Alanyanın en çok yapacağı iş sürekli duran top fırsatı yaratmak olacaktır.Alanyaya bu fırsatı fazla vermemek lazım yoksa mükemmel de oynasak basit bir gol yersek maçı kaybedebiliriz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 5.Hafta | Aytemiz Alanyaspor 1-0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Alanya net düsme adayi. Göztepe'nin ahmakligindan biraz da sansla aldilar 3 puani.
Net Galibiyet bekliyorum.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Daha önce de bir çok kez söylediğim gibi: Pozitif futbol oynamaya çalışan bu tip takımların bize karşı pek şansları yok. İki takım da oynamaya çalıştığında kalite farkı ortaya çıkıyor. Bizi zorlayan takımlar, oyunumuzu bozmaya çalışan ve kapanan takımlar oldu daima. Mesut Bakkal her zaman futbol oynatmaya çalışan bir teknik direktör, iki hafta önceki Tamer Tuna da böyleydi. İki takım da oynamaya çalıştığında ise kaliteli ayaklar öne çıkıyor. Bizde de o ayaklardan bayağı var.
Yorum
-
Kazanacağımıza inanıyorum. Amiri, Toure, Burak ve Abdulkadirin de dönüşü ile hamle sayımız artıyor. Umarım alanya güzel analiz edilir.Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum