Su takima az güvenin yahu!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 5.Hafta | Aytemiz Alanyaspor 1-0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
2014'ten bir haber dikkatimi çekti. http://www.hurriyet.com.tr/bana-trab...i-ama-27265708
'Bana Trabzonspor maçı vermeyin'
Başakşehir-Trabzonspor maçının olay hakemi Halis Özkahya, öğretmenlik yaptığı Yalova'da bordo-mavili taraftarlarla polemik yaşadığını ileri sürerek bir sezon boyunca Trabzonspor maçında görev kabul etmedi.En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 13.09.2018, 12:09.
Yorum
-
Ya şu hakemden maç kaybetme olayını bi kaldırın artık, bahane üretme dönemi bitmedi mi hala ?
Sahaya çık oyununu oyna, kazan.
Daha oynanmamış maça atanan hakemi masaya yatırıyorsunuz şimdiden, boş iş.
Takımın sahada ne yaptığına bakmalıyız.
Her takıma yapılıyor hata, hatasız hakem görmedim.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Katılıyorum. Ankaragücü maçının da hakkı beraberlikti, 3 puanı alacak bir oyunumuz yoktu. Senin takımın iyi olursa hakem de senden taraf olur. Bastıran, hızlı oynayan, ısıran bir takımın önüne hakemlerin geçebileceğini düşünmüyorum.İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa şu hakemden maç kaybetme olayını bi kaldırın artık, bahane üretme dönemi bitmedi mi hala ?
Sahaya çık oyununu oyna, kazan.
Daha oynanmamış maça atanan hakemi masaya yatırıyorsunuz şimdiden, boş iş.
Takımın sahada ne yaptığına bakmalıyız.
Her takıma yapılıyor hata, hatasız hakem görmedim.
Edit: Birkaç istisna dışında tabi. O da ancak çok kritik, herkesin gözünü diktiği maçlarda olabilir. Aklıma 2004,2005 yıllarındaki fener maçları geliyor. Neyse hele biz o seviyelere bi gelelim yine de o zaman düşünürüz.En son atomantcum tarafından düzenlendi; 13.09.2018, 12:53.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
geçen sene 1-0 kazandığımız bursa maçının hakemiydi.
3 penaltımızı vermedi o maçta.
1 tanesini vermese hata dersin. 2 tanesini vermese görmedi dersin. ama 3 tanesini vermezse orada art niyet ararım.
halis özkahya'nın bir tane bile iyi maç yönettiğini hatırlayan var mı ?
KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET
Yorum
-
Hakem işlerini bir kenara bırakalım. Onu maç içinde göreceğiz.
Geçen maçtaki Trabzonspor'a Fırat ne yapabilirdi?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bir şey yapamadığı için bu hafta maç vermemişler. Kayseri maçının hakemine de aynı şekilde maç verilmedi. Hakemlerin içinde iyi niyetli olanlar varsa bile mevcut düzen onları da bozuyor.İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakem işlerini bir kenara bırakalım. Onu maç içinde göreceğiz.
Geçen maçtaki Trabzonspor'a Fırat ne yapabilirdi?
İşini ne şansa ne de hakeme bırakmayacaksın tabi orası da doğru.
Yorum
-
Oyun planımız yavaş yavaş belirginleşmeye başladı.Sosa ve onazi orta sahada ayağa pas yapacak.Sağ taraf ataklarında ters taraftan Anthony ve zaman zaman novak içeri girecek.Sol taraf ataklarında ise olcay sağ taraftan içeri girecek.Yusuf yazıcı,hugoya ve olcaya yakın oynayacak.Aynı şekilde Hugo da maçın gidişatına göre Yusufa yaklaşacak.Zaman zaman olcay orta sahaya yardımcı olacak.
Hücumsal anlamda işler rayına oturmaya başlıyor fakat defansif açıdan eksiklerimiz bir hayli fazla takım savunması ve bireysel savunmalarda daha dikkatli olmalı daha disiplinli bir şekilde oyun içinde kalmalı daha fazla devamlılık göstermeliyiz,gücümüzü maçın geneline daha doğru bir şekilde yaymalıyız.Bazen tempo yaparak direk sonuca endeksli oynamalı bazende topu çevirerek oyun içinde aktif dinlenme yapmalıyız.
Takımın ikinci kaptanı için perreira ve sosanın isimleri geçiyor.Yaşı,tecrübesi,oynadığı maç sayısı bakımından perreira nın bu makama daha uygun olduğunu düşünüyorum ama kendisine de gerekli uyarılar yapılmalı rakibe karşı kasti hareketleri tamamen bitirmeli bu sezona iyi başladı böyle devam eder umarım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum