İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 5.Hafta | Aytemiz Alanyaspor 1-0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bizim Gs'ye yaptığımızı bize yapabilirler
Bu haftanın yıldızları bir anda eleştiri oklarını üzerlerine çekebilir
Mesela Nwakaeme'nin maçı olmadığını dusunuyorum
Çok etkili ve hızlı iki kanat oyuncusu (Campos ve Fernandes)ile oynayacaklar
Kanatlar Gs maçındaki kadar beklere yardım etmeli
Yusuf topları daha hızlı ve daha az top kaybı ile kullanmalı
Alanya'nın Gs maçındaki görüntüsü ölçü olamaz
O kadronun üzerine 4 farklı oyuncu ve iç saha oyunu ile çıkacaklar karşımıza
Ayrıca takım boyu iyi bir takım
Duran toplar her zamanki gibi sıkıntı olacak
Inşallah şans yanımızda olur.
Bu ligde deplasman ve iç saha oyunları çok farklı.Oyuncularimiz kadro sirkülasyonuna kendilerini hazır tutmalı.
Bu maç özelinde kadro tercihim ;
Onazi Sosa
Olcay Abdülkadir Amiri
RodallegaEn son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 06.09.2018, 14:50.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
mac günü hala belli degil galiba. bu ne vasifsiz bir tff dir. maclara bir hafta kalmis, ortada plan program yok.
benim usak U12 oynadigi halde sezonun tüm maclarinin fikstürü hazir ve bellidir...İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..
Yorum
-
Danimarka maça 3.lig ve salon futbolundan oyuncular ile çıkmış. Milli takım oyuncuları federasyon ile anlaşmazlıklardan dolayı kampı terketmiş. Böyle bir maçta da varlık göstersin bir zahmet. Ölçü değil geçiniz.İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSlovakya - Danimarka maçında Kucka sağ iç oynuyor. 35 dakika da 2 asist yaptı, 2 tane daha mutlak gollük pas attı, 2 tane de kendi kaçırdı. Adamın oynaması gereken yer tam olarak orası galiba.
SM-C7010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Alanya maçı çok çok önemli maç.
1.si kazanırsak gs maçı perçinlenmiş olacak.
2.si üst üste ligin iyi takımları Göztepe ve Kasımpaşa ile içerde oynayacağız.
Alanyaspor maçındaki olası galibiyet Göztepe maçını içerde en az 30 bin kişiye oynatır o da maça çok büyük etki eder..
Alanyaspor da Fernandes iyi topçu inşallah yetişmez ..Onun dışında Bobo da bizi ekstra sever ona dikkat etmek lazım..
Yorum
-
Hesaplamalarima göre 9-1 yenmemiz gerekiyor. ikinci yarı durursak 4-1 de olabilir. Şaka maka önümüzdeki 3 maçı alırsak liderlik gelebilir. Yine de arkadan takip daha iyi şimdilik. Erkenden hedef takım olmamak lazım. Çok dikkat çekiyoruz, yapmayalım.
Yorum
-
Artık ciddiyete dönme zamanı, bu tip havalar fazla uzatıldığında rölantide kalabiliyorsun bu hem takımın geneline hem de oyuncu özeline zarar verir. Nwakaeme, sosa, rodallega gibi isimler doğal olarak en büyük tehlikemiz ve bunları oyuna galatasay maçındaki gibi oyuna iyi adapte edersek karlı çılarız.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum