İlk olarak Arda' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 5.Hafta | Aytemiz Alanyaspor 1-0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Geçen sezon ilk 4 hafta izlediğimiz takımla bu sezonki asla bir değil.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
6s 3 te 3 yapmis bir takim biz bunlara 11 e 11 ken 2 gol attik pozisyon vermedik hatta kirmizi karttan önce daha iyi oynuyorduk, bizim takim kirilgan falan degil tas gibi takim olmusuz acin Sosa ya Olcaya bakin nasiöl defans yapiyor.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Aynen öyle. Tamamen gazla oynayan, teknik becerisi ve oyun görüşü yetersiz ağır riskli oyuncu. Bu sene 5 maç daha ''oynasın'' sonra nolursa olsun.İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnazi sakatlansa da sakatlanmasa da topçu falan değil...
Kimse gs maçında süper oynadı falan demesin.
Geldi geleli 5 maç oynadı zaten. 5 maç oynadı diye de topçu demem kimseye...
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Benim için önemli olan lig sonuna kadar bir şekilde işin içinde olup zirveden kopmamak. Bu manada umarım kazanırız ama olası puan kaybında da ortalığı yangın yerine çevirmemek lazım. Zira lig lideriyle ikincisinin maçını izliyoruz, ortada futbol yok. Şu maçı öyle böyle belki alabilir ama gs nin hali hakikaten kötü. Bu sene gümbür gümbür oynayan bir takım hala yok. Bu yüzden kopmamak lazım. Hele ümit ettiğimiz gibi 5-6 maçlık seri yaparsak iş başka yerlere gidebilir.There is no spoon...
Yorum
-
İstanbul Maltepe Park AVM'de görmüştüm, içinde tişörtüyle beraber satıştaydı. 15 gün falan oluyor.İlk olarak oguzkoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuyla ilgisi yok. Ünal hocanın sosyal medyada dolaşan ateş başında çay içtiği fotodaki kapşonluyu sweat i arıyorum. Mağazada yok bu ürün nereden bulabilirim?
Çok da beğenmiştim.
Yorum
-
Katılıyorum geçen sene ki oyunla bu seneki oyun arasında dağlar kadar far varSM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiİlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sezon ilk 4 hafta izlediğimiz takımla bu sezonki asla bir değil.
Hangi düşmanlarımız söyledi küme düşeceğimizi onlara selamlarımı iletiyorum.SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiİlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon başı küme düşüyorduk, şimdi de şampiyonluğa oynuyoruz, sakin olalım, her maç ayrı ayrı değerlendirilmeli.
Bu arada en büyük kaygımız şampiyon olup olmamak değil, kulübün ekonomisi olmalıdır.
Ama sende bizden uzak dur yakınlar a gelmeSM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiİlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maç için beraberlik düşünüyorum.
Şampiyonluk ise bizden çok uzaklarda.En son B61 tarafından düzenlendi; 14.09.2018, 23:11.Trabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]
Yorum
-
Pereira hakkinda ne düsünüyorsun ?İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen öyle. Tamamen gazla oynayan, teknik becerisi ve oyun görüşü yetersiz ağır riskli oyuncu. Bu sene 5 maç daha ''oynasın'' sonra nolursa olsun.
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Son senelerin istikrar abidesi, en çok faydalandığımız yabancı oyuncumuz.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePereira hakkinda ne düsünüyorsun ?Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Allah’ını seven puan tablosuna bakmasın. Ne zaman baksak elimizde patladı. Ünal hocam da diyor tek tek değerlendirelim maçları
İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
STSL 5.Hafta | Aytemiz Alanyaspor-Trabzonspor | 17.09.2018 | Saat: 20.00
En son ne zaman lider bitirdik bir haftayi bilen var mi ?
Sent from my iPhone using Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum