haftaya forvette zeki oynasın..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 3. Hafta | MKE Ankaragücü 2-2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Biraz calış renkdaş 30 sn de biletler bitebilir antreman yap.İlk olarak hasannuhoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBayramda Ankaradayım ve maça gideceğim.
Yorum
-
Ankaragücü evinde oynamanın verdiği taraftar desteğiyle belki bizim Sivas'a yaptığımızı yapmak isteyecektir geriye gömülüp bekleyeceklerini hiç sanmıyorum. Ayrıca hem sezon başı hemde oynarlarsa en yeni transferleride dolu tribünlerin önünde daha istekli oynarlar. Birbirleriyle henüz uyum sağlamama ihtimali bizim avantajımız olabilir.
Zor maç olacak, Abdülkadir'den çok umutluyum diğer bütün oyuncularımız bir şekilde pasifize olup oyundan düşer ama kendisi eğer en verimli olduğu bölgede görev alırsa bitmek bilmeyen enerjisi ve yeteneğiyle sonucu lehimize tayin eder.
Kazanacağız !Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İyi bayramlar
Burak beşiktaşta deniyor.İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur
Pereira Zargo Hosseini Novak
Onazi Sosa
Yusuf Abdülkadir Olcay
Rodallega
53' Olcay -> Anthony
65' Rodallega -> Burak
80' Yusuf -> Kucka
Klüplerde yiyecek bişey kalmadı, koca 3 büyütülmüşlerin hali içler acısı transfer yapamıyor.
Maaşı yüksek belki ama ligin en iyi forvetini satmak, bu yıl hedefi 5. Lik olarak revizedir.
Ben bu yıl izlemeyi düşünmüyorum (her yıl gibi, ama zor)Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
Stadin zemini maca kadar duzelir insallah.
Ankagucu bu hafta alanyayi yendi.Moralleri iyi fakat ligin yeni takimi ilk haftalar kirilgan olurlar.
Normalde su maci kazanip gs macina bakalim dememiz lazimken zeki olayi konusuluyor.
Hadi bu mac deplasmanda ama sonraki icerdeki ilk mac gs ile.
Olasi puan kayiplarinda zeki olayiyla yukselen negatif enerji patlayacak ki ligin daha 4.haftasi.
Bu durumda Hayrettin bey nasil bir onlem alacak acaba
Yorum
-
Zeki Ağaoğlu ile zeki hacısalihoğlu potansiyelli topçular.İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir tek Volkan Şen canımı sıkıyor Trabzonlu değil diye yoksa, şu kadro BAL'da ne eserdi be...

İki sene sonra Avrupa'ya en az 15 ten satarız
Üstünde durulmalı
Uzun zamandır bu kadar iyi kadro görmedim
Muzaffer bilazer hocamız da takıma kazandirilmali
Tayfun cora ve ufukhan Bayraktar kardeşlerimizi unuttunuz, uzdunuz biziNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum