STSL 4.Hafta l Trabzonspor 4 - 0 Galatasaray l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Nazim Can
    • 11.07.2013
    • 12584
    • Serbest Meslek
    • Almanya

Yusuf mu Abdüs mü ??? Su an ki durumda Yazici oynasin hem isler istemedigimiz gibi giderse hamle oyuncusu da sart bize
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Muhammed Ayaz
      • 02.02.2009
      • 5053
      • öğrenci
      • İstanbul

Allahım ne kadar da güzel bir haftayı geride bıraktık. Takım hem çok iyi bir oyun hemde çok net bir galibiyet aldı.
      Hepsinin ayağına sağlık.
      Fatih Terim derbi kaybetmez leen ! Diye tempo tutanlara da ders olsun bu skor.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      & ONUR RECEP KIVRAK &
      ^^KELEBEK^^

Yorum

• Uğur Kalyoncu
        • 09.02.2010
        • 12461
        • Öğretmen
        • Bursa

İlk olarak cubido tarafından gönderildi
        Çok gaza gelmeyin. Dün gs çok kötü olmasına rağmen 10 kişi kalana kadar oyunda bariz bir üstünlüğümüz yoktu.
        skorun 2-0 olması da yanılmasın seyretmeyenleri.
        Çok net bir durum var. Bu sene maç kazanacaksak topun bizde olmadı lazım.
        topu rakibe verdiğimizde sıkıntı yaşar bu takım.
        Kesinlikle katılıyorum abicim..

1-0 ken Sinan'ın getirdiği Belhandanın rövaşata vurduğu topta Sinan kaleye paralel değil de geriye çıkarsa golü yemiştik..Bu pozisyonu sabah yazmıştım şimdi bir de Yusuf'u farkettim resmen feregat ediyor..Sinan geri çıkarsa geçen hafta yediğimiz golün aynısını yiyecektik demek ki hala o noktada eksikler var..Alanya aynı golü dün atmış inşallah Alanya maçına kadar bu pozisyon üzerine takım çalıştırılır..Doğru yerleşim olmadığından geriye çıkarılan toplarda sıkıntı yaşıyoruz gerçi sadece geriye de değil defansa gelen her top sıkıntılı.. İnşallah devre arasına kadar yarıştan koparacak hatalar olmaz da bir şekilde yarışta kalırız..

Yorum

• trbzonsporlu
          • 22.06.2008
          • 4806
          • İstanbul

İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi
          https://twitter.com/Trapezpunta61/st...808?s=19<br />

Jose Ernesto Sosa.
          Tam bir maestro.
          Ünal hocam bu adami mükemmel kullanmaya başladı.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          son yıllarda bir oyuncunun bir maça bu kadar ağırlığıni koyduğuna şahit olmadım belki 2011-2012 senesinde selçukun vardir böyle 1-2 maçı

Yorum

• Ozan Gözaçan
            • 03.09.2005
            • 1813
            • Bilgi İşlem Uzmanı
            • Antalya

Her şey güzel hatta çok güzel ama Ünal hocanın da dediği gibi gelişmemiz gereken yönlerimiz var ..
            Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Gökhan Balcı
              • 16.10.2017
              • 4560
              • Bursa

yanında onazi varken bunları yapıyor bu adam bi de atiba tipi bir adam olsa ne olacaktı acaba yönetim bunları görsün. devre arası gelmeden lider bir stoper bir ön libero ve hatta bir sağlam kaleci alsak şampiyonluğun en büyük adayı olabiliriz. sağlam bir altı numaran olsa bugün gönül rahatlığıyla abdülü sağa koyabilirsin. deli hücum hattın olur. başkan şampiyonluk muhabbeti için çok erken diyor ama bunu demesinin sebebi kimseyi rehavete düşürmemek. pereria gibi sağ bek zor bulunur sosa gibi sekiz zor bulunur ve bu adamlar yaşlı. bu sene böyle süper futbol oynayan bu adamları rahatlatmak sizin göreviniz.

maç içinde şu söylenebilir. bu ligde kenarlara dört tane minik hızlı adam koymak seni ileriye götürmez. fizik her şeydir burada. anthony nin yerinde onyekuru olsaydı o pozisyon gol olmazdı. bu yüzden bu sene okayın yokluğu çok belli oluyor. onazi aslen sekiz olmasına rağmen o özelliklere haiz değil. hızlı diye altı oynatılıyor ama ona da fiziği yetmiyor. böyle de tuhaf bir futbolcu. trabzonspor gibi bir deplasmana iki tane on numara ile çıkıp bir şeyleri ispat edemezsin. dün ndiaye fernando ikilisi olsaydı belki bu kadar kolay olmazdı bu maç o yüzden yanıltmamalı skor. öte yandan erkenden basıp ilk yarıda maçı bitirme taktiği bana da doğru gelen taktik. ilk yarı 3-0 oldu mu çok çok yüksek ihtimalle o maç dönmez. en azından ünal hoca varken böyle düşünüyorum.
              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Özkan Şentürk
                • 31.07.2006
                • 2333
                • İstanbul

En hoşuma giden şey, topu kazanınca bir anda pirana gibi ceza sahasında çoğalmamız.

Roda, Yusuf, Anthony, Olcay hep içeri girmeyi seven oyuncular.

11 e 11 iken de bunu bolca yaptık.

Bir de hiç linç etmeyin ama ben Okay'i hiç aramıyorum, özellikle hücum geçişlerini görünce.
                En son Özkan Şentürk tarafından düzenlendi; 02.09.2018, 18:44.

Yorum

• faruk oktay
                  • 07.01.2011
                  • 8
                  • doktor
                  • Karabük

İlk girdiğimde alttaki siteye maçı açtı. İşim vardı halledip geldiğimde sayfa bulunamıyor uyarısı çıktı. Üstteki sayfadan da indirme kısmını bulamadım. Kafayı yiyeceğim izleyemedim bir türlü.

Yorum

• AyhanPe
                    • 17.07.2005
                    • 12708
                    • Almanya

Futbolcusundan verim alan bir teknik direktörle oyuncularin degeri misli misli artar..

Burak in takimi olumsuz etkilemesinden cekinenler var dogal olarak..Olasi transferi daha iyi olurdu ama acikcasi Bjk ye gönderilmemesi cok daha iyi oldu..Takim bekledigimizden cok daha hizli kaynastigina göre yukarlara tirmandigimizda dogrudan rakibimiz olacaklar bu sene..
                    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Tuğrul
                      • 20.08.2012
                      • 5291
                      • öğrenci
                      • Bursa

İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi
                      Toure'den çok Abdülkadir'in sakatlanması can sıkıcı.

Nihayetinde stoperde Batuhan, Kucka, Mustafa Akbaş ile alternatif yaratılabilir pekala aynı katkıyı alabiliriz.

Lakin orta alanda oyunumuza sınıf atlatan '' Abdülkadir-Sosa '' uyumunun bozulması bütün dişlilerin parçalanması anlamına gelir.

A.Gücü beraberliğine rağmen oyun olarak yer yer istim üstünde olduğumuz konjonktürde bu gelişmeler negatif bir hava yaratacaktır.

Eğer Abdülkadir oynamazsa topun hareket etmesi için merkezde Olcay tercih edilmeli.
                      Ünal Karaman'ı tebrik ederim.

Kucka'yı oynatmayarak tek ön libero ile oynaması maçı kazanmasında kilit faktör oldu.

Böylelikle Sivas maçı ile birlikte değişen oyun mantalitesini ve çizgisini koruduğunu gösterdi.

Ben merkezde veya forvet arkası iki yönlü oynamayı bilen Olcay oynasın demiştim.

Ama Yusuf'da orada fena bir performans göstermedi.

Zargo'nun da sistem için eksiklik yaşatmayacağını, olmasa da kazanacağımızı ifade etmiştim.

Nihayetinde haklı çıktım.

Sosa, Nwakaeme, Onazi, Abdülkadir, Novak, Rodallega.

Bir ara Mou'nun 2005 Chelsea'de bahsettiği isimler gibi dokunulmaz.

Yorum

• Uğur KÜÇÜK
                        • 30.01.2009
                        • 11085
                        • Bursa

İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi
                        Her şey güzel hatta çok güzel ama Ünal hocanın da dediği gibi gelişmemiz gereken yönlerimiz var ..
                        Bu sene ilk 5 yapip Avrupaya katilmak kafi benim için.
                        Eksiklerimiz çok daha.
                        Misal hala Onazi zirve yarışı icin yetersiz.
                        Stoperlerimiz zirve yarışı için yetersiz.
                        Onur form tutmazsa, zirve yarisi için kalemizde yetersiz.

Ama bu takim ikinci yarilarda oyundan düşmüyor. Sosa varya Sosa, o kadar kaliteli bir adam ki, takımı aktif dinlendirme isini de mükemmel yapiyor Ünal hocamin talimatıyla.

Deplasmanlarda şayet Nwakaeme beklenen katkıyı verirse ve de biraz daha oyunumuzun üstüne koyarsak, ilk 3 bile hayal olmaz.

Daha yolumuz uzun ama umitliyiz.
                        En azindan bu sene zirve yarısına 20. Hafta havlu atmayız.

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• AyhanPe
                          • 17.07.2005
                          • 12708
                          • Almanya

İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi
                          Bu sene ilk 5 yapip Avrupaya katilmak kafi benim için.
                          Eksiklerimiz çok daha.
                          Misal hala Onazi zirve yarışı icin yetersiz.
                          Stoperlerimiz zirve yarışı için yetersiz.
                          Onur form tutmazsa, zirve yarisi için kalemizde yetersiz.

Ama bu takim ikinci yarilarda oyundan düşmüyor. Sosa varya Sosa, o kadar kaliteli bir adam ki, takımı aktif dinlendirme isini de mükemmel yapiyor Ünal hocamin talimatıyla.

Deplasmanlarda şayet Nwakaeme beklenen katkıyı verirse ve de biraz daha oyunumuzun üstüne koyarsak, ilk 3 bile hayal olmaz.

Daha yolumuz uzun ama umitliyiz.
                          En azindan bu sene zirve yarısına 20. Hafta havlu atmayız.

Sampiyonlugun en büyük adayi Gs nin oynadigi oyunu gördük. Adamlari sahadan sildik..Fb nin durumu ortada..Bjk nin de sorunlari cok..

Benim icin mücadeleci, karekterleri bir takimin olusmasi bu sene icin yeterli bir hedefti ama dünkü mactan sonra Gs yi düsürdügümüz hali gördükce neden olmasin diyorum..

Bu sene bu Gs nin sampiyon olabilecegini düsünebiliyoruz da biz neden olmayalim..Olamazsak da seneye tekrar deneriz..
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Misafir

İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi
                            Bu taraftarin ipiyle kuyuya inilmez ama onca yasadiklarimizdan sonra kiymetini bilecegimizi ümid ediyorum..
                            Bmn gibi aklı selim insanların çoğunlukta olduğu bir yerde bile neler dediler neler o yüzden diyorum ki bu taraftar bi bok bilmez anca konuşur durur,dün o güzel galibiyetten sonra bile zekiydi yönetimdi konuşanlar var,müthiş bir sinerji yakalama şansımız varken enerjimizi böyle aptal şapşal şeylere harcıyoruz.

Yorum

• Uğur KÜÇÜK
                              • 30.01.2009
                              • 11085
                              • Bursa

Bu arada yorumlari okudum forumdaki.
                              Ya dikkatimden kaçtı ve kacirdim veyahut fazla değinilmemis.
                              Burak'in ilk 11 oynamasi gerektiğini savunan birisi olarak, dun aksamki Rodallega'dan formayi cok zor alir.
                              Adam maç icinde ortasahaya kadar geldi, pas trafiğine katildi, diğer oyuncularimiza koşu yollarini acti.
                              Ve de en önemlisi her ceza alanina gönderdiğimiz topta, o bölgede yerini aldi ve iyi - kötü vurusunu yapti.
                              Dun ben Rodallega'yi çok beğendim.
                              Burak hocanin bu oyun tarzina uyum sağlamazsa, artik Rodallega'nin yedeği olur.
                              Formayi alması için cok çalışması lazim çok...

En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 02.09.2018, 19:08.
                              2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• shootems
                                • 25.07.2014
                                • 525
                                • İstanbul

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi
                                Yusuf mu Abdüs mü ??? Su an ki durumda Yazici oynasin hem isler istemedigimiz gibi giderse hamle oyuncusu da sart bize
                                Din maç esnasında bende bunu düşündüm. Yusuf ve Abdüş beraber oynayınca takım biraz kırılgan oluyor. Dün akşam ki takım çok dengeliydi.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...