ikişer gol atan forvetlerin ikisi de 11 başlar diye düşünüyorum. İlk golü atabilirsek rahat bir maç olur. Akhisar bence zayıf bir rakip. Sadece Seleznov tehlikeli oyuncu ona dikkat etmek lazım. Kendi kendimize engel olmazsak 3-1 gibi bir skorla rahat kazanırız diye düşünüyorum.
En son seçuk tarafından düzenlendi; 03.10.2018, 11:48.
İki gol bir asist yapan adam kaldı. Hatta o performanstan iki maç sonra süre alamadı. Ünal Hoca'dan beklenir. Şaşırtmayı seviyor.
Yanlış hatırlıyorsun. Nwakaeme, Gs maçında 2 gol, 1 asist yapmıştı ve sonraki Alanya maçında 11 başlamıştı. Önceki maç şov yapan adamı, sonraki maç yedek bırakmasına imkan, ihtimal yok bence.
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
bizim pereira ve amiri gibi maça herşeyini veren mücadeleyi hiç bırakmayan oyunculara ihtiyacımız var. yoksa oyuncular kaliteli..ona diyecek bişey yok..
Deplasmanda artık maç kazanmamız lazım rakibin kim olduğu önemli değil bu maça final maçı gibi konsantre olmalıyız ve galibiyetle dönmeliyiz.
Maçın taktiği ile ilgili birşeyler söylersek hocanın elinde iki seçenek var ya Hugo-burak ile birlikte başlayıp yediğinden fazlasını atmaya çalışacağız ya da daha sert kalabalık orta saha ile rakibin boşluğunu bulup ceza keseceğiz.Hoca hangisini tercih ederse de saygı duyarım çünkü oyuncu performanslarının fazla dalgalı olmasından dolayı bende gelgitler yaşıyorum kesin bişey diyemiyorum.
Gelelim genel eksiklerimize hâlâ yan toplar ve duran toplarda rakibe vuruş yaptırıyoruz kasımpaşa maçında yine bunu yaşadık onur gününde olduğu için gol olmadı ama her zaman olmayacak diye bişe yok daha sağlam durmalıyız.
Başka bir eksikliğimiz ise geri dönüşlerde çok eksiğiz,yardımlaşmamız da yeterli seviye de değil iyi yaptığımız tek şey hücum futbolu ama futbol sadece hücum değil aynı zamanda da defans dır ikisini bir yapanlar en iyi yerlere ulaşır.
Sezon başında düşündüğümüz takımı gençleştirme işini başaramadık çünkü genç oyuncularımız beklentiyi karşılayamadı şuan için sadece yedek kulubelesini doldurma görevini yapıyorlar.Sezon sonuna kadar bu gençlerden çıkış yapamayanları gönderip yerlerine yeni daha potansiyelli gençleri koymalıyız.Hedefin büyükse,ilk onbirin yaş ortalaması çok yüksek olmamalı çünkü uzun vade de nefesin yetmiyor başakşehirin son düzlükte geçilme sebebi bu.Bizim başarıya ulaştığımız kadroları incelersek örneğin 96 lı yıllardaki kadromuzda ogün,Abdullah,Ünal,hami,şota gibi oyuncular 2010 da burak,selçuk,engin, jaja gibi oyuncular yaş ortalaması 26-27 falandır.Şuan başarı bekleğimiz oyuncular kucka,sosa,burak,Hugo ise yaş ortalaması yüksek dolayısıyla başarılı olma ihtimalimiz düşük.Sezon başından beri onaziyi kazanmalıyız deme sebebim buydu onazi hala enerjik, eksiği çok var tabi ki ama biz bi yerlere geleceksek yusuflar,abdülkadirler,onaziler sayesinde gelebiliriz.Keşke Akbaş,batuhan gibi oyuncularda ümit verseydi de onlarıda destekleyebilseydim.
Tekrar akhisar maçına dönersek rakip büyük maçlarda güzel futbol oynuyor dolayısıyla zor bir maç bizi bekliyor ama artık puan kaybına tahammülümüz yok şuan ligin tam orta noktasındayız liderle aramızda nası beş puan var ise küme hattıyla da aramızda beş puan var yani önemli olan nerden baktığın biz hep yukarı daha yukarısını hedeflemeliyiz.
Rodellega'yı bu kadar formdayken kesemez, Burak'taki hegomanyayı biliyoruz ve attığı iki golden sonra onu da kesemez, Bence Onazi - Kucka ikilisinden birini kesip klasik 4-4-2 oynatacak. Kasımpaşa maçında Kucka atılan gollere zoraki sevindi, Onazi kötüydü lakin bence kötü olmasının sebebi Kuckanın kendi oyununu bozmasıydı,Onur - Pereira - Toure - Huseini - Novak - Amiri - Onazi-Sosa-Abdulkadir - Burak - Rodellega 11i ile başlar değişiklikler de belli Sosa - Yusuf, Abduş-Olcay,Forvetlerden biri-Kuka, Amiri - Anthony değişikliğinden 3ü oyun gidişatına göre yapar.
Yorum