Onaziyi arayacağım hiç aklıma gelmezdi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 9. Hafta | Trabzonspor 0-0 BB Erzurumspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Onaziyi aramak mı ..........
Belki Kuckanın değerini anca anlarız çift forvet oynuyoruz orta sahada Sosa ve Abdülkadir adam kovalamaz topu kaptırdığımızda sıkıntılar yaşıyoruz güçlü ve temaslı bir oyun oynamak şart sizce bu Onazi mi Kucka mı olur
Kuckayı iyi motive edersek taş gibi bir orta sahamız olur ve o zaman belki şampiyonluk şarkıları söyleriz@ okşoholu
Yorum
-
Jurac Kucka geçen sezon son 8 maçta iyi iş çıkardı.İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnaziyi aramak mı ..........
Belki Kuckanın değerini anca anlarız çift forvet oynuyoruz orta sahada Sosa ve Abdülkadir adam kovalamaz topu kaptırdığımızda sıkıntılar yaşıyoruz güçlü ve temaslı bir oyun oynamak şart sizce bu Onazi mi Kucka mı olur
Kuckayı iyi motive edersek taş gibi bir orta sahamız olur ve o zaman belki şampiyonluk şarkıları söyleriz
Ünal Hoca Jose Ernesto SOSA'yı nasıl kazandıysa Kuckayı'da kazanmalıdır.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
onazi adam kovalıyor evet. ama ne kadar ikili mücadele kazanabiliyor? yersiz presleri kaç kere defansta az adamla yakalanmamıza sebep oluyor. ikisi de o bölge için yeterli olmasa da ben kuco yu tercih ederim. kuco'nun sorunu onaziden kötü olması değil. daha az motive olması. afrikalılar çok daha kolay motive oluyorlar. formda bir kuco ortasahamızı çok güçlendirir.
Yorum
-
Ben Olcay düşünüyordum ama Amiri de mantiklıİlk olarak Ecthelion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnazi yerine amiri daha faydalı olmaz mı maçta?İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Böyle bir formasyonda çıkarsak Amiri sol iç oynar bence..İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle..................onur
Pereira...toure..hosseini...novak
olcay......sosa.....ömür.....vahid
..............hugo.....burak"Happiness is only real when shared"
Alexander Supertramp
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum