Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 8. Hafta | Akhisar Bld. 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Önder28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben de anlamadım. Satışa çıktığı ilk gün deplasman bileti bitiyorsa gerçekten taraftarımız çok büyük!
    şimdi girebildim,bilet yok
    Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• İlk olarak Önder28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben de anlamadım. Satışa çıktığı ilk gün deplasman bileti bitiyorsa gerçekten taraftarımız çok büyük!
      Manisa stadına gitti aklım,orası daha büyüktü Akhisarın kendi stadı küçük ve 10.000 kapasiteli sanırım sorun burdan kaynaklanıyor..
      Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• Kale ve defans hattimiz belli...
        önemli olan hangi sistemle oynayacağimiz ve ona göre hangi oyuncular secilecek
        burak rodeaga nin birlikte oynayacaği sistem şart bu 4-4-2 yada 4-3-3 gibi gözüküyor
        maç içinde burak ve rodeaga devamli yer değiştirmeli
        sosa da takimda olmali kucka ve onazi formda gözüküyorlar
        bu veriler eşliğinde
        sosa-onazi-kucka
        burak-rodeaga-amiri

yada

sosa kucka onazi amiri
        burak-rodeaga

Yorum

• Geçen sene bile deplasmanda iç sahaya göre daha fazla puan almışız. Bizim dışımızda bırak Türkiyeyi dünyada başka takım var mıdır şu durumda olan. İyi kötü bir şeyler yapıyoruz deplasmanda önemli olan iç sahada canavar olmak bence
          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Kucka' yı seven biri olarak, geçen maç hiç bir şey oynamadığını söyleyebilirim. Yaptığı bir asist yanıltıyor sanırım buradakileri...

Adam 0 katkıdan ibaretti.

Aynı yusuf ' un hiç bir şey oynamayıp gol asist katkısı yapması gibi bir şey. Buradaki insanlar onunla alakalı da bu verilere kanıyorlar bence.

Yorum

• Bu sezon Sosa ve Kucka 0 katkı sağladı. Kucka geçen sezon son maçlarda iyi çıkış yapmıştı.

Sosa'nın derinlemesine pasları ve kornerden kavisli muz ortaları haricinde bir işe yaramıyor. (Beşiktaş'taki Sosa değil)

Akbaş ve Zeki'yi bu takımda görmek İSTEMİYORUM.
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                *
                isminle hitap etmek isterdim...
                kardeşim diyorum;
                batuhan kötü bir oyuncu değil.
                bir üstteki yazıda batuhan ile fikirlerimi paylaştım.
                *
                kadro 12 kişi görünüyor çok haklısın,kural değişmedi dediğin gibi 11 kişiyle oynanıyor.
                batuhan olmasa kucka olur düşüncesi vardı.kucka yı parantez içine almayı atlamışım.

inşallah pazar akşamı 2'de 2 yapar,erzurum maçında dolu tribünler önünde sahaya çıkarız.
                sağlıcakla kal.
                Öncelikle batuhan 18 yaşında değil, 24 yaşına kadar belirli düzende sürekli forma giymiş olan bir futbolcu.

18 yaşındaki bir futbolcuyu beklenti içerisinde, aynı bizim abdülkadire yaptığımız gibi kadroya koyup neler yapabileceğini görmek isteyebilirsiniz. Ancak 24 yaşına kadar öyle ya da böyle sürekli izlediğiniz, son 2 sezondur yaz kampında sizinle olan oyuncuyu izlemenize gerek yoktur. Zaten hakkında yeteri kadar bilgiye sahiptirsiniz.
                Özellikle de oynana 7 maçın 5 inde takımın en iyi oyuncusu kimdir diye , taraftara bir soru yöneltsek SOSA diye cevaplayacakları na da ben kendi adıma eminim. Bu adamı kadrodan kesmek isteyip, yerine pas oyunu konusunda vasat bile sayılmayacak bir ismi önermenizi anlayamadım açıkçası .
                Kucka' nın geçen hafta asist yapmış olması sizi yanıltmasın. Geçtiğimiz hafta takımın en yetersizi Abdülkadir ile birlikte bu isimdi. ( ki ben kucka' yı, savunmuş bir kişi olarak bunu söylüyorum )

Takımın, futbol oynamasını istiyorsak Sosa bir şekilde kadroda tutulmak zorunda.

Geçen hafta dikkat ettiyseniz, 2 . yarı orta saha mücadelesi denen bir şey olmadığından dolayı o bölgedeki zayıflığımız çok göze çarpmadı. Orta sahası iyi olan takımlara karşı oynadığımızda, o bölgede Sosa ' nın nasıl kilit bir rol üstlendiğini kendinizde göreceksiniz diye umuyorum.

Bordo Mavi günler dilerim.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu sezon Sosa ve Kucka 0 katkı sağladı. Kucka geçen sezon son maçlarda iyi çıkış yapmıştı.

Sosa'nın derinlemesine pasları ve kornerden kavisli muz ortaları haricinde bir işe yaramıyor. (Beşiktaş'taki Sosa değil)

Akbaş ve Zeki'yi bu takımda görmek İSTEMİYORUM.
                  Takımın ilk 5 haftadaki futbolunu açıp tekrar izlemenizi öneririm. Çok çabuk unutuyoruz ne yazık ki.

Yorum

• Ben Amiri ' nin defansif anlamda verdiği katkı dışında ofansta pekte varlık gösteremediğini fark ettim..

Sol kanatta adamı bire bir yakalıyorsun, adamın üstüne doğru top vuruyorsun laubali şekilde.

Her bire bir yakaladığında topu karşı tarafa verdikten sonra, yaptığın defansında pek anlamı kalmıyor...

Geçen hafta bizi kurtarmış olan 4-4-2 sisteminin takıma cuk diye oturması diye düşünüyorum.

Ünal hocayı azıcık tanıyorsa, bu hafta 2 gol atan forvetlerden hiç birini kesemez. Kesecekse de her zaman ki gibi günah keçisi Rodallega olur. Bunun ışığında çıkabilecek en mantıklı kadro;

Benim olması gerektiğini düşündüğüm,

----------------------Onur

Pereira-------Zargo--------Hosseini------ Novak

Olcay--------Sosa------------Onazi----------Tony

-----------------Burak-------Rodallega----------

Hocanın kuracağını düşündüğüm muhtemel 11 ( ne yazık ki ),

-------------------Onur--------------------

Pereira----------Zargo--Hosseini-----Novak

---------------------Onazi--------------------

---------------------------Sosa----------------

Abdülkadir-----------Yusuf---------------Amiri

---------------------Burak---------------------

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      eğer ben Ünal hocayı biraz tanıyorsam 2 forvet başlamaz...
                      Olcay özür dilediya hemen 11 olur yine...

yusuf döner..

kadro bozlulur yine....
                      işte asıl bu maçta kazanan kadroyu bozmaması lazım .
                      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Takımın ilk 5 haftadaki futbolunu açıp tekrar izlemenizi öneririm. Çok çabuk unutuyoruz ne yazık ki.
                        Evet Sosa biraz etkili oynamıştı.

Ancak Kucka için aynısını söyleyemem.
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• SOSA'nın saman alevi gibi değil her maç parlamasını bekliyoruz. İstikrar yok.

Çünkü beklentilerimiz yüksek ondan, daha fazlasını yapabilir.
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Herkes tek forvet çift forvet tartışması yapadursun

Ben de şunu hayal ettim

Onur

Toure Kucka Hosseini

Pereira Sosa Onazi Amiri

Ömür/Yazıcı

Roda Burak

3 4 1 2

Yorum

• Burak bu hafta doğru düzgün idman yapmadı kesik yemeli yine bi sakatlık yaşanmasın haftaya oynar.

....................Onur
                              JP.......Zargo......Hosseini.....Novak
                              .....Sosa........Onazi.........Amiri
                              Olcay...........Rodellega........Nwakaeme

Yada

....................Onur
                              JP.......Zargo......Hosseini.....Novak
                              Olcay........Sosa.......Onazi....Amiri
                              ..........Rodellega.......Ekuban

İki 11'de iş yapar seç beğen al.

Yorum

• İlk olarak Mehmet SELEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu biletler birden nasıl bitti bende anlamadım.Her zaman bilet oluyordu oysa.
                                390 bilet ayrilmisti ilk etapda trabzonspora haliyle 1 saatde bitti
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X