onur hihayet kaleciliği hatırladı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 5.Hafta | Aytemiz Alanyaspor 1-0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Geliyorİlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGol istiyorum gol
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Tutmak işi, nerden bildin?İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHatasız yediği gole adı Onur diye sallayanlar şu pozisyona da bir şeyler diyin hadi ? Ha tutmak işi değil mi pardon
Yorum
-
Yalnız şu hava topları yüzünden her maça 1-0 geride başlamak çok can sıkıcı bir durum. Anadolu klüpleri bu cevheri çok iyi kullanır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstan
Yorum
-
Bir stoper almadınız çektiğimiz işkenceye bak. Her duran topta kalbim çıkıyorTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum