Acayip bi rahatlik var bende.. 5-0 aliriz diyor icimden bir ses
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 5.Hafta | Aytemiz Alanyaspor 1-0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bu sezon oynayacağımız her süper lig maçında olduğu gibi yarın da duran toplarda nefesimiz kesilecek
Malesef mevcut kadro yapısıyla duran toplarda alan savunması geliştiremedikçe büyük sıkıntılar yaşayacağız.
Mesela çok merak ediyorum Fb maçında Skrtel Neudstader Slimani Topal ile kimler eşleşecek ya da Bjk maçında Pepe Vida Babel olursa Negredo ile kimler eşleşecek
Alanya da uzun bir takım bakalım
Zargo Toure = 1.83
Mustafa Akbaş =1.88
Novak=1.84
Nwakaeme=1.86
Rodallega= 1.81
Merih=1.90
Sackey=1.90
Ceyhun=1.92
Tzsvellas=1.83
Bobo=1.86
Bunlar çok şey ifade etmeyebilir ama edebilir de
Özellikle Nwakaeme ve Rodallega'dan duran toplarda sorumluluk beklememiz tehlikeli
Maç içinde bu oyuncular 90 dakika duran top savunmasını aynı konsantrasyonla yapamaz.
Bu nedenle uzun boylu bir orta sahanın varlığı takımlar için çok önemli (Okay bu yüzden değerliydi.Onazi'yi ceza sahasına bile sokmuyoruz.)En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 17.09.2018, 03:09.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sezon oynayacağımız her süper lig maçında olduğu gibi yarın da duran toplarda nefesimiz kesilecek
Malesef mevcut kadro yapısıyla duran toplarda alan savunması geliştiremedikçe büyük sıkıntılar yaşayacağız.
Mesela çok merak ediyorum Fb maçında Skrtel Neudstader Slimani Topal ile kimler eşleşecek ya da Bjk maçında Pepe Vida Babel olursa Negredo ile kimler eşleşecek
Alanya da uzun bir takım bakalım
Zargo Toure = 1.83
Mustafa Akbaş =1.88
Novak=1.84
Nwakaeme=1.86
Rodallega= 1.81
Merih=1.90
Sackey=1.90
Ceyhun=1.92
Tzsvellas=1.83
Bobo=1.86
Bunlar çok şey ifade etmeyebilir ama edebilir de
Özellikle Nwakaeme ve Rodallega'dan duran toplarda sorumluluk beklememiz tehlikeli
Maç içinde bu oyuncular 90 dakika duran top savunmasını aynı konsantrasyonla yapamaz.
Bu nedenle uzun boylu bir orta sahanın varlığı takımlar için çok önemli (Okay bu yüzden değerliydi.Onazi'yi ceza sahasına bile sokmuyoruz.)
Sent from my iPhone using Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Herkes kazandi, son mac, pazartesi maci, son maci farkla almisiz, beklentiler yüksek. Demiyim demiyim diyorum ama maci kaybetmemiz icin tüm sartlar olustu...
Sent from my iPhone using Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Şu medyayı eleştirmeyeyim diyorum ancak adamlar daha kadroyu bile doğru dürüst yazamıyorlar...
KOLAY MAÇ OLMAYACAK
Teknik direktör Ünal Karaman sadece savunmada sakatlığı geçmeyen Majid Hosseini'nin yerine iyileşen Zargo Toure'ye görev verecek. Karaman, Alanyaspor'u hafife almadıklarını belirterek, "Karşımızda yetenekli oyunculara sahip önemli bir takım var. Rakibe saygı bizim temel prensibimiz. Biz saygı göstereceğiz ki onlar da bize duysun. Kazanmak için mücadele edeceğiz" dedi.
Fırtına'nın sahada; Onur - Pereira, Toure, Mustafa, Novak - Onazi, Sosa - Okay (?), Yusuf, Nwakaeme - Rodallega onbiriyle yer alması bekleniyor..
Yorum
-
Hepinizi seviyorum arkadaşlar. Bu akşam sonuç ne olursa olsun, her şey çok güzel olacak...
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
GS maçından sonra göbekte Sosa nın pas dağıtıp oyun kurmasını engellemek için adam adama markaj görebiliriz. Bu noktada Yusuf un daha agresif top alıp forvete creative paslar atması önemli olacak. Bugünkü maçın en etkili adamı Pereria olmalı onun bindirmeleri kapalı savunmayı çözmek için önemli. Oyun çok dar alanda oynanacağı için Hugo nun duvar görevi yapıp koşan oyunculara top bırakması gerekiyor bunları iyi yaparsak kolay bir maç olurEn son gurelalp tarafından düzenlendi; 17.09.2018, 09:24.
Yorum
-
Bugün Günlerden TRABZONSPOR
Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim, şu anda KALİTE olarak bizim kalibremizde bir takım yok. Başakşehir takım oyunu ile gidiyor, ancak kendi evimizde onları darmaduman ederiz emin olun !! Galatasaray kendi evinde kolay kolay puan kaybetmez, bu net . Çok ciddi taraftar baskı yapıyor, bunu bizim de artık yapmamız lazım. Beşiktaş kendi evinde kazanır, arada tökezler, deplasmanlarda işi zor. Fenerbahçe çok ballı, büyük takım olmasıyla götürüyor ama deplasmanlarda işi zor.
Bizim görevimiz en azından kendi evimizde deplasman takımına cehennem i yaşatmak, ayakları birbirine dolanmalı. Gerçekten bakın önceki senelere, her takım burdan rahat rahat puan alabiliyordu, bu sene ona engel olursak, o gazla deplasmanda da götürürüz biz bu işi. Çünkü deplasmanda, ev sahibi takım açık oynar, arkada çok alan buluruz ve bu bizim işimize gelir. Rahat gol buluruz, bizim sıkıntımız kendi evimizde. Takımlar kapanacak, o kapanan takımı TARAFTAR açacak !!!
Ben istanbulda yım, keşke gelebilsem. Maddi durumum o kadar yok, he ama takımıma destek oluyorum, formamı alıyorum, passoligim var ancak her hafta sonu keşke olsa da gelebilsem, keşke derbi görebilsem. Ancak uzaktan olduğu kadar, ama siz oradasınız ve ne olur şu taraftarlık görevimizi artık yapalım ve BU SENE O SENE olsun !!!Bize Her Yer Trabzon
Yorum
-
Aslında, bu başlıkta yazılanlara bakılacak olursa, çok da havaya girmedik eskiye nazaran...İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe zaman bu şekilde havaya girsek mutlaka puan kaybı yaşıyoruz inşallah bugün bunu kırarız.
Yine mutlak kazanmak zorunda olduğumuz bir maça çıkıyoruz
Kazanılan önemli maçlardan sonraki maçlarda, milli takım maçlarından sonra oynadığımız maçlardaki başarısızlığımız ve özellikle Alanya'ya karşı şanssızlığımız oldukça fazla bir şekilde dile getirildi...
Taraftar temkinli zaten bu sefer...
İş futbolcularda...
İnşallah kazanacağız bu akşam...
Keza, gs maçının hiç bir anlamı kalmaz...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum