Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 3. Hafta | MKE Ankaragücü 2-2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sosa al şu maçı bi kere işe yara lan
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Yok mu ankarada maça gitmek isteyen?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Sanki uzaktan şutla çözülecek maç havası var. Sosa veya yusuf atar, onazi'nin de karavanalarını izleriz.

Yorum

• İlk olarak Ömrüm Can SEZER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir saat dilimi söyleyebilirmisin abi ? Zonguldak ilinden gelmeyi düşünüyordum gelsem bile ankaragücü tribününden alıcam kasimpasa pasom olduğu için
          Ben gitmeni tavsiye etmem. 40 km civarı ve stad çıkışında inanılmaz bir trafik oluyor araban yoksa stadtan gideceğin yer 2,3 saati bulabilir. Yani yabancısı olduğun için tavsiye etmem
          En son Numan Yerlikaya tarafından düzenlendi; 25.08.2018, 12:39.
          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Yeneriz diye düşünüyorum. Şu sivas maçındaki ilk 40 dk yi 70 dk ya yayarsak yarışın içinde oluruz ciddi olarak.

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yeneriz diye düşünüyorum. Şu sivas maçındaki ilk 40 dk yi 70 dk ya yayarsak yarışın içinde oluruz ciddi olarak.
              Kamil abim sen yeneriz diyorsan kesin yeneriz seviliyorsun özledin abim
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben gitmeni tavsiye etmem. 40 km civarı ve stad çıkışında inanılmaz bir trafik oluyor araban yoksa stadtan gideceğin yer 2,3 saati bulabilir. Yani yabancısı olduğun için tavsiye etmem
                Sağol vazgeçtim zaten yorucu olurdu otobüsle gidip gelmek
                Y cuales deseos me vas a dar?
                Dices tu, “Mi tesoro basta con mirarlo
                Tuyo será, y tuyo será”

Yorum

• Kadro eksiğimiz de olsa, sakatımız da olsa, 3 puanı alıp dönmemiz gereken bir deplasman Ankara.
                  Daha zorlu rahat 10 dışsaha maçımız olacak, burada gelecek bir puan kaybı o maçlar adına da umut kırıcı olur.
                  Sivas maçı içsaha adına fena değildi, burada da zorlanmadan kazanarak en azından kolay deplasmanlarda takılmayacağımızı göstermeliyiz.
                  Geçen hafta sahanın en kötü ismi Yusuf'tu, deplasmanda oynayacak adam değil, kanat oyuncusu hiç değil.
                  Tony 11 oynamasa da en azından Olcay'ı sağa alıp, solda Abdülkadir'e şans vermeli hoca.
                  Tony en azından 20-30 dk şans bulmalı, son bölümde önde olursak M. Cem'i görmeliyiz.
                  Kaza falan yaşamadan alalım şu maçı.

Yorum

• Bu maç sabaha kadar oynansa alamayız çünkü bu maçı almak demek haftaya gs maçını kapalı gişe oynamak demek, bu maçı almak demek şehrin havaya girmesi demek, ama biz Trabzonsporuz her zaman böyle eşiklerde puan kaybederiz.

Kötü futbol ve kötü sonuç bekliyorum bizden bir cacık olmaz kanser olmaya devaaam..

(Toteme devam)

Yorum

• Mutlaka kazanmamız gerekiyor. 13.-14. haftalara kadar yarışın içinde kalırsak sezonun son haftalarına kadar zorlarız liderliği. Deplasmanlardan artık puan çıkarmamız şart.
                      Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

• Berabere biter 1-1
                        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu sene bu takım ne yapacak çok merak ediyorum..
                          5-10 arası bir sıralamaya oynarız heralde..
                          bakalım ne olacak hayırlısı..
                          Reis nerelerdeydin ya

Yorum

• Sabaha kadar oynasak kazanamayız.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Kadro kalitesi olarak baya iyiyiz bifouma nında olmayışı ibreyi bence bize çevirir 2-0 alırız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Bu maçı alırsak stoper ve ön liberoyu da alırlar. 3. Haftadan kırılma maçı Normalde bu kırılma maçlarında ve puan hesabına girdiğimiz maçlarda hep yenilirdik; buna dair de bir hissiyat olurdu içimde, yanıltmazdı Trabzonspor ama bu sefer farklı
                                En son mmert tarafından düzenlendi; 25.08.2018, 14:54.
                                İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                                İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                                Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X