında bu hocayla olmaz dediğiniz için ben demiştimcilik yapmak mı?

Saçma sapan hezeyanlarınızı yazacağınıza eleştirilerinizi temellendiren 2 tane kafa açan analiz yazın da ne denli ordinaryüs olduğunuzu görelim. " Ünal hoca falan değil" den fazlası olmalı değil mi?
              En son El Cordobes tarafından düzenlendi; 28.10.2018, 19:56.
              There is no spoon...

Yorum

• Ünal Karaman'ın Hoca olduğunu iddia edenler,hangi sistem ve oyun kurgusu ile oynadığımızı,her hafta değişen kadro, radikal kararlar ile ne yapmaya çalıştığını,bugüne kadar hangi oyun felsefesi ile neler başardığını açıklasınlar.7

Kaldı ki rakiplerin hepsi hafta içinde Avrupa kupası maçı oynuyorlar.Belli bir düşüş kabul edilebilir,çünkü hepsinde kadro zaafiyeti var.

Bu sezonki gibi bir fırsat bir daha gelmeyebilir,bırakın duygusal takılmayı,sahaya bakın.
                En son sasone tarafından düzenlendi; 28.10.2018, 20:01.
                • Memento mori

Yorum

• Bak tekrar ediyorum: Ünal'ın iyi oynadık dediği Antalyaspor maçı...
                  Antalyaspor bizim maça kadar oynadığı maçların toplamında %38 topla oynamış.
                  Aynı takıma karşı %50-%50 oynamışsın.
                  Yani ligin topu en çok rakibe veren takımına karşı topa hakim olamamışız.
                  Neye göre iyi oynadık?
                  Sonuç yok.
                  Tamam sonuç beklemiyoruz... Oyun var mı?

Çift forvet denemeye başladığından beri takım oyunu gitti, kişisel beceriler bekliyoruz.
                  Bunu göremeyecek kadar acizse, tek forvet Hugo varken oynanan futbol ve takım bütünlüğü ortada iken, tüm ucube oyunlara rağmen, son 5 maçlık tüm rezalet rağmen hala aynı şeyi deneyen kafadan ne bekliyelim.

Ya Burak esir almış bunları , ya kafaları basmıyor.
                  Ne farkediyor?
                  Hiç.

Yusuf'tan kanat olmuyor. Keşke olsa. Olmuyor. Kaç kere daha küfür yesin uşak?
                  Bu adam Hugo nun arkasında oynadı, iyi de oynadı. Zorunuz ne arkadaş?
                  En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 28.10.2018, 21:31.

Yorum

• İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Penaltı konuşulup duruyor ama nerede penaltı var anlamadım, adamın ayağı Burak'ın sol ayağına dokunuyor, Burak kurşun yemiş gibi atıyor kendini yere. Bence karar doğru.
                    Aynen. Futbolu kız lisesi oyununa çevirdiler.

Yorum

• Bu hafta da fırsatlar kaçtı, sağlık olsun.

(UEFA)

Yorum

• istanbul takımlarının bu kadar kötü olduğu hepsinin rezalet futbolunun yanı sıra sürekli puanlar kaybettiği, bizim açımızdan ise şampiyonluğun çok kolay olabileceği bu sezonu 20 sene bir buluruz..
                        ama maalesef o ruh yok..
                        En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 28.10.2018, 21:26.
                        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Sezon sonunda başımızı taşlara vuracağız
                          TRABZONSPOR
                          iyi ki varsın Eren Bülbül...
                          İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Size yazıklar olsun,insanoğlunun nankör olduğunu biliyordum da bu kadar olacağını tahmin etmemiştim.Ne kadar da çabuk unutuldu geçen seneki rezil hallerimiz,kendi sahamızdan çıkamadan,90 dakika boyunca şut atamadan bitirdiğimiz maçlar,bu sene en azından sahada bir mücadele oynamaya çalışan bir futbolcular grubu var .Elbette eleştiri de olur da Rızayı,mra'yı ve de Usta'yı yere göğe koyamayıp övgüler düzmek nedir?İnsanda vicdan olacak vicdan o olmayınca böyle rezillikleri burda okumak zorunda kalıyoruz.

İstiyoruz ki takım her maçı alsın sanki karşımızdakiler bütün hafta boyunca yatıp Trabzonspora nasıl veriririz maçı diye düşünüyorlar,gördük işte dün akşam çalınan 2 puanımızı ve rakiplerin bu akşam uğradıkları hezimeti,herşey bitmiş gibi ortalığı yakıp yıkmanın ,hoca aramanın hatta ve hatta Ünal gibi hepimizden daha fazla çabalayan ve de karşılığını alamayınca üzülen birine bu laflar reva mı?Elbette onun da formsuz olduğu dönemler olabilir olacaktır hala geçen seneyle aradaki farkı göremiyor musunuz?Sanki Ünal gitse Pep gelecek ya da Mourinho ulan yine Rıza gibileri ya da bir başka vasıfsız gelecek,neyin derdindesiniz.

Kaldı ki oyuncu bazında değişen birşey de yok geçen seneki aynı oyuncular yanlarına birkaç tane alındıkları zaman kimsenin beğenmediği sırf İranlı oldukları için burun kıvrılan ve toplam maliyetleri bir Sosa kadar etmeyen futbolcularla dönem dönem ligin en göze hoş gelen futbolunu da oynadık,tekrar oynarız da ama bu taraftardan bi halt olmaz.
                            En son inadınaünalhoca tarafından düzenlendi; 28.10.2018, 23:21.

Yorum

• İlk olarak inadınaünalhoca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Size yazıklar olsun,insanoğlunun nankör olduğunu biliyordum da bu kadar olacağını tahmin etmemiştim.Ne kadar da çabuk unutuldu geçen seneki rezil hallerimiz,kendi sahamızdan çıkamadan,90 dakika boyunca şut atamadan bitirdiğimiz maçlar,bu sene en azından sahada bir mücadele oynamaya çalışan bir futbolcular grubu var .Elbette eleştiri de olur da Rızayı,mra'yı ve de Usta'yı yere göğe koyamayıp övgüler düzmek nedir?İnsanda vicdan olacak vicdan o olmayınca böyle rezillikleri burda okumak zorunda kalıyoruz.

İstiyoruz ki takım her maçı alsın sanki karşımızdakiler bütün hafta boyunca yatıp Trabzonspora nasıl veriririz maçı diye düşünüyorlar,gördük işte dün akşam çalınan 2 puanımızı ve rakiplerin bu akşam uğradıkları hezimeti,herşey bitmiş gibi ortalığı yakıp yıkmanın ,hoca aramanın hatta ve hatta Ünal gibi hepimizden daha fazla çabalayan ve de karşılığını alamayınca üzülen birine bu laflar reva mı?Elbette onun da formsuz olduğu dönemler olabilir olacaktır hala geçen seneyle aradaki farkı göremiyor musunuz?Sanki Ünal gitse Pep gelecek ya da Mourinho ulan yine Rıza gibileri ya da bir başka vasıfsız gelecek,neyin derdindesiniz.
                              Bir kere inadına bir şey olmaz.
                              Mustafa Reşit Akçay ile Ünal Karaman'ı kıyas etmen bile bu futbol olayından ne kadar uzak olduğunun bir göstergesi.
                              Ünal Karaman'ın TD olarak kaç maça birinci adam olarak çıktığını yazabilir misin?
                              Kaç futbol takımını kurup,sezona hazırlayıp ve sonunda bir sezonu bitirip,onunla başarılı olmuş?
                              Bak hangi ligden olursa olsun.

Rıza Çalımbay TD değildir ama onun takımları çok daha diri olur,bizim oyun olarak bir doğrumuz yok,Burak Yılmaz kadroya alınmadığı için futbolcular Ersun Yanal zamanından hafızalarında kalan küçük üçgenlerle rakibi yenebildiklerini hatırladılar ve Burak gelince yine bitti olay.

TD olmak tesadüfi bir olay değildir,emek,birikim ve zeka ister.
                              • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir kere inadına bir şey olmaz.
                                Mustafa Reşit Akçay ile Ünal Karaman'ı kıyas etmen bile bu futbol olayından ne kadar uzak olduğunun bir göstergesi.
                                Ünal Karaman'ın TD olarak kaç maça birinci adam olarak çıktığını yazabilir misin?
                                Kaç futbol takımını kurup,sezona hazırlayıp ve sonunda bir sezonu bitirip,onunla başarılı olmuş?
                                Bak hangi ligden olursa olsun.

Rıza Çalımbay TD değildir ama onun takımları çok daha diri olur,bizim oyun olarak bir doğrumuz yok,Burak Yılmaz kadroya alınmadığı için futbolcular Ersun Yanal zamanından hafızalarında kalan küçük üçgenlerle rakibi yenebildiklerini hatırladılar ve Burak gelince yine bitti olay.

TD olmak tesadüfi bir olay değildir,emek,birikim ve zeka ister.
                                İnadına birşey olmaz eyvallah burdan yazınca oluyor tabii...
                                Mra'nın Tavşanlı Linyitspordaki başarısından başka ne var?bize oynattığı ''compact'' futbol lütfen eksik kalsın...
                                Siz diyorsunuz ki;Ünal'ın başarılı bir kariyeri yok bizim takımı kaldıramıyor buna da eyvallah ,peki bize kim gelir kariyeri olan,başarıdan başarıya koşmuş olan?
                                Sanki bütün iyi hocalar bize gelmek için can atıyor da yönetim getirmiyor,Burak konusunda ben de kızıyorum hocaya ama Burak ta öyle bir adam ki dakika kaç olursa olsun maçı çevirebilecek hissini veriyor insana hoca da belki de buna kanıyordur,çok ta fazla bilemiyoruz işin iç yüzünü.,yoksa hocanın Burak'tan çekineceğini falan sanmıyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X