Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 4.Hafta l Trabzonspor 4 - 0 Galatasaray l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu yaşıma geldim, istanbul eziklerinin üçünün de puan kaybedip, bizim galip geldiğimiz bir hafta hatırlamıyorum...

Çok güzel oldu...

Yalnız, gs maçları bizim her sezon umutlanma maçlarımız oluyor...

Bence sakin kalmakta fayda var...
    Renkdaş, proje ELBİRLİĞİ ile olursa anlamı olur. Biz yendik Gayseyi, peki TARAFTAR İLE FUTBOLCULARI BARIŞTIRABİLECEK Mİ YÖNETİM?

Hala okuyorum, en pahalı oyuncumuz Burak'a, kaçmayı değil savaşmayı seçen Onur'a, hatta 3 büyütülmüşten gelip MUTLU OLABİLMEYİ İspatlayan Olcay'a sövenler var.

Önce TARAFTARIMIZ anlamalı, eldeki MALZEMEYE biz sahip çıkmazsak elin oğlu......

YÖNETİM-TARAFTAR-FUTBOLCULAR bu maç sonrası BARIŞIRSA herşey olur...
    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Öncelikle emeği geçen herkese teşekkürler. Takımımız kazanınca yediğimiz içtiğimizden aldığımız havadan bile zevk alıyoruz.

Yıllardır yok transferler uyum sağlayacak martavalları dinledik. Yok zamana ihtiyacı var falan filan. Kardeşim kaliteli oyuncu çıkar ilk maçta kütür kütür oynar. Uyum muyum hikaye. Futbolun dili heryerde aynıdır. İşte gördük Anthony kardeşimizi. Hallaç pamuğu gibi attı.
      TRABZONSPOR.

Yorum

• İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çok sevindik ettik ama sakin kafayla düşünüyorumda biz mi gerçekten harikaydık yoksa gs mi aşırı kötüydü?
        1-Kötü olan Onazi ve Sosa belki en iyi maçlarını oynadı.
        2-Top bizi uzun zaman sonra sevdi. İlk 2 gol ve kırmızı kart çok kritik zamanlarda geldi. İlk golde topun Onazinin önüne düşmesi, 2.golde topun ga defansına çarpması gibi.
        3-gs çok kötüydü.

Bence 4-0 yendiğimiz kadar fark yok gs ile aramızda. Muazzam bi galibiyet eyvallah. Ama şampiyon olabiliriz Alanya’ya 3-5 atarız rahatlığı olmamalı. Ters tepiyor bizde.

Bir de bu takımda Sosa durursa herkes durur. Onazi ve Sosa bu motivasyonla her maça çıkabilir mi? İnşallah Ünal hocam bunların farkında olarak adım adım ilerler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Renkdaş, proje ELBİRLİĞİ ile olursa anlamı olur. Biz yendik Gayseyi, peki TARAFTAR İLE FUTBOLCULARI BARIŞTIRABİLECEK Mİ YÖNETİM?

Hala okuyorum, en pahalı oyuncumuz Burak'a, kaçmayı değil savaşmayı seçen Onur'a, hatta 3 büyütülmüşten gelip MUTLU OLABİLMEYİ İspatlayan Olcay'a sövenler var.

Önce TARAFTARIMIZ anlamalı, eldeki MALZEMEYE biz sahip çıkmazsak elin oğlu......

YÖNETİM-TARAFTAR-FUTBOLCULAR bu maç sonrası BARIŞIRSA herşey olur...
          Abi şöyle bir durum da var.
          Bizim taraftar, ciddi bir sabır testinden geçti, yıllardır geçiyor da...
          Artık kimse de sabır edecek derman kalmadı. Takımın acilen sportif bir başarıya, başarıyı da geçtim bir heyecana ihtiyaç var...

Futbolculara sahip çıkmalıyız doğru ama eskiden yapılınca es geçilip, artık es geçilemeyen şeyler var...

Örneğin Burak Yılmaz konusu...

Ben, kendisini severim, bu takımda olması gerektiğini de düşünüyorum o ayrı...

Ama geldiği günden beri, gol yükümüzü çekiyor olmamıza rağmen sürekli sakatlanması ve de transfer haberleriyle gündemde olması, taraftarı da bıktırdı artık, ben de dahilim bıkan taraftara...

Bu şekilde dikkat çeken futbolcuların da artık kendisini toparlaması lazım...

Para konusu önemli, şu maddi sıkıntılarda ciddi para kazanan topçular, bunun hakkını vermemeliler, ya da bir zahmet indirime gitsinler...

Onur, şimdiye kadar yeterince indirime gitti, para almadan 1 yıl boyunca oynadığı da oldu ama para konusunda ağzını açmadı...

Onur'un performansı da eskisi gibi değil ama eleştiriyi de dozajında yapmak lazım.

Onur'a para konusunda vurmak büyük haksızlık...

Velhasıl, artık bazı şeylerin oturması lazım...

Bu süreçte, taraftar da futbo9lcu da kendisine bir zahmet çeki düzen verecek...

Özellikle de futbolcular...

Taraftar, üstüne düşeni elinden geldiğince yapıyor bana sorarsan...
          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Bu galibiyetin güzel yanı artık diğer takımlar çok cesaretli çıkamayacaklar karşımıza artı savunma ile başlayacakları için bizim ilk dakikalardaki baskımız daha kolay olacak zaten sevindiren tarafta bu eskiden olduğu gibi ilk yarım saat hemen boğmaya başlıyoruz inşallah böyle devam eder

Yorum

• sanirim hayatimda ilk defa stressiz,kufursuz,gerilimsiz yayila yayila bir derbi maci izledim.ne guzelmis lan boyle koya koya mac seyretmek.sahada oyle ezdikki himmetcileri resmen acinacak duruma soktuk..4 attik ama herkesin hep bir agizdan trabzonspor isteseydi 6-7 tane atardi demeleri bile insana acayip keyif veriyor..beyoglu yosmalari nette kuduruk yorumlar yapiyor.lan serefsizler daha gecen sene hic alakasi yokken stadin ekranina verdiginiz goruntuyu unuttuk mu saniyorsunuz?deniz ates bitnel denen kani bozuk cibiliyetsiz bizi dograrken siz tribunlerde oley ceken kopekler degilmiydiniz?simdi kalkmislar bik bik otuyorlar.nazarimizda istanbulun renklisi renksizi buyugunuz kucugunuz hepiniz aynisiniz.kaniniz bozuk.

Yorum

• İlk olarak Şahin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Öncelikle emeği geçen herkese teşekkürler. Takımımız kazanınca yediğimiz içtiğimizden aldığımız havadan bile zevk alıyoruz.

Yıllardır yok transferler uyum sağlayacak martavalları dinledik. Yok zamana ihtiyacı var falan filan. Kardeşim kaliteli oyuncu çıkar ilk maçta kütür kütür oynar. Uyum muyum hikaye. Futbolun dili heryerde aynıdır. İşte gördük Anthony kardeşimizi. Hallaç pamuğu gibi attı.
                Yetenek gösterisi olabilir ama bu kadar oyuna etki, iyi bir oyun rastgele ortaya çıkmaz. Sonuçta futbol takim oyunu ve planlı oyun çok başka. Çıkan kadro uyumluydu ve bir geçmişi vardı.

Yorum

• İlk olarak freedomforever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  1-Kötü olan Onazi ve Sosa belki en iyi maçlarını oynadı.
                  2-Top bizi uzun zaman sonra sevdi. İlk 2 gol ve kırmızı kart çok kritik zamanlarda geldi. İlk golde topun Onazinin önüne düşmesi, 2.golde topun ga defansına çarpması gibi.
                  3-gs çok kötüydü.

Bence 4-0 yendiğimiz kadar fark yok gs ile aramızda. Muazzam bi galibiyet eyvallah. Ama şampiyon olabiliriz Alanya’ya 3-5 atarız rahatlığı olmamalı. Ters tepiyor bizde.

Bir de bu takımda Sosa durursa herkes durur. Onazi ve Sosa bu motivasyonla her maça çıkabilir mi? İnşallah Ünal hocam bunların farkında olarak adım adım ilerler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  güzel tesbitler. mesele devamlılık ve beklentilerin ölçülü ayarlanabilmesi.

Yorum

• Bu Fırsat kolay ele geçmez

İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi şöyle bir durum da var.
                    Bizim taraftar, ciddi bir sabır testinden geçti, yıllardır geçiyor da...
                    Artık kimse de sabır edecek derman kalmadı. Takımın acilen sportif bir başarıya, başarıyı da geçtim bir heyecana ihtiyaç var...

Futbolculara sahip çıkmalıyız doğru ama eskiden yapılınca es geçilip, artık es geçilemeyen şeyler var...

Örneğin Burak Yılmaz konusu...

Ben, kendisini severim, bu takımda olması gerektiğini de düşünüyorum o ayrı...

Ama geldiği günden beri, gol yükümüzü çekiyor olmamıza rağmen sürekli sakatlanması ve de transfer haberleriyle gündemde olması, taraftarı da bıktırdı artık, ben de dahilim bıkan taraftara...

Bu şekilde dikkat çeken futbolcuların da artık kendisini toparlaması lazım...

Para konusu önemli, şu maddi sıkıntılarda ciddi para kazanan topçular, bunun hakkını vermemeliler, ya da bir zahmet indirime gitsinler...

Onur, şimdiye kadar yeterince indirime gitti, para almadan 1 yıl boyunca oynadığı da oldu ama para konusunda ağzını açmadı...

Onur'un performansı da eskisi gibi değil ama eleştiriyi de dozajında yapmak lazım.

Onur'a para konusunda vurmak büyük haksızlık...

Velhasıl, artık bazı şeylerin oturması lazım...

Bu süreçte, taraftar da futbo9lcu da kendisine bir zahmet çeki düzen verecek...

Özellikle de futbolcular...

Taraftar, üstüne düşeni elinden geldiğince yapıyor bana sorarsan...

Karmaşık ve sayısız problem arasında herkesin dediği doğrudur, taraftar ne dese haklı.

Ancak, futbolda bir kural var, GEÇMİŞ DİYE BİRŞEY YOK!

Şimdi, İstanbuldan 3-4 lük BJK maçına geldim, bu sene de inşallah birkaç maça geleceğim.

1. İstanbulda hemen her stada gittim, atmosfer-modernlik vb anlamında hiçbir eksiği yok Akyazının, MUHTEŞEM

2. Kibarca o maçta YUSUF kardeşime 1-2 risk alıp hata etti diye sövenleri uyardım

3. Oyun düzenimiz yoktu, Okay-Yusuf risk alıp kurmaya çalışıyordu, 1-2-3 de 1 hata çocuklara söven sövene

Şu anda GERÇEKTE bizim temel sıkıntımız GERİDEN OYUN KURAMAMA işi çözülmüş, orta sahaya stres daha az biniyor. Sosa uzun pas-fantastik çalım deniyor, denemeli.

TAKIMI BEN 3' e ayırıyorum:

1. Tecrübeli ve karakterli adamlar; ONUR-BURAK-OLCAY (Burak'a kızanlar haklı ama Hakan Şükürü Terim idare ettiğinde adam 25-30 gol atardı, ama onu kazansak ölüsü 25 gol atar-dirisi 35)

2. EVLATLARIMIZ, Yusuf ve Abdülkadir. Sever-sayarsak, hem 100 er Milyon TL kazandırmadan gitmezler hem de alttan SINIRSIZ YUSUFLAR gelecektir.

3. YABANCILAR. Onaziye helal olsun, Nwakaeme 10 yıllık Trabzonlu gibiyse pay Onazinin, ONORE edilmeli. Sosa kazanılmış, ligde rakibi yok, Pereira gibi profesyonel bulamayız, İranlılar mütevazi ama göreceksiniz gizli kahraman olacaklar.

Yönetim Hoca ve bu 3 Grubu yönetebilirse, TRABZON sadece 3 büyütülmüşleri değil federasyon ve hakemi de önüne katar.
                    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Ulan ne yendik be
                      Keyif ede ede izledim maçı
                      Herkese teşekkürler uşaklar...

Bu maçı Anthony' nin golden sonra tellere tırmanışı olarak anımsayacağım

(UEFA)

Yorum

• Ah Mete Kalkavan Ahhh !!
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gerçekçi olmak gerekirse hem mutluyum,hemde mutsuzum...
                          Meşhurrr
                          Deniz Ateş Bitnel in yönettiği maçı hatırlarız
                          7 kişi kalmış bize karşı taraftarları oley oley çekiyorlardı,
                          Cumartesi roller değişseydi,
                          maç istanbulda,2-0 öndeler ve biz 10 kişi kalmışız,
                          bizi ne yaparlardı biliyormusunuz arkadaşlar,
                          en az 7 tane 8 tane gol atarlardı,
                          tarihi skor elde ederlerdi.
                          dengemizi bozarlardı,hocamız değişirdi,kadro dışı kalan oyuncularımız olurdu vs vs vs
                          demek o ki arkadaşlar,
                          niçin mutsuz olduğumu merak edenler konuyu anlamıştır.
                          kardeşim yakalamışsın gs yi böyle,
                          2-0 öndesin,10 kişi kalmış rakip
                          devre bitmeden 3-0 olmuş
                          stad fulll dolu,bütün her şey lehimize
                          ikinci yarı farkı artırmak için neden çaba göstermediniz?
                          defansta al gülüm ver gülüm yaptınız
                          gs fark yiyeceğini anladığı için orta sahayı geçmedi
                          sizlerde onların kişiliksiz oyununa ayak uydurdunuz ve maçı son saniyede attığım golle 4-0 kazandınız.
                          arkadaşlar belkide maç öncesi yarım sıfır olsun bizim olsun düşüncesi vardı hepimizde,
                          ama maç öyle bir hal aldıki,ciddi anlamda fark atmadığımız için biraz olsun kızgınlığım,mutsuzluğum var..
                          düşünebiliyormusun arkadaşlar maçın 6-0 bittiğini veya 7-0 bittiğini.
                          Inanin böyle yapmamiz daha çok koydu onlara.

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
                          son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Bir teşekkür de taraftarımıza
                            Ağzınıza yüreğinize sağlık

(UEFA)

Yorum

• Bu arada Ekubanı Sikabahce ile yaptıkları hazırlık maçında bir izleyin adamın çok iyi bir topçu olacağı ordan belli mahvetmis Sikebahce defansını adam daha sonra İngiltereye gitmiş zaten ayağı kırılmış yoksa baya can yakarmis bence bize gelmesine çok mutlu oldum her türlü iş yapacaktır bizde kendini tekrar bulacaktır inanıyorum...
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

• @UĞUR DURTAŞ
                                Aslında çok haklısın. Bulmuşsun böyle niye acıyorsun. resmen üzerlerine gitmedik. onlarda ileri çıkamadılar bir an önce bits de gitsek dediler.
                                üzerlerine gitsek tarihi hezimet yaşatacaktık. Yaşatmalıydık.
                                ve 7 kişiye karşı değil 11 kişi oynarkende oley çektik.
                                bunlar fenerbahçeden daha sinsiler. yüzleri maskelidir.

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X