Kale ve defans hattimiz belli...
önemli olan hangi sistemle oynayacağimiz ve ona göre hangi oyuncular secilecek
burak rodeaga nin birlikte oynayacaği sistem şart bu 4-4-2 yada 4-3-3 gibi gözüküyor
maç içinde burak ve rodeaga devamli yer değiştirmeli
sosa da takimda olmali kucka ve onazi formda gözüküyorlar
bu veriler eşliğinde
sosa-onazi-kucka
burak-rodeaga-amiri
Geçen sene bile deplasmanda iç sahaya göre daha fazla puan almışız. Bizim dışımızda bırak Türkiyeyi dünyada başka takım var mıdır şu durumda olan. İyi kötü bir şeyler yapıyoruz deplasmanda önemli olan iç sahada canavar olmak bence
*
isminle hitap etmek isterdim...
kardeşim diyorum;
batuhan kötü bir oyuncu değil.
bir üstteki yazıda batuhan ile fikirlerimi paylaştım.
*
kadro 12 kişi görünüyor çok haklısın,kural değişmedi dediğin gibi 11 kişiyle oynanıyor.
batuhan olmasa kucka olur düşüncesi vardı.kucka yı parantez içine almayı atlamışım.
inşallah pazar akşamı 2'de 2 yapar,erzurum maçında dolu tribünler önünde sahaya çıkarız.
sağlıcakla kal.
Öncelikle batuhan 18 yaşında değil, 24 yaşına kadar belirli düzende sürekli forma giymiş olan bir futbolcu.
18 yaşındaki bir futbolcuyu beklenti içerisinde, aynı bizim abdülkadire yaptığımız gibi kadroya koyup neler yapabileceğini görmek isteyebilirsiniz. Ancak 24 yaşına kadar öyle ya da böyle sürekli izlediğiniz, son 2 sezondur yaz kampında sizinle olan oyuncuyu izlemenize gerek yoktur. Zaten hakkında yeteri kadar bilgiye sahiptirsiniz.
Özellikle de oynana 7 maçın 5 inde takımın en iyi oyuncusu kimdir diye , taraftara bir soru yöneltsek SOSA diye cevaplayacakları na da ben kendi adıma eminim. Bu adamı kadrodan kesmek isteyip, yerine pas oyunu konusunda vasat bile sayılmayacak bir ismi önermenizi anlayamadım açıkçası .
Kucka' nın geçen hafta asist yapmış olması sizi yanıltmasın. Geçtiğimiz hafta takımın en yetersizi Abdülkadir ile birlikte bu isimdi. ( ki ben kucka' yı, savunmuş bir kişi olarak bunu söylüyorum )
Takımın, futbol oynamasını istiyorsak Sosa bir şekilde kadroda tutulmak zorunda.
Geçen hafta dikkat ettiyseniz, 2 . yarı orta saha mücadelesi denen bir şey olmadığından dolayı o bölgedeki zayıflığımız çok göze çarpmadı. Orta sahası iyi olan takımlara karşı oynadığımızda, o bölgede Sosa ' nın nasıl kilit bir rol üstlendiğini kendinizde göreceksiniz diye umuyorum.
Ben Amiri ' nin defansif anlamda verdiği katkı dışında ofansta pekte varlık gösteremediğini fark ettim..
Sol kanatta adamı bire bir yakalıyorsun, adamın üstüne doğru top vuruyorsun laubali şekilde.
Her bire bir yakaladığında topu karşı tarafa verdikten sonra, yaptığın defansında pek anlamı kalmıyor...
Geçen hafta bizi kurtarmış olan 4-4-2 sisteminin takıma cuk diye oturması diye düşünüyorum.
Ünal hocayı azıcık tanıyorsa, bu hafta 2 gol atan forvetlerden hiç birini kesemez. Kesecekse de her zaman ki gibi günah keçisi Rodallega olur. Bunun ışığında çıkabilecek en mantıklı kadro;
Benim olması gerektiğini düşündüğüm,
----------------------Onur
Pereira-------Zargo--------Hosseini------ Novak
Olcay--------Sosa------------Onazi----------Tony
-----------------Burak-------Rodallega----------
Hocanın kuracağını düşündüğüm muhtemel 11 ( ne yazık ki ),
Yorum