Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 4.Hafta l Trabzonspor 4 - 0 Galatasaray l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sampiyonlugun en büyük adayi Gs nin oynadigi oyunu gördük. Adamlari sahadan sildik..Fb nin durumu ortada..Bjk nin de sorunlari cok..

Benim icin mücadeleci, karekterleri bir takimin olusmasi bu sene icin yeterli bir hedefti ama dünkü mactan sonra Gs yi düsürdügümüz hali gördükce neden olmasin diyorum..

Bu sene bu Gs nin sampiyon olabilecegini düsünebiliyoruz da biz neden olmayalim..Olamazsak da seneye tekrar deneriz..
    Katiliyorum tabii ki bu yaziya sonuna kadar ama biraz önümüzü görmemiz lazim.
    Bir 5 hafta sonra daha da netlesir herşey.
    Benim sampiyonluk yarisinda favorim Basaksehir, sonra Bjk, sonra da Gs hala.
    Biz bu üç takimdan kimi veya kimleri altimiza aliriz, bunu da zaman gösterecek.
    Fenerbahce bu sene baya sıkıntılı bir sezon gecirecek gibi. Isleri zor.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yusuf mu Abdüs mü ??? Su an ki durumda Yazici oynasin hem isler istemedigimiz gibi giderse hamle oyuncusu da sart bize
      Ne kadar lüks problemlerimiz olmaya basladi
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Takımımı 3 puan için tebrik ediyorum. "Artık sarmıyor" ve "Bir mahsun mor menekşe" Trabzonspor'a yakışmıyor. Çok yanlış. Bu politikadan bir an önce dönülmesi lazım. Maçta ise iyi oynayanların sezon boyu istikrarı önemli, umarım bu es geçilmez
        Boşversene İstanbul takımları fair play den anlamaz.Son derece isabetli olmuş.
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Katiliyorum tabii ki bu yaziya sonuna kadar ama biraz önümüzü görmemiz lazim.
            Bir 5 hafta sonra daha da netlesir herşey.
            Benim sampiyonluk yarisinda favorim Basaksehir, sonra Bjk, sonra da Gs hala.
            Biz bu üç takimdan kimi veya kimleri altimiza aliriz, bunu da zaman gösterecek.
            Fenerbahce bu sene baya sıkıntılı bir sezon gecirecek gibi. Isleri zor.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Basaksehir in sampiyon olma olasiligi yok bence..Fb yi yarisin icine sokarlar bana kalirsa..Gs en büyük aday ama onunda halini gördük dün..Kadro olarak tüm eksiklerimize ragmen onlara göre artilarimizda var..
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Basaksehir in sampiyon olma olasiligi yok bence..Fb yi yarisin icine sokarlar bana kalirsa..Gs en büyük aday ama onunda halini gördük dün..Kadro olarak tüm eksiklerimize ragmen onlara göre artilarimizda var..
              Aynen harfi harfine sana katiliyorum renktas
              eger devre arasi gerekli takviyeleri yaparsak
              sampiyonlugun en buyuk adayiyiz

Yorum

• Şu galibiyet forumun selameti açısından da iyi bir turnusol oldu. Bazı tipler piyasada yok. Takımını aşagılayan, her türlü hakaret ve küfürü fütursuzca eden zatlar olmayınca maç sayfaları da keyifli okunuyor. En azından adamakıllı analizler okuyabiliyor, eksikleri de daha düzgün bir dille anlatanları görebiliyoruz. Gerçi ilk puan kaybında ortaya çıkarlar yine ama neyse...
                There is no spoon...

Yorum

• Takim böyle oynamaya devam ederse uyuyan ücreler gibi olan Trabzon disi taraftarlarimizda uyanacak.
                  Babam mesela bugün yillardir demedigi ben Trabzonsporluyum dedi ogluma tüglerim diken diken oldu.
                  Herkesin bekledigi bir kivilcim takim o kivilcimi çakarsa müthis bir destekle yolumuz aydinlik olur.

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
                  son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Tatilimin son gününde ailemle beraber, uçağımızın kalkmasına saatler kala Antalyada maçı çoğunlukla gslilerin arasında izledim. 7 ve 9 yaşındaki oğullarımla yaşadığımız mutluluk sanırım ömür boyu unutmayacağim, teşekkürler Trabzonsporum. Fikstüre bir göz attım ve bu sene, öyle inanıyorum ki, bir çok şeye gebe....
                    En son TS61_NL tarafından düzenlendi; 02.09.2018, 21:52.
                    Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• Ankaragücü maçında hatalı hakem kararıyla puan kaybetmemiz iyi olmuş, yoksa bu maça Cüneyt ÇAKIR adisini atarlardı bunlar !
                      McLas was Here

Yorum

• İbne galatasaray tezahüratına ceza vermezler inşallah.

Yorum

• İkinci yarı maçtan kopup saçmalayan taraftar dışında mükemmel bir geceydi.

Yorum

• Belkide son 20 yılın en rahat maçını oynadık. 2. yarı biraz sıksaydık 6,7'lere çok rahat giderdi bu maç. Takım güven vermeye başlıyor ama savunmadan o güveni hala alamadım.
                            "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• Şu galibiyet fener ve bjk nin puan kaybetmesiyle iyice anlam kazandı..

Başakşehir deplasmanına tamam ama Ankaragücü maçına yanmıyor değilim..

Ankaragücü deplasmanını da artık ya bir İstanbul deplasmanında ya da Kayseri Göztepe Malatya gibi zor deplasmanlarda telafi ederiz inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X