kazanmalıyız kesimlikle..maçın basında bam bam bam
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 9. Hafta | Trabzonspor 0-0 BB Erzurumspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
bu hafta kazanıp haftaya antalyayı da zor bela geçersek, asıl 2 hafta sonra bomba hafta fb-gs ile bjk-başakşehir biz de bursa ile oynarken o hafta 3 puanı alan avantajı yakalar ki ayrıca fener maçına da moralli gidelim.
ama önce bu maçı almak şart hep fırsat geliyor ve tepiyoruz umarım bu hafta bu fırsatı kaçırmayız..YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
-
Erman Toroğlu : Burdan Ahmet Ağaoğlu ve yönetimine sesleniyorum, bu sezon İstanbul takımları çok kötü ve Trabzonspor harici top oynayan bir takım yok. Ligde Trabzonspor takımı haricinde bana zevk veren bir takım yok. Yenildikleri maçlarda bile Başakşehir maçı hariç galibiyeti kaçıran takım hep Trabzonspor'du. Başkan Ahmet Ağaoğlu ne yapıp ne edip futbolcuları şampiyonluk havasına sokması gerekiyor. Bu Trabzon kendi sahasında fenere 5 atar. Bunu not edin.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Fenere 1 atalım da şampiyon olup şampiyonlar liginden 55-60 milyon euro kaldıralım, kulüp borcunun yarısından fazlasını ödesin ayağa kalkalım, İstanbul takımları batsın sonra gelsin seri şampiyonluklar...İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErman Toroğlu : Burdan Ahmet Ağaoğlu ve yönetimine sesleniyorum, bu sezon İstanbul takımları çok kötü ve Trabzonspor harici top oynayan bir takım yok. Ligde Trabzonspor takımı haricinde bana zevk veren bir takım yok. Yenildikleri maçlarda bile Başakşehir maçı hariç galibiyeti kaçıran takım hep Trabzonspor'du. Başkan Ahmet Ağaoğlu ne yapıp ne edip futbolcuları şampiyonluk havasına sokması gerekiyor. Bu Trabzon kendi sahasında fenere 5 atar. Bunu not edin.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Allah rızası icin kenetlenelim bu sene içerde maç vermezsek şampiyonuz şu takımın ödemeleri düzgün yapilsın taraftar stadı doldursun tüm takimlar leşEn son exelans_25 tarafından düzenlendi; 21.10.2018, 23:01.Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum