Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 9. Hafta | Trabzonspor 0-0 BB Erzurumspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bjk de kaybettiğine göre mağlubiyet h.o.
    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Puan kaybı için tüm şartlar sağlandı. Maalesef daha çok korkmaya başladım. Sonumuz hayrolsun.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Yarin farkli bir galibiyet alacağız.
        Bu kadar da eminim.
        Istanbul takimlarinin kayiplariyla, sahada ilk 30 dakika firtina esecek.
        Futbolcular o kadar aç kaldi ki futbola, hele de bu kayiplarla ele gecen büyük bir fırsat varken, Unal Karaman da hocamiz iken, bu maçta rehavet olmasinin imkani yok.
        Yarin Trabzon'da yağmur da bekleniyormuş.
        Karadeniz firtinasina hazir olun.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 21.10.2018, 20:53.
        2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Yarın kesin yenmemiz lazım , ligin dibinde olan takımı da tokatlayamayacaksak bırakalım üst sıralarda savaş verme hayalini
          .

Yorum

• Ne zaman bu maçı alırız desek boynumuz bükülüyor. Ben bu sefer gerçekten beklentiyi düşürüp beraberlik diyorum.

Hayırlısı olsun inşallah kazanırız

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yarin farkli bir galibiyet alacağız.
              Bu kadar da eminim.
              Istanbul takimlarinin kayiplariyla, sahada ilk 30 dakika firtina esecek.
              Futbolcular o kadar aç kaldi ki futbola, hele de bu kayiplarla ele gecen büyük bir fırsat varken, Unal Karaman da hocamiz iken, bu maçta rehavet olmasinin imkani yok.
              Yarin Trabzon'da yağmur da bekleniyormuş.
              Karadeniz firtinasina hazir olun.

Motivasyon konusunda hocaya büyük iş düşüyor bunun haricinde taraftar etkisi de çok önemli.Geçen sezondan daha farklıyız.Sosa takımı benimsedi.Rodelleganın motivasyonu çok yüksek.Pereiranın ortaları bu sezon çok etkili.

Pereira,Sosa,Abdülkadir,Burak ve Rodellega gibi maça doğrudan etki edebilecek birçok oyuncumuz var.İyi mücadele edersek ve basit bir gol yemezsek bir şekilde golü bulur ve maçı kazanırız.

Yorum

• Ya bu mac önemli. Bundan sonraki Antalya maçı da. Gidip ligin ilk sırasındaki iki takımı 8 gol atıp yenip puan kaybedersek kahrımdan giderim artık. Haydi sosa reis, haydi kral, Haydi rodagol, olmadı novak a da razıyım)
                13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Motivasyon konusunda hocaya büyük iş düşüyor bunun haricinde taraftar etkisi de çok önemli.Geçen sezondan daha farklıyız.Sosa takımı benimsedi.Rodelleganın motivasyonu çok yüksek.Pereiranın ortaları bu sezon çok etkili.

Pereira,Sosa,Abdülkadir,Burak ve Rodellega gibi maça doğrudan etki edebilecek birçok oyuncumuz var.İyi mücadele edersek ve basit bir gol yemezsek bir şekilde golü bulur ve maçı kazanırız.
                  Aynen katiliyorum.
                  Geçtiğimiz sezonlardaki kadar kirilgan bir takim değiliz.
                  Alanya ve Göztepe maclarinda da futbol sansi azicik bile yanimizda olsaydi en kötü 2 puanla ayrilirdik bu iki müsabakadan.
                  Sampiyonluk söylemleri icin cok erken ( ben sene basindan beri ilk 4 basari diyordum ) ama bu sene biz sahadaki futboldan az da olsa keyif almaya başladık.

Yarin klasik Mehmet Özdilek takimi cikacak karsimiza.
                  90 dakika kapanacak.
                  Ama kilidi acacak cok varyasyonumuz var artık.
                  Erken gol bulacağımizi düşünüyorum.
                  Onur 2 haftadir az biraz kendine geldi. Kolay gol yiyecegimizi de düşünmüyorum.
                  Insallah yarin aksam maçın 2. yarısında kahvemizi keyifle yudumlayip, Antalya maçını düşünmeye baslariz.

En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 21.10.2018, 21:20.

Yorum

• puan kaybetmemiz için her türlü ortam hazır
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Bizim takim Necati ve Elmander'li Fatih Terim'in 2012 yilinda şampiyonluk kazandığı takima benziyor.
                      Coşkusu, motivasyonu ve oyun formati ile.
                      Rakip, gercekten de ligin kalburüstü derecede takim halinde iyi defans yapabilen bir ekibi.
                      Ligin son sirasinda da olsa.
                      Eskiden olsa bu kadar iddiali asla konusmazdim ama bu takimi, bu formatta, bu coskusuyla durduracak, kalesini gole kapatacak kadar yetenekli bir takim yok su ligde.
                      Alanya'da Merih Demiral gibi olağanüstü performans gösteren bir adam cikti sadece su dakikaya kadar.
                      Basaksehir macini hic saymiyorum.
                      Formsuz Abdulkadir ve Yusufa kanatlari emanet ederek, maçı veren de Unal hocamdi.

Yarin kazanacağız.
                      Burada görünen olumsuzluk insallah tribünlere yansımaz.
                      Kazanmamak için hicbir sebep yok..

En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 21.10.2018, 21:34.

Yorum

• Erzurum kapanırsa son 2 maçta olduğu gibi birinin çıkıp şapkadan tavşan çıkarmasına kalmamız çok yüksek ihtimal.
                        Hücum oyunumuz yetersiz, çünkü ortasaha soru işareti, kanatlar doğru düzgün şans bile bulamadı, üzerine forvet ikilisi ideal değil.
                        Maça iyi başlayıp skoru bulmak çok önemli, Göztepe maçındaki gibi laylaylom başlar, hele üzerine bir de aptalca gol yersek çevirmemiz çok zor.
                        Tony oynarsa şansımız % 10 artar, umarım ikiliden biri o olur.
                        Tahminim beraberlik ya da tek farklı galibiyet.

Yorum

• Erzurum'un hızlı futbolcusu var mı? Gs maçında zor bela gidiyordular, yarın 11 kişi yaslanacaklar bizim için avantaj bu durum kanatlarımız iyi çalışıyor bu sene.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• 30bini geceriz seyircinin alacagi mac olacak laneti de bitirecegiz once gol basacagiz sonra kol mac sonu insallah..
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Yaaa ,gadasini aldigim lütfeeeennnn

Yorum

• Sosanın kendi elleri ile mangal yaptığı görüntüyü gördükten sonra yarın Erzurumsporun puan alması mucize diyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X