Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 9. Hafta | Trabzonspor 0-0 BB Erzurumspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Erzurum yeni hocasıyla gelecek,

Biz yenersek havaya gireceğiz,

Demek oluyor ki zor yeneriz ama inşallah yeneriz.
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

kazanmak için öncelikli koşul 30.000 +
      3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

Vurup geçeriz, geçmeliyiz de.
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Bu maç umrumda bile değil. 2 hafta boyunca lig maçı olduğuna dair bir.şey hatırlayacağımı sanmıyorum.

(%100 çalışıyor)
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aydın reis başlığı açacaktım he baktım sen açıyorsun ve başarılı diye dokunmadım bile bekledim sen aç diye
            Eyvallah reis yenilirsek devam edersin .

İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sakın geç kalma erken gel
            Hemen damlıyorum maçlardan sonra .
            2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

GS maçı sonrası ilk eşiği aşamamıştık. Bu sefer ikinci eşiği aşma fırsatı geldi. Deplasmanda olsa zor maç derdim fakat iç sahada Erzurum'a karşı puan kaybedilirse, bir kez daha zirvenin takımı olmayacağımızı tescil etmiş olacağız. GS bile içeride zor bela korner golüyle galip geldi. O yüzden oyun hakimiyeti bizde olacak olsa da her türlü sonuca açık bir maç olabilir. Zaten Mehmet Özdilek varsa orada anti futbol vardır. Allah korusun kazara bir gol atıp öne geçerlerse durum daha da sinir bozucu hâle dönüşebilir. Bunların olmaması için Akhisar maçındaki gibi ilk yarıda oyun anlamında çok üstün olmasan da golleri atıp rakibin direncini kıracaksın...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

Milli takım arası ve Pazartesi.Ayrıca bu tarz maçları kazanamama hastalığımız..
                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Milli takım arası ve Pazartesi.Ayrıca bu tarz maçları kazanamama hastalığımız..
                  Aynısını yazmak için girdim foruma..

Yorum

Bu maçı da rahat farklı bir skorla kazanırız, mevzu ondan sonra başlıyor. Antalya, Malatya, Kayseri, Beşiktaş deplasmanları var.
                    Özkan SÜMER

Yorum

Artık mıllı ara lanetınden kurtulalım bu macla bırlıkte..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Vurup geçmemiz lazım. Ama biliyoruz ki bizim takımımız hevesi kursakta bırakmakla ünlü.
                        FxY

Yorum

tam 0-0 bitecek maç.

Yorum

Şu ana kadar ki en önemli maç. Ve ne tesadüf ki ligin en zayıf takımına karşı oynayacağız. Dikkatli ve hırslı oynarsak ve umuyorum ki taraftar stada katılım gösterecektir rahatlıkla alırız bu maçı. Şu bir gerçek ki artık rakipler tehlikeli olduğumuzu biliyor. Bu yüzden öyle rahat rahat üstümüze gelemiyorlar. Gol yedikten sonra sinmediğimizi biliyorlar. Hele hele kendi sahamızda çok özgüvenli oynuyoruz büyük takım gibi oynayıp bu kırılma eşiğini aşmamız gerekiyor. Ünal hocadan Allah razı olsun bu takıma kimlik kattı. Neydi o öyle bir taneyi atınca bir daha pozisyona girmeye korkan takım. Şu günleri görmek gerçekten çok güzel.
                            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

Burak'ı kenara hapsetmeden klasik 4-4-2 düzeninde Akhisar maçındaki dizilişle çıkıp bol gollü kazanmamız gereken maç...

4-4-2 düzeninde kalbur üstü ve daha derli toplu oynayabilen çıkarken top kaybı yapmayan takımlara karşı zorlanırız...Akhisar maçı izleyenleri aldatmasın..Bu düzende oynarken rakibe boş alan bırakmamak için geçişleri rahat yaptırmamak için ya göbekteki ikilinin çift yönlü tempolu oynaması lazım topsuz oyunda kademe yapması lazım ya da ortasahayı bu tip oyuncularla kurgulamak yerine takım boyunun kısaltılması lazım...4-4-2 deki savunma felsefemiz böyle olmalı...Yani ya Sosa-Onazi ikilisi oyunu çift yönlü oynayacak ya da takım boyu daraltılarak erken top kazanımı sağlanacak...Bunları üst düzey takımlarla oynadığımızı baz alarak yazıyorum..

Klasik 4-4-2 ile vasat takımlara karşı defomuz ortaya çıkmayabilir ki Akhisar gibi bir takıma karşı bile göbeği çok boş bıraktık geçişleri rahat yaptılar fakat 3. bölgede çoğalamadılar..Erzurum maçında da bu sistemi oynarken defolarımız ortaya çıkmayabilir dolayısıyla 4-4-2 yi ligin iyi takımlarına karşı oynarken görmemiz, tartmamız lazım..

4-4-2 de en önemli nokta takımın bir kuş sürüsü gibi top ne taraftaysa oraya takım halinde kaymasıdır..Toplu veya topsuz oyun farketmeksizin...

Dolayısıyladır ki..Bizim takımın ikinci topları toplama alanı daraltma tempolu oynama konularında hala eksikleri var...Dilerim 10. haftaya kadar yukarıda yazdıklarıma paralel olarak bu sistem oyunculara iyice ezberletilir pratikte uygulanır diyor kapatıyorum..
                              Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

Maça daha 1 sene var

Erzurum ligin en kötü oynayan takımı. Rahatlıkla almamız gereken bir maç.
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X