İlk olarak signal tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 10. Hafta | Antalyaspor 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Saldiriya gecmek mi ?bence senin amacin tipki usta olayinda oldugu gibi sivri yorumlar yaparak dikkat toplamak baska birsey degil hakikaten su pozisyona tarafli tarafsiz yuzde 99 penalti derken tipki usta olayinda oldugu gibi yuzde 1 lik kesim icinde kalmak hosuna gidiyor sanirim daha once de soyledigim gibi sorununun ciddi oldugunu dusunuyorum Allah yardimcin olsun..İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanırım Usta ile ilgili konularda sizin canınızı sıkan yorumlar yaptık ki şimdi buradan saldırıya geçmişsiniz,Burak orada iyi niyetli değil,o temasla da düşmez,bas Salih'in ayağına topu zaten önüne almışsın,vur at.
Bugüne kadar ki sahtekarca yere atmalarının bir karşılığı olur,insanların aklında ve tabi hakemlerin aklında kendini kolayca yere atan bir futbolcu olmanın bedelini ödüyor.
Hepsi bu.
Ben yine söylüyorum bu tarz basit temaslarda yere düşen adam gitsin bale yapsın.
Futbol bu.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Golden once sosanin yaptigi amatorlugu bal liginde yapan adam kesik yer hali sahada boyle acemice calim yenmez atlanmaz topun onune yarardan cok zarari var takima bu kacinci lakayit hareketi ben sayisini unuttum..İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk golün pierosunu gösterdiler. golden önce sosa önde baskı yapıyor, bir sağa bir sola koşturuyor, o zaman takım olarak öne çıkacaksın, sonra top kaleciye geliyor, kaleci rahatça sol tarafa veriyor topu, olcay bassam mı basmasam mı derken baskı eriyor, takımın gardı düşüyor sonra gol yiyoruz. böyle atak karşılanmaz. herkes kafasına göre hareket ediyor.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Sosa'nın niyeti savunma yapmak değil kiİlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGolden once sosanin yaptigi amatorlugu bal liginde yapan adam kesik yer hali sahada boyle acemice calim yenmez atlanmaz topun onune yarardan cok zarari var takima bu kacinci lakayit hareketi ben sayisini unuttum..
Savunma yapıyor gibi gözükmek
Yorum
-
Puan sıralamasında gözümüzü yukarı diktik ancak fener bugün kazanırsa puan farkımız 3 olacak.dayanamadığım şey bu.bu kadar mıyız.? Fikstürdeki en zor haftalara girilirken Alttakiler yakaladı bizi. Aslında takıma biçtiğimiz hava kendi algımız.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
top hakeme çarpip gol de olabilir. Yan hakeme çarptiği pek gorulmediği için farkli geldi ama orta hakeme çarptiğinda nasil devam ediyorsa oyun ayni şekilde karar verildi. Doğru karar yani.İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim aklım hakeme çarpıp kornere giden topa takıldı. Orada top hakem atışı ile devam etse daha doğru değil mi ? O kornerden gol yemedik diye hiç söz edilmiyor pozisyondan.
Yorum
-
Alanya maçı kaza dedik,olur öyle şeyler.İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePuan sıralamasında gözümüzü yukarı diktik ancak fener bugün kazanırsa puan farkımız 3 olacak.dayanamadığım şey bu.bu kadar mıyız.? Fikstürdeki en zor haftalara girilirken Alttakiler yakaladı bizi. Aslında takıma biçtiğimiz hava kendi algımız.
Hadi Göztepe maçını da bireysel futbolcu hataları ile kaybettik.
Peki ya Erzurum ve Antalya maçları ? Hiçbir bahanesi olamaz bu maçların ve yüzde 100 Ünal hocanın hataları.
Ve şaka gibi dün hoca çıkıyor oynanan pozitif futboldan memnunum,futbolun doğrularını yaptık diyor.
Taktiksel olarak zaten yetersiz bir hoca ama oyuna müdahalede de bu kadar kötü olması insanı çileden çıkartıyor.Göz göre göre 75 beklendi ya. Ve 2 haftadır berabere giden maçlarda 90. Dakika oyuna adam alıyor.Bunun mantıklı bir açıklaması olamaz.
Bu durum kazanılan maçların tesadüfi ve bireysel yeteneklerle kazanıldığı ortaya çıkıyor.
Zaten dediğim gibi hoca gayet memnun,yönetim de öyle bence.Biz boşuna debeleniyoruz.
Cidden rakiplerin durumu,kadrodaki eksikleri belliyken bu sezona yazık oluyor...
Üstelik hocayla Yazıcı ve Abdüş de geri gidiyor.Doğru yönetemiyor çünkü.
Bizim kadro Şenol Güneş ve ya Terimin elinde olsa liderdi.En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 28.10.2018, 11:20.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
21 Ekim yani iki maç önce transfer formuna bu şampiyonluk özgüveni nereden geliyor diye yazmıştım, hani bir çoğunuzun “ o sene bu sene” “Olacağızda” diye şampiyonluk hayalleri kurduğum dönem.
Sadece Trabzonsporlular değil ülke olarak problemimiz şu, maalesef hep duygularımız aklımızın, mantığımızın önüne geçiyor.
Onazi&Sosa gibi defansif anlamda ligib en yumuşak, en geçirgen orta sahasına sahibiz.
Kanat oyuncularımız çok verimsiz ve çok formsuz .
Stoperlerimiz vasat.
Teknik firdktörümüz çok iyi bir insan , efsane bir futbolcumuzdu ama maalesef kötü ve oldukça tecrübesiz bir teknik direktör.
Ve bu şartlarda bile camia şampiyon olabileceğine inanacak kadar gerçeklikten uzak.
Sezon başında da söyledim bu kadro ve bu teknik direktör ile beşinciliğin üzerindeki her derece, çok büyük başarıdır.
Yorum
-
Doğru diyosun eskilerde o şekilde atılmış bir gol vardı.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületop hakeme çarpip gol de olabilir. Yan hakeme çarptiği pek gorulmediği için farkli geldi ama orta hakeme çarptiğinda nasil devam ediyorsa oyun ayni şekilde karar verildi. Doğru karar yani.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Forum ve sosyal medya da gözlemlediğim kadarıyla taraftarın en az % 70'i Ünal hocayı istemiyor. Oyunu okumak yok, gidişata göre varyasyon yok, hamle zamanlamaları geç. Kenar yönetiminin taşıması gerektiği ana vasıfların hiçbiri yok. Yönetim bunları tabi ki bizim kadar net olarak görüyor fakat bilindiği üzere hoca değişikliğinin mali boyutu da göz önünde bulunduruluyor. Son bir kaç sene içinde yakaladığı puan ortalaması 1 bile olmayan hocaya idealleri ve hedefleri olan koca Trabzonspor'u emanet etmek yönetimin bence geldiğinden beri tek fiyaskosudur.İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım 2 maç kazanıyor herkes Ünal Hoca'cı oluyor.
Takım 2 maç kötü gidiyor, Ünal Hoca bu işi bilmiyor oluyor, herkes hocaya karşı oluyor.
Arası yok ama bu işin. Ya çok kötü, ya çok iyi.
Yani tamam hocanın yanlışları yok mu, var elbet. Ama doğruları da var.
Her yıl 3 tane hoca değiştirmektense, 3 yıl boyunca Ünal Hoca'ya destek olabilsek, aslında çok şeyler değişebilir.
Umarım yönetim taraftarı karşısına alma konusunda Zeki için gösterdiği gereksiz ısrarı, Ünal Hoca için haklı olarak gösterebilir.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
10 maçta 15 puan şampiyon olacağız ha gayret az kaldıİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum