Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 3. Hafta | MKE Ankaragücü 2-2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok geriliyoruz malesef, rakip de bu gerginliği anlayıp yan top falan zorlayarak pozisyon buluyor. Mental olarak gelişmek lazım. Büyük takım ilk golü bulduğunda maç biter, rakip atak yapamaz hale gelir morali bozulur.

Biz öne geçtiğimizde hemen kendi kendimizi germeye başlıyoruz. Oyuncuların ayakları gitmiyor, pozisyonları izlemeye başlıyorlar. Öne geçtiğinde daha da çoşacaksin. Oynamayan rakibin sinirini bozacaksin. 3 puan görmemişliği var bizde.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    aynen aynennn.

yahu atmışsın zaten golü, rakip kendi gerçeğiyle yüzleşmiş. vur geç arkadaş, o yetenek, potansiyel var zaten sende.

inşallah zaman içerisinde oturacak bu özgüven diyorum ama iki kere öne geçip puan bırakarak olmaz bu işler.

burada hoca faktörü çok önemli. kenardan bi tarafını yırtacak gerekirse. ünal hoca'nın bunu başarması gerekiyor. her seneki gibi sezon ortası hoca değiştirmece falan olmasın artık. bir kere de yanlışlıkla doğru seçim yapmış olsak kötü mü olur...
    İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
    ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Ünal Karaman oyuncu değişikliğinde çok geç kaldı öne geçtiğimiz dakikalara kadar da baskı falan kuramıyorduk..

sevgili troll; Kucka oyuna son 5 dk kala dahil oldu o dakikaya kadar neden maçı koparamadık ? frikik de kendisine faul yapılmasına rağmen zerre futbol bilgin olmadığı için pozisyon sonrası hemen adama sallamaya başlamışsın.

Neyse 2-1'den sonra Yusuf o pozisyonu gol yapacaktı.. Onur'da artık sıradan bir kaleci zaten.. son dakika da ki gol şaşırtmadı hiç.

Yorum

• Duran toplar sürekli tehlike oluşturuyorsa bunun baş sorumlusu ÜK'dır. Takım antrenmanlarda bir şey çalışmıyor. Bu çok belli.
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Mete Kalkavan in Trabzon dusmani oldugunu ve istisnasiz her mac bu halti yedigini, resmen gostere gostere dogradigini herkes ogrendi, şu kulube yonetici baskan vs olup yoneten insanlar ogrenemedi, Deniz Ates Bitnel i gecti o adami tek macla astik bu pislik icin tek yapilmasi gereken kisa bir aciklamayla bir daha macimizi yonetmemesini saglamak.

Şu adam her sene Trabzon u en kritik en hassas maclarda ince ince dograyip ligden kopartiyor. Haftaya Gs bizi yenecek kalacagiz 4 puanda. Ondan sonra gelsin kaos. Her sene her sene ayni şey bari sezon baslarinda olmasin yeter ya insanda heves birakmiyorlar.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bizim dışımızdaki 4 İstanbul kulübü 1-2'den sonra maçı 1-3, 1-4 çok rahat yapardı. Ama bizim hocamız PTT kalitesinde bir hoca. Kimse kusura bakmasın.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Onurun bir sucu yoktu bu pozisyonda onura gelene kadar kafa vurduran defans nerdeydi? Onur kafa vurusunu cikardiktan adami bos birakirsan golude yersin. Sahi bizim defans nerde?
              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kesinlikle alakası yok mete kalkavan olimpiyatta bu sezon cocugu ile hazırlık maçımızı izlerken konustum adam açıkca soylemesede Trabzonsporlu olduğunu hissettirdi sen hocana kız boşver hakemi
                ya bu kadar balık hafızalı olmayalım. adamın gözünün önünde quaresma yusuf erdoğan'ın kaval kemiğini kırıyordu neredeyse. zor bela sarı kart gösterebildi şerefsiz, torpilli herif... üstelik tüm spor medyası adamın bjk'li olduğunu yazıyor yıllardır. şu meteye Trabzonsporlu denildi ya şurada, pes. vallahi pes.
                İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Sosa ve Yusuf yorulmuş zaten, tek atak opsiyonları duran top. Adam önlem almaya çalıştı işte. Bu takımın tamamını ilgilendiren mental bir problem. Oyunu bitirmek ayrı bir hünerdir. Bekleyerek olmaz, aktif bitireceksin.

Tek tek oyuncu ile olmaz bütün takım beraber bu özgüveni kazanacak. Her zaman aynı şey oluyor, aynı şeyler konuşuluyor. Hoca tek tek problemleri tespit edip çözecek gelişim odaklı olacak. Eleştirilerden ürkmeyecek. Bir iki maç iyi gitmekle olmaz bu iş zaten. Sezonun ortasına doğru gelişim odaklı olan takım kazanmaya başlar. 3. haftada sezon bitireceksek, bu piskolojiyle ilk 10 maçı kazansak yine sezonu bitiremeyiz.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bu kadar kötü bir zeminde 400’ün üzerinde pas yaptık %82 oran yakaladık ki bu gayet iyi bir sayı. 9 korner ve maçın tamamında %62 topa sahip olma. Bunlar gayet iyi veriler. Geçen yılın üzerine sahada bilinçli bir şeyler yapmaya çalışan bir takım görmek beni memnun etti.

Ancak ciddi bir hava topu ve savunma zaafımız olduğu bir gerçek. Rakip attığı uzun topların neredeyse %50’sini almış. Zaten başakşehir maçında ve bu maçta son dakikada yediğimiz goller bu eksiğimizin sahadaki ispatı oldu.

Abdülkadir’in orta sahada oynaması gerektiğini çokça kişi burada söyledi ancak bunun için henüz erken olduğunu 2 haftadır görüyoruz. Çocuğu kalabalık ve sert orta sahaların içine atıp ezdiriyoruz, oradaki adamın güçlü olması önemli bir husus ki bunu Yusuf oraya geçince görmüş olduk. Oyuna baya hareket getirdi ve kendi yerini de bulmuş oldu. Benim tercihim Abdülkadir’i sağ tarafta oynatmaktır. Orada daha serbest olur hızı ve tekniğiyle daha fazla katkı sağlar.

Gelelim hocaya. Abdülkadir değişikliği doğruydu ama biraz geç kaldı. Kucka-Yazıcı değişikliği çok gereksiz bir değişiklik oldu Yusuf tembel bir oyuncu değil ki, sahanın en çok koşanı. O’nu çıkarman takıma bir direnç kazandırmadığı gibi topu tutmamızı da engelledin. Batuhan’a ise hiç girmek istemiyorum. Hazırlık maçlarında da söylüyordum ligde bu adamı kullanmaya kalkarsa benden büyük eksi puan alır diye. Nitekim oyuna aldı golde de kafayı vurdurdu.

Tabi maçı kaybetmemizin en büyük nedeni de hakem oldu. Abdülkadir’e çıkardığı anlamsız kart ve üzerine Kucka’ya yapılan faulde ters karar vermesi, geçmiş vukuatlarını da hesaba katarsak ne denli haysiyetsiz ve bilinçli bir tetikçi olduğunu belli ediyor.
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Sahadaydım.

sosa oynamak için sahada. Gamsız vurdumduymaz birisi. İnşallah gider.

en kötü pereiraydı bugün..

takımda istek üst düzeyde.. 2 haftadır basbas bağırıyorum bu takıma duran top çalıştırın diye. Hüseyin teknik kadorda bunun için var fakat en büyük zaaf duran top.. Adam adama savunma yaptırmak çok mu zor yahu..

Yorum

• Yusuf nihayet muazzam bir frikik kullandı.

Yorum

• Şu maçta ONUR yediği gollerde bariz hatalıydı diyen adamla futbol tartışılmaz bu 1.
                          Yusuf 22 adamın en kötüysüydüyü geçtim ultra açık ara en reziliydi pozisyonlarda o vardı demek kadar trajikomik bir bakış açısı olamaz bu 2..
                          Ünalın t.dlükle uzaktan yakından alakası olmadığını bir kez daha test ettik daha ne kadar test ederiz meçhul bize Allah sabır versin demekten başka birşey gelmiyor elden bu 3..
                          Kucka evet kötü hatta kötünün kötüsü ama o pozisyonda o kalkavan bozuntusunun yaptıkları göz önündeyken hala kucka demenin bı anlamı yok O topa ıska geçen sırık kalakvan kadar suçludur o golde buda 4....
                          Yönetim varmı yokmu maçtan sonraki açıklamalarda göreceğiz o hakem bozuntusuna saydırmak yetmez şu sahada futbol oynanmasına göz yuman kim varsa eleştirilmiyorsa dükkanı kapatın gidelim boşuna emek harcamanın manası yok buda 5.....
                          Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• 3 maçta 5 gol yedik hala takıma iyi diyen var berbat bir kaleci ve berbat bir defansımız var BERBATTTTTTTT.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Yusuf yerine sosanin cikmasi lazimdi 60.dakikadan sonra bitti resmen yurudu sahada yusuf bu mac 1 2 top kaptirdi golu kacirdi ama mucadelesi iyiydi ozellikle apo ciktikdan sonra mevkisini buldu guzel pas alisverisleri yapti ..a.gucunun bu kadroyla isi cok zor ligde gecen hafta alanya macini tamamen sansa aldilar bu haftada hicbirsey oynamadan 1 puan aldilar..futbol ve hakem sansi yanlarindaydi..takim bugun herseye ragmen maci hak etti hakem olmasada aliyorduk maci hakemin art niyeti apoya verdigi sari kartdan belliydi kontrayi kesti alehde faul verdi o topun devaminda golu yedik faulle o pozisyonunda alakasi yok..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Duran toptan yediğimiz goller hocaya değil yönetime yazılmalı.
                                Durica, Hubocan, Uğur ve Okay'ı kaybeden takım, sadece Toure ve Hosseini transferlerini yapabildi.
                                Bunun adı fiyasko.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X