Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 5.Hafta | Aytemiz Alanyaspor 1-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şampiyonluk konuşan arkadaşlar biraz abartıyor sanki geçen sezon da 4. haftada 7 puanımız vardı yine herkes şampiyonluk türküleri söylüyordu gördük sonra. Bu sezon şampiyonluk yarışında olursak büyük sürpriz olur benim için ilk 4 başarıdır.
    Geçen sezon ilk 4 hafta izlediğimiz takımla bu sezonki asla bir değil.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• 6s 3 te 3 yapmis bir takim biz bunlara 11 e 11 ken 2 gol attik pozisyon vermedik hatta kirmizi karttan önce daha iyi oynuyorduk, bizim takim kirilgan falan degil tas gibi takim olmusuz acin Sosa ya Olcaya bakin nasiöl defans yapiyor.
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Onazi sakatlansa da sakatlanmasa da topçu falan değil...

Kimse gs maçında süper oynadı falan demesin.

Geldi geleli 5 maç oynadı zaten. 5 maç oynadı diye de topçu demem kimseye...
        Aynen öyle. Tamamen gazla oynayan, teknik becerisi ve oyun görüşü yetersiz ağır riskli oyuncu. Bu sene 5 maç daha ''oynasın'' sonra nolursa olsun.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Benim için önemli olan lig sonuna kadar bir şekilde işin içinde olup zirveden kopmamak. Bu manada umarım kazanırız ama olası puan kaybında da ortalığı yangın yerine çevirmemek lazım. Zira lig lideriyle ikincisinin maçını izliyoruz, ortada futbol yok. Şu maçı öyle böyle belki alabilir ama gs nin hali hakikaten kötü. Bu sene gümbür gümbür oynayan bir takım hala yok. Bu yüzden kopmamak lazım. Hele ümit ettiğimiz gibi 5-6 maçlık seri yaparsak iş başka yerlere gidebilir.
          There is no spoon...

Yorum

• Arkadaslar Izmir'de formamizin satisini yapan bi yer var mi acil

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
            son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Konuyla ilgisi yok. Ünal hocanın sosyal medyada dolaşan ateş başında çay içtiği fotodaki kapşonluyu sweat i arıyorum. Mağazada yok bu ürün nereden bulabilirim?
              VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• İlk olarak oguzkoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Konuyla ilgisi yok. Ünal hocanın sosyal medyada dolaşan ateş başında çay içtiği fotodaki kapşonluyu sweat i arıyorum. Mağazada yok bu ürün nereden bulabilirim?
                İstanbul Maltepe Park AVM'de görmüştüm, içinde tişörtüyle beraber satıştaydı. 15 gün falan oluyor.

Çok da beğenmiştim.

Yorum

• Katılıyorum geçen sene ki oyunla bu seneki oyun arasında dağlar kadar far var
                  İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Geçen sezon ilk 4 hafta izlediğimiz takımla bu sezonki asla bir değil.
                  SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hangi düşmanlarımız söyledi küme düşeceğimizi onlara selamlarımı iletiyorum.
                  İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sezon başı küme düşüyorduk, şimdi de şampiyonluğa oynuyoruz, sakin olalım, her maç ayrı ayrı değerlendirilmeli.

Bu arada en büyük kaygımız şampiyon olup olmamak değil, kulübün ekonomisi olmalıdır.

Ama sende bizden uzak dur yakınlar a gelme
                  İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu maç için beraberlik düşünüyorum.
                  Şampiyonluk ise bizden çok uzaklarda.
                  En son B61 tarafından düzenlendi; 14.09.2018, 23:11.
                  Trabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]

Yorum

• yusuf yazıcı oynamazsa rahat kazanırız

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aynen öyle. Tamamen gazla oynayan, teknik becerisi ve oyun görüşü yetersiz ağır riskli oyuncu. Bu sene 5 maç daha ''oynasın'' sonra nolursa olsun.
                      Pereira hakkinda ne düsünüyorsun ?
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Pereira hakkinda ne düsünüyorsun ?
                        Son senelerin istikrar abidesi, en çok faydalandığımız yabancı oyuncumuz.
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Vakıt geçmiyor, napçaz acaba ya
                          Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• Taraftarın Ünal Hoca’ya olan sevgisi muazzam.

Allah bozmasın, ah be kara boğa inşallah seninle çok başarılı oluruz.

Bu sana da yakışır bize de yakışır.

Olacaaaağğz daa!!
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Allah’ını seven puan tablosuna bakmasın. Ne zaman baksak elimizde patladı. Ünal hocam da diyor tek tek değerlendirelim maçları
                              İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                              İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                              Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• STSL 5.Hafta | Aytemiz Alanyaspor-Trabzonspor | 17.09.2018 | Saat: 20.00

En son ne zaman lider bitirdik bir haftayi bilen var mi ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
                                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X