Başakşehir yürüdü gidiyor 1-0,1-0 gidiyor başakşehir maç kazanmayı biliyor iyi paslasıyor futbol oynuyor ünal 5 maç başakşehir izletseler belki 2.ligde bir kariyer yapabilir o kadar uzak hocalığa.Ben ümidimi kaybettim bizim neslin şampiyonluk kupası göreceğine ihtimal vermiyorum.Ha bir arap bir rus alırsa takımı öyle bir ihtimal doğar o zaman umitlenebilirim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 10. Hafta | Antalyaspor 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bu hoca ve bu mantelitede oyuncularla sezonu 47-49 puan aralığında tamamlayacağımizı düşünüyorum genellikle yanılmam.İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle70-72 puanla şampiyon olunacağını düşünürsek
şuanda 15 puanımız var
60 puan daha lazım
20 galibiyete bu iş tamam
gece gece delirmeceler...Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Yıllar sonra bir kanat bulduk dedik hevesimiz kursağımızda kaldı
Sağlam bir kanat oyuncumuz olsa şu son iki maçı alırdık.
Kanat bindirmelerimiz sıfır iki haftadır, kaçan 4 puanımız var.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
ilk golün pierosunu gösterdiler. golden önce sosa önde baskı yapıyor, bir sağa bir sola koşturuyor, o zaman takım olarak öne çıkacaksın, sonra top kaleciye geliyor, kaleci rahatça sol tarafa veriyor topu, olcay bassam mı basmasam mı derken baskı eriyor, takımın gardı düşüyor sonra gol yiyoruz. böyle atak karşılanmaz. herkes kafasına göre hareket ediyor.
Yorum
-
Burak, Abdülkadir ve Yusuf inşallah satılır. Bunları kaybetmeyeceğiz diye saçma sapan kadrolarla çıkıyoruz.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Harfi harfine katiliyoruy elde kötü oyuncular yok bunları doğru yönetemeyen hocadir. Bize ne zaman cin gibi kurt gibi bir hoca gelecek bilemiyorum . Aklım almiyor herşeyi geçtim rakip ortasahayı rahat geçiyor görüyorsun ama 60 dakika mudahale etmiyorsun olacak iş değil bunlarıda görmeyeceksen o sorumluluğu almayacaksın. Ayrica unal hoca oyuncualrin özellikleri nede vakıf değil yusuf ve Abdulkadir kanat değil hadi burak neyse de rode kanat forvet değil. Say say bitmez zeki bizim takimin seviyesinde değil. Ne desek boş mactab sonra aciklama yapmış Ünal hoca oyuncularimdan memnunum diye sözde oyuncusunu koruyor bu korumak değil Ünal hocam tam aksine gelismelerine engel olmak . Neyse ya 3 yasindaki kızıma bağırdım bunlarin yuzundeny değmez vallahi değmez.İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımın ortalama sahaya yayılış tablosuna baktığımızda sürekli merkezde top oynadığımız görülüyor..Bunu maç oynanırken biz zaten görüyoruz fakat Ünal ne maç oynanırken ne idmanda görüyor..Hadi ikisinde de görmedin maç sonlarında istatistik kağıdına bakmıyor musun be kardeşim..
1-Vahid - Sol iç oynamış
2-Olcay - Sol iç oynamış
3-Yusuf - Sağ iç ve merkez oynamış
4-Abdulkadir - Sağ iç oynamış
Kanatlara yerleştirdiğin bütün adamlar merkeze kayıyor maç içinde..Ne kale çizgisine inmek var ne taç çizgisinde top alıp rakip oyuncular arasındaki mesafeyi açmak var ne beklerle ikiye bir yapmak var ne çizgiye inip orta kesmek var...Bu oyuncular orijinal kanat adamları olmayabilir sen hocaysan çalıştıracaksın kafalarına vura vura...Pereira haricinde kanada hareketlilik getiren oyuncu performansı göremiyoruz...Ezbere tahtaya sen kanatta oynayacaksın yazarak olmaz bu işler..Bu işin özverisi aşısı çalışması var...Her maçta kanat adamlarını oraya buraya yazıp oyuncuların kafasını karıştıran oyuncuya hiçbir şey vermeyen bir hocamız var...
Kanat vurgusunu öncelik olarak yazmamın sebebi modern futbolda rakip savunmayı elekten geçirmenin birinci yolu kanatlardır rakip savunmanın dengesini en kolay şekilde bozacak silahtır kanat oyunu..Modern futbolda sırf kanat oyuncuları orta kesecek çizgiye inecek diye bir şey de yoktur total olarak bütün takım oyuncuları gerektiğinde stoperler dahi önde oynarken pozisyon gereği kanada açılıp orta keserler...Bayern buna örnek bir takımdır...
Oyunu merkezde oynayarak elimizdeki merkez adamlarını kalabalığın içine hapsediyoruz...
Kanat oyununu çalıştırdığın zaman merkezdeki iki adamın Sosa Kucka Onazi de önünü görecek boşluğu bulacak ceza sahasına dalabilecekler...Merkezdeki kaos futbolundan kurtulmuş olacağız...
Kurt bir hocanın elinde bu takım zirveye oynardı şu Erzurum'u Antalya'yı farklı geçerdik emin olun...Çok yazık oluyor bu takıma ne kadro istikrarı ne oyun istikrarı yakalanıyor her hafta deneyerek her şey heba ediliyor...
Sadece bordo mavi .bu sene SAMPİYONUZ.
Yorum
-
Zor olunca bizim elemanlar daha iyi hazırlanıyor maça. Kolay dediğimiz hiçbir maçı kazanamadılar.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Maç içinde yazdık. Maç sonu güzel özetlemişsin. Ünal Karaman sahaya çıkardığı kadroda oyunculara demiyor mu sen şu bölgede oynayacaksın diye anlamıyorum. Yusuf'u sağ çizgide maç içinde ofansta hiç görmedim, Burak'ı daha çok gördüm. Savunmada ise 1-2 defa gördüm. Tam bir komedi. Bu arkadaşlara siz kafanıza göre oynayamazsınız bölgeni terketmeyeceksin denmiyor heralde. Ben orda oynayamam de oynama arkadaş adam seni sağ açık'a yazıyor sen 10 numara mevkisinde oynuyorsun.İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımın ortalama sahaya yayılış tablosuna baktığımızda sürekli merkezde top oynadığımız görülüyor..Bunu maç oynanırken biz zaten görüyoruz fakat Ünal ne maç oynanırken ne idmanda görüyor..Hadi ikisinde de görmedin maç sonlarında istatistik kağıdına bakmıyor musun be kardeşim..
1-Vahid - Sol iç oynamış
2-Olcay - Sol iç oynamış
3-Yusuf - Sağ iç ve merkez oynamış
4-Abdulkadir - Sağ iç oynamış
Kanatlara yerleştirdiğin bütün adamlar merkeze kayıyor maç içinde..Ne kale çizgisine inmek var ne taç çizgisinde top alıp rakip oyuncular arasındaki mesafeyi açmak var ne beklerle ikiye bir yapmak var ne çizgiye inip orta kesmek var...Bu oyuncular orijinal kanat adamları olmayabilir sen hocaysan çalıştıracaksın kafalarına vura vura...Pereira haricinde kanada hareketlilik getiren oyuncu performansı göremiyoruz...Ezbere tahtaya sen kanatta oynayacaksın yazarak olmaz bu işler..Bu işin özverisi aşısı çalışması var...Her maçta kanat adamlarını oraya buraya yazıp oyuncuların kafasını karıştıran oyuncuya hiçbir şey vermeyen bir hocamız var...
Kanat vurgusunu öncelik olarak yazmamın sebebi modern futbolda rakip savunmayı elekten geçirmenin birinci yolu kanatlardır rakip savunmanın dengesini en kolay şekilde bozacak silahtır kanat oyunu..Modern futbolda sırf kanat oyuncuları orta kesecek çizgiye inecek diye bir şey de yoktur total olarak bütün takım oyuncuları gerektiğinde stoperler dahi önde oynarken pozisyon gereği kanada açılıp orta keserler...Bayern buna örnek bir takımdır...
Oyunu merkezde oynayarak elimizdeki merkez adamlarını kalabalığın içine hapsediyoruz...
Kanat oyununu çalıştırdığın zaman merkezdeki iki adamın Sosa Kucka Onazi de önünü görecek boşluğu bulacak ceza sahasına dalabilecekler...Merkezdeki kaos futbolundan kurtulmuş olacağız...
Kurt bir hocanın elinde bu takım zirveye oynardı şu Erzurum'u Antalya'yı farklı geçerdik emin olun...Çok yazık oluyor bu takıma ne kadro istikrarı ne oyun istikrarı yakalanıyor her hafta deneyerek her şey heba ediliyor...Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Iyi oynamisiz kotu oynamisizi gecinde resmen bugun ve ankaragucu macindaki hakemler toplam 4 puanimizi yediler. Bu 4 puani ilave ettiginizde puan cetvelindeki yerimiz ne olurdu diye bakincada cildirmamak elde degil. O kadar ofkeliyimki kelimeler kifayetsiz kaliyorEn son TS61_NL tarafından düzenlendi; 28.10.2018, 02:09.Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....
Yorum
-
Ünal hoca ısrarla diyor ki benden birşey beklemeyin arkadaşlar..Benim kapasitem bu kadar.
İdda ediyorum bizim futbolculara gs forması giydir bu takımı Terim yönetsin şuan açık ara liderdi.
Tam tersi gs futbolcularına bizim formayı giydir Ünal hoca yönetsin 15 puan dahi alamazdı.
Bu arada hoca zaten gayet memnun futboldan.75e kadar oyuncu bile değiştirmedi.
En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 28.10.2018, 10:06.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
Kağıt üzerinde zor görülen bir maçtı ve beklendiği gibi de zor geçti.
İlk 10-15 dk rakip üstün görünse de maçın büyük bölümünde üstün taraf olan bizdik yani iki puanı kaçıran taraf biz olduk.
Klâsik hastalığımız olan tarzda bir gol yedik.6 ve 8 nolu oyuncuların eksikliği ile ilgili bir goldü.Özellikle sosa nın golde payı büyük,Trabzonsporun oyuncusu bu kadar kolay çalım yemeyecek hadi yedi diyelim hemen peşinden ikinci hamleyi yapacak eğer yapmazsan rakip oyuncu rahatça ölçer biçer ve golü yazar sonrada iki gol bulmak için uğraş verip durursun.Genel olarak sosa nın isteğinden memnunum ama defalarca söyledik Trabzonspor hedefe gitmek istiyorsa daha diri oyunculara ihtiyacı var.
Gelelim bir başka iyi oynayan ama yine eleştirmem gereken bir isme o isimde Hugo rodellaga oyuna katkı anlamda pozitif bir gelişim göstersede büyük kulubü taşıyacak bir golcü olmadığını da gösteriyor.Geçen ki maçta 3-4 kafa şutundan birini gole çevirmeliydi.Bu maçta da direğe çarpan topu rahatça gol yapabilirdi.Kendisini kahraman yapacak fırsatlar bulsa da bunu başaramadı son iki maçta atacağı birer gol bizim hanemize artı 4 puan olarak yazılacaktı.15+4 nerde olurduk siz hesaplayın.
Defans kurgusundan bahsedersek zeki birkaç kez arkasına adam kaçırarak,birkaç kezde ofsayt çizgisini bozarak bizi biraz zorlasa da defans hattı genel olarak iyidi.Özellikle Onurun istikrarlı iyi giden performansı sevindirici.
Burak bu maç istekli bir görüntü verdi.Pozisyona girmekte zorlansa da kalitesiyle bi şekilde skoru değiştirecek işler yapmayı başardı.Bir tanesinin ödülünü alsa da ikincisinde hakeme takıldı.Bu durumda hafta başında hakeme yönelik algı operasyonu yapan antalyasporun payı büyük idi.İkinci penaltıyı vermeye gücü yetmedi.
Şuan görünen en büyük problemimiz açıklardan katkı alamıyoruz o mevkilerde oynayanlar orjinal açık olmadığı için verimleri de düşük oluyor rakibin dengesini bozmakta zorlanıyoruz bu sebeble.
İleriye dönük birkaç cümle ile yazımı bitirirmem gerekirse iyi yaptığımız şeyler var ama hiçbir konuda yeterli değiliz.Ünal hocanın teori de söylediği herşey doğru olsa da bu durum pratik de tam olarak sahaya yansımıyor daha iyi yerlerde olmalıyız bulunduğumuz konum bize yakışmıyor.Özellikle gençlere daha fazla forma şansı vermeliyiz.
Yorum
-
Takım 2 maç kazanıyor herkes Ünal Hoca'cı oluyor.
Takım 2 maç kötü gidiyor, Ünal Hoca bu işi bilmiyor oluyor, herkes hocaya karşı oluyor.
Arası yok ama bu işin. Ya çok kötü, ya çok iyi.
Yani tamam hocanın yanlışları yok mu, var elbet. Ama doğruları da var.
Her yıl 3 tane hoca değiştirmektense, 3 yıl boyunca Ünal Hoca'ya destek olabilsek, aslında çok şeyler değişebilir.
Umarım yönetim taraftarı karşısına alma konusunda Zeki için gösterdiği gereksiz ısrarı, Ünal Hoca için haklı olarak gösterebilir.İnadına Trabzonspor !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum